2015
Hebat 8.4
berdasarkan 1921 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 1921 ulasan
  • Kebersihan 8.9
  • Kemudahan 8.4
  • Lokasi 8.8
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.6
  • Perkhidmatan 8.4
  • Berbaloi dengan harga 8.2
  • Makanan/Tempat Makan 7.7
Saring ikut

Tuyen dari Amerika Syarikat
Pasangan
Deluxe
Menginap satu malam di Ogos 2016
Great location! Amazing view from the pool!
Our room was very clean with a wonderful riverside view. The best part was the pool. Beautiful view from the pool!
Diulas 23 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Thanh dari Hong Kong
Pelancong solo
Deluxe
Menginap 2 malam di Ogos 2016
Great place
Easy to get to - great and clean
Diulas 22 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

FU dari Taiwan
Pelancong solo
Deluxe
Menginap satu malam di Ogos 2016
Great
Great experience with nice service
Diulas 22 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

SHU dari Taiwan
Pasangan
Deluxe
Menginap satu malam di Ogos 2016
Great hotel to spend time with
Swimming pool is very good. Good location and good view.
Diulas 22 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Inez dari Indonesia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap satu malam di Ogos 2016
wonderful
Great service, the staff very helpful and friendly! The room has fantastic view of sunrise. Go to the bar at night at the rooftop and enjoy see the night city skyline while swimming, there is live music too.
Diulas 22 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Srikumar dari India
Pelancong bisnes
Deluxe
Menginap 3 malam di Mei 2016
Good hotel close to where I do business
The experience was enjoyable and the location is good too. The breakfast is nice and I see interesting travellers check-in here.
Diulas 22 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Srikumar dari India
Pelancong bisnes
Deluxe
Menginap 2 malam di April 2016
Good hotel close to where I do business
The experience was enjoyable and the location is good too. The breakfast is nice and I see interesting travellers check-in here.
Diulas 22 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Tay dari Malaysia
Pelancong bisnes
Deluxe
Menginap 3 malam di Ogos 2016
A bit expensive compare to other four star hotel nearby
No parking bay
Diulas 20 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

CHANG dari Korea Selatan
Pelancong bisnes
Deluxe
Menginap satu malam di Ogos 2016
Ideal pricing for budget business traveler
In tight budget for business trip? Why not here?
Diulas 18 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

PHOMMATHAT dari Laos
Pelancong solo
Deluxe
Menginap satu malam di Ogos 2016
Great choice for staying at HCM City
I enjoy staying here. I just love the room, the river, and the location.
Diulas 14 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan

PointsMAX
Bahasa
Program Kesetiaan A Program Kesetiaan A
Program Kesetiaan B

Klik PointsMAX pada Menu dan pilih program kesetiaan kegemaran anda.

2

Pilih tawaran mata ganjaran

Bilik Hotel A
Maklumat Bilik
Terima
5,000 mata ganjaran

Pilih bilik dan pilihan mata ganjaran untuk penginapan.

3

Masukkan ID keahlian

Negara pasport
ID Keahlian Program
1234

Masukkan nombor keahlian untuk program pilihan semasa membuat tempahan. Mata ganjaran kan ditambah ke akaun anda selepas anda mendaftar keluar.

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: