Hebat 8.2
berdasarkan 1049 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 1049 ulasan
  • Kebersihan 8.7
  • Kemudahan 8.9
  • Lokasi 7.5
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.8
  • Perkhidmatan 8.8
  • Berbaloi dengan harga 7.9
  • Makanan/Tempat Makan 7.6
Saring ikut

hazel dari Filipina
Keluarga dengan anak remaja
Tepi Lagun
Menginap satu malam di November 2015
weekend getaway
bicycling around the resort, salt water lagoon, margarita at alien abduction
we only stayed for 1 night, we arrived there early in the evening and my companions were to depart to davao early morning after. so we only have a limited time there. but we enjoyed it there so much. we wish to go back and bring along my nephews and siblings. the best things there to do are bicycling around the resort, swimming on the salt water lagoon and try the margarita at alien abduction!
Diulas 11 November 2015

King dari Hong Kong
Pasangan
Pemandangan Lagun
Menginap 2 malam di Oktober 2015
My Review
1) Great facilities; 2) Very friendly staff; 3) Have complimentary shuttles to the airport
Diulas 02 November 2015

Jonathan dari Amerika Syarikat
Pasangan
Pemandangan Lagun
Menginap satu malam di Oktober 2015
Perfect
Every detail was covered. Unusual for the Philippines.
Diulas 22 Oktober 2015

Lizanne dari Filipina
Pasangan
Tepi Lagun
Menginap 2 malam di Oktober 2015
Fantastic experience
room, staff, cleanliness
We were a Couple who had been separated for a long time. Cebu/Plantation Bay is our very first out of town destination. Although we did not literally explore the entire resort, we definitely loved our location and the place we've seen. We will definitely refer this to our family and friends.
Diulas 21 Oktober 2015

shiella dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Tepi Lagun
Menginap satu malam di Oktober 2015
Nice
Excellent for relaxing
Nice
Diulas 19 Oktober 2015

Ivan dari Singapura
Pengembara bisnes
Pemandangan Lagun
Menginap satu malam di Oktober 2015
An excellent & marvellous resort & spa hotel.
1.Room is clean & nice. 2. The scenery is well designed. 3.Staff are very attentive & courteous.
Its money worth spent for staying at Plantation Bay Resort & Spa with lots of entertainment, amenities like the rock climbing, gun shooting, hedway ride, canoeing, water ski boat, kalesa ride, cycling n food outlets.
Diulas 17 Oktober 2015

Myra dari Filipina
Kumpulan
Tepi Lagun
Menginap satu malam di Oktober 2015
Plantation stay for 1night
Staff, privacy, accessible to facilities
It was okay. Nice facilities. The salt water pool floor is just moldy and dirty for me. Everything else is okay.
Diulas 16 Oktober 2015

Vernon dari Australia
Pasangan
Tepi Lagun
Menginap 2 malam di September 2015
Vern
Staff. Ambience. Food
Very relaxing. I was upgraded to a better room along with a complimentary basket of goodies all of which I was not expecting.
Diulas 15 Oktober 2015

Kantaphat dari Thailand
Pengembara bisnes
Pemandangan Lagun
Menginap satu malam di Oktober 2015
The beach verry small and durty
Service good
I need everything to clean
Diulas 14 Oktober 2015

Anna dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Suite 1 Bilik Tidur
Menginap satu malam di Oktober 2015
Great for kids
Great for kids, safe, lots of activities
Diulas 08 Oktober 2015


1

Pilih program kesetiaan

PointsMAX
Bahasa
Program Kesetiaan A Program Kesetiaan A
Program Kesetiaan B

Klik PointsMAX pada Menu dan pilih program kesetiaan kegemaran anda.

2

Pilih tawaran mata ganjaran

Bilik Hotel A
Maklumat Bilik
Terima
5,000 mata ganjaran

Pilih bilik dan pilihan mata ganjaran untuk penginapan.

3

Masukkan ID keahlian

Negara pasport
ID Keahlian Program
1234

Masukkan nombor keahlian untuk program pilihan semasa membuat tempahan. Mata ganjaran kan ditambah ke akaun anda selepas anda mendaftar keluar.

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: