Sangat Bagus 7.6
berdasarkan 543 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 543 ulasan
  • Kebersihan 7.3
  • Kemudahan 6.3
  • Lokasi 8.7
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.6
  • Perkhidmatan 7.4
  • Berbaloi dengan harga 8.2
  • Makanan/Tempat Makan 6.3
Saring ikut

Tam dari Vietnam
Kumpulan
Standard
Menginap 2 malam di Disember 2015
Must try staying in Lanna Thai
Comfortable location, value for money, good service( means nice receptionist)
Diulas 02 Januari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

MOHMD dari Malaysia
Pelancong solo
Standard
Menginap 2 malam di Oktober 2015
Value for money.
Location.
Diulas 14 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Sandra dari Australia
Pasangan
Standard
Menginap satu malam di Oktober 2015
Just okay
Location, good air conditioning, plenty hot water
The location is excellent at the back of the market. The beds though are rock hard, so don't expect a good night sleep. There were enormous cockroaches in the bathroom, and not a pleasant experience when they run up your leg when you are taking a shower. I was pleased we had booked only one night here and moved the next day. The TV had no English channels either.
Diulas 04 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

KEAT dari Malaysia
Pasangan
Standard
Menginap 2 malam di Januari 2015
Convenient location
Good location. Value for money
Very good location. Walking distant to the famous night market. The hotel staff speak minimun english. Room Wifi have to improve.
Diulas 24 September 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Timothy dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Standard Twin Termasuk Kipas
Menginap 4 malam di September 2015
A guesthouse worth staying in!
1. Comfortable 2. Clean 3. Value for money
Great! Will recommend to others.
Diulas 21 September 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Minh dari Australia
Pelancong solo
Standard
Menginap 3 malam di Julai 2015
Close to Night Bazaar
Close to night bazaar, had air-con
It was okay, bed not as comfy but that's what you paid for.
Diulas 13 September 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Cathryn dari Australia
Pelancong solo
Standard Twin Termasuk Kipas
Menginap 2 malam di Julai 2015
Great location for a beaut motel
Friendly staff, behind the Night Bazaar and the clean rooms
Loved my stay at Lanna! Came back a 2nd time because it's so good!
Diulas 25 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

ong dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Standard
Menginap 4 malam di Julai 2015
First travel to thailand
Locality, value for money & helpful staff
Good
Diulas 18 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

john dari United Kingdom
Pasangan
Standard
Menginap 29 malam di Jun 2015
bed bugs
Location
The location was very good .the staff where good ,but I had to check out early as I was coverd in bed bug bites.They changed our room but we had the same problem. we where booked in for 30 days but left after 16 days. I asked for my money back but the manager refused.
Diulas 04 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Ahmad dari Singapura
Pelancong solo
Standard
Menginap 2 malam di Jun 2015
Good location esp for muslim traveller
Gud location, near mosque, many halal food outlets n very near nite bazaar
Very peaceful n pleasant stay. As a muslim traveller a five minute walk to the mosque is a bonus n on top of that there a abt a dozen halal food outlets to choose from. Surrounded by nite bazaar like the chiangmai, kalare n anusorn just minutes walk from hotel. Anusorn being the nearest just about 20 meters away fr htl entrance. The sunday nite market is also near there. Just do your shopping or hunt your souvinir ar these nite bazaar is enough. Need not go to warorot mkt also walking distance (20min walk) fr htl, cos u can find better n nicer things at the nite bazaar. Highly recommended to muslim travellers.
Diulas 25 Jun 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan

PointsMAX
Bahasa
Program Kesetiaan A Program Kesetiaan A
Program Kesetiaan B

Klik PointsMAX pada Menu dan pilih program kesetiaan kegemaran anda.

2

Pilih tawaran mata ganjaran

Bilik Hotel A
Maklumat Bilik
Terima
5,000 mata ganjaran

Pilih bilik dan pilihan mata ganjaran untuk penginapan.

3

Masukkan ID keahlian

Negara pasport
ID Keahlian Program
1234

Masukkan nombor keahlian untuk program pilihan semasa membuat tempahan. Mata ganjaran kan ditambah ke akaun anda selepas anda mendaftar keluar.

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: