Hebat 8.2
berdasarkan 1049 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 1049 ulasan
  • Kebersihan 8.7
  • Kemudahan 8.9
  • Lokasi 7.5
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.8
  • Perkhidmatan 8.8
  • Berbaloi dengan harga 7.9
  • Makanan/Tempat Makan 7.6
Saring ikut

Nolan dari Filipina
Pasangan
Pemandangan Lagun
Menginap satu malam di April 2015
Need to do more...
Activities, comfort room, man-made beach
My stay in Plantation Bay Resort & Spa was good, however I got some comments for them. 1. Lobby needs improvement (very hot at day time specially noon time) 2. Check-out and check-in needs to be improved (I called early for checkout but they didn't do anything and some more staff are complaining while lining up) LATE!! 3. Room is very very noisy (I can even here foot steps from other rooms) 4. No signs in the place
Diulas 30 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Mutya dari Filipina
Keluarga dengan anak remaja
Pemandangan Lagun
Menginap 2 malam di April 2015
Fine Nice place to Relax and Unwind
Facilities, Food and Service
Had a great time! Everything is nice and clean and food is good
Diulas 27 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Virginia dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Tepi Lagun
Menginap 2 malam di April 2015
Excellent for me
Location, cleanliness , staff
It is so amazing. No time to be bored. I like the staff they are all so polite in all the area that i've been . The food is okay, the facilities. Oveeall points to the gen manager and all the staffs . I think per record this is our 4th or 5th time in cebu plantAtion .
Diulas 26 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jennyfer dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Pemandangan Lagun
Menginap satu malam di April 2015
Plantation bay is not what it was used to be
The best 3 things are the staff, the amenities, the service.
It was our second time at plantation bay, the first time was in 2008 and it was very very nice. But now the pool water was not that clean, they didn't upgrade their pool amenities. The room was not that cozy anymore. But the staff was very friendly and accomodating. We were ai excited to eat at Fuji Restaurant but it was close. We ate at Kilimanjaro the food was so so. I suggest that they should upgrade their pool amenities.
Diulas 23 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

leni dari Filipina
Keluarga dengan anak remaja
Tepi Lagun
Menginap 2 malam di April 2015
Luxury at affordable price
Wide area of lagoon, friendly staff, nice view
Diulas 22 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Feram dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Pemandangan Lagun
Menginap 2 malam di April 2015
one of the best.
resort itself and staff.
Fantastic, we enjoyed alot in this vacation.
Diulas 19 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Maria dari Amerika Syarikat
Pasangan
Tepi Lagun
Menginap satu malam di April 2015
Excellent Service
Great service. Room: awesome. Food at Fiji was great.
It was a very pleasant and very comfortable stay. I would highly recommend the place. Thank you for making my stay special.
Diulas 18 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Daryl dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Pemandangan Lagun
Menginap satu malam di April 2015
Amazing Family vacation
facilities, their staff, big rooms
it was great!
Diulas 07 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

MARIA dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Pemandangan Lagun
Menginap 2 malam di April 2015
My Second Home
Wide range of pools, friendly & courteous staff, free mall/airport transfer
It was relaxing and my kids enjoyed the pool !!!
Diulas 06 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Simone dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Tepi Lagun
Menginap 2 malam di April 2015
Excellent
Great service! food was fantastic!
Diulas 05 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: