Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Baik



daripada 1208 ulasan
  • Kebersihan 6.6
  • Kemudahan 6.2
  • Lokasi 5.8
  • Keselesaan/Standard Bilik 6.6
  • Layanan Kakitangan 6.6
  • Berbaloi dengan harga 6.8
  • Makanan/Tempat Makan 5.3
Saring ikut

Roxanne dari Filipina
Pelancong bisnes
Suite Termasuk Loft
Menginap satu malam di Julai 2013
Just near to the airport
Near to airport, free breakfast, good stuff
It was good aside of the room was too small that I can't breath the bed was in the high area which is not safe
Diulas 07 Ogos 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

claire dari Malaysia
Pasangan
Suite Termasuk Loft
Menginap satu malam di Julai 2013
Nice and relax
Near airport, nice design, good service
Diulas 06 Ogos 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Whitney dari Amerika Syarikat
Pasangan
Suite Double
Menginap satu malam di Julai 2013
Clean affordable hotel near airport
Clean, Affordable, Close to airport
The hotel was good for what we needed it for, and that was a place to rest our heads for a short night in between flights (20 minute ride from the airport and 350php). The room was clean and free of bugs, the staff was friendly, the surrounding area wasn't advisable for venturing out.
Diulas 06 Ogos 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Terry dari Australia
Pelancong solo
Suite Double
Menginap satu malam di Julai 2013
very disapointing
comfortable bed, small fridge, friendly staff
I won't be staying here again it was supposed to be close to the airport but took 30 mins in a taxi to get there. also the area it was in was not a good one, no restaurants close by had to catch a taxi to find decent one to eat at, and the hotel itself did not have a restaurant at all.
Diulas 04 Ogos 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

JAMES dari Australia
Pasangan
Suite Termasuk Loft
Menginap satu malam di Julai 2013
ok, nothing to rave about
thats a hard question. the view i suppose.
the stay was ok, we had a loft. not recommended for older couples. only young travelers . we are returning soon and will stay in a deluxe suite next time.
Diulas 03 Ogos 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Mary dari Switzerland
Pelancong solo
Suite Termasuk Loft
Menginap satu malam di Oktober 2012
Well,not so much, since i stayed just a short time
Good location,friendly workers and near to the airport
I was just staying for few how.for me it was good and near to the airport .the price is ok.
Diulas 30 Julai 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Gordon dari Cyprus
Pelancong solo
Suite Termasuk Loft
Menginap satu malam di Julai 2013
great location for airport free pick up
service, location to airport, room
the stay was great , just an over night stay in between connecting flights, amazing value
Diulas 29 Julai 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

oliver dari United Kingdom
Pasangan
Suite Termasuk Loft
Menginap 2 malam di Julai 2013
Dirty,small,noisy
Staff, close airport
Ants in room, bed just mattress on floor, restaurant not on site, felt unsafe area
Diulas 25 Julai 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

RAPHAEL dari Jerman
Pelancong solo
Suite Termasuk Loft
Menginap satu malam di November 2012
Fair enough for one night stay!
Reasonable comfortable rooms internet avaible in rooms and Breakfast was include!!!!
Simple hotel stated there just for one night as i looked for a place to stay in between flights! Stuff quiet friendly! The location far away from center of city and from the airport!! It is located in some erea that doesn't makes a save impression!! I just stay there for one night that is more than enough!!
Diulas 24 Julai 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

E dari Amerika Syarikat
Pelancong bisnes
Suite Termasuk Loft
Menginap 4 malam di Julai 2013
Good value, but only if you seek the hotel's area
Nice staff, nice breakfast, local (non-international) area
The state was a good value. Be aware, the hotel is somewhat far from Central Manila and many cabs that I took from other parts of the city, did not know immediately how to get me back to the hotel.
Diulas 24 Julai 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: