Sangat Bagus 8.0
berdasarkan 166 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 166 ulasan
  • Kebersihan 8.8
  • Kemudahan 7.4
  • Lokasi 7.5
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.3
  • Perkhidmatan 8.3
  • Berbaloi dengan harga 8.8
  • Makanan/Tempat Makan 6.1
Saring ikut

Dan dari Sweden
Pengembara solo
Double Deluxe
Menginap satu malam di Mac 2016
Kindness
I rented a motorbike, conveniently straight from the Guesthouse. Next evening I would have liked to rent for just a couple of hours to Go for dinner. The manager said: "just take it". Free of charge! Same thing next morning!
Diulas 21 Mac 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Collin dari Kanada
Kumpulan
Suite Keluarga
Menginap 3 malam di Mac 2016
Excellent for One's Basic Needs
It's a hotel without frills but even in that sense you get a great value for your money. The owner and staff were more than helpful, the building was immaculately clean, it's close to simpler dining choices and the bus and train, overall we were very impressed.
Diulas 20 Mac 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Maarten dari Australia
Pasangan
Double Standard
Menginap satu malam di Mac 2016
Good price quality
Nice bathroom with very good shower, close to busstation, AC
Diulas 18 Mac 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Geok dari Singapura
Pengembara solo
Double Deluxe
Menginap satu malam di Mac 2016
Good location near bus terminal
Location
Pretty good
Diulas 13 Mac 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Junho dari Korea Selatan
Pengembara solo
Double Deluxe
Menginap satu malam di Mac 2016
Excellent
location, wifi, the man
Owner is the best for his guests. And location is so excellent for travelers in CNX.
Diulas 05 Mac 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Korravarn dari Thailand
Pengembara solo
Double Deluxe
Menginap satu malam di Februari 2016
near bus station
It easy to walk to bus station
Diulas 26 Februari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Dean dari United Kingdom
Pengembara solo
Double Standard
Menginap satu malam di Januari 2016
5 mins walk from bus station
Only 5 minutes walk from the bus station. Not very easy to find. The sign outside could be bigger. Breakfast is NOT included but you can drink as much coffee as you like. Clean rooms. Friendly staff. Wifi was great when I got there. The follwoing morning/afternoon it was unreliable. All in all a great little place.
Diulas 27 Januari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Dione dari Indonesia
Keluarga dengan anak remaja
Suite Keluarga
Menginap satu malam di Disember 2015
Great location, Wonderful Place
hospitable staff, clean and new building, spacious room
This is a wonderful place. Would definitely be coming back and would recommend it to everyone. The owner is very kind and helpful. I paid for one room for three people but got an entire floor to myself instead, with two spacious rooms and one separate bathroom. Five minutes walk from the bus station. Saved a lot on songthaew rides.
Diulas 16 Disember 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

wai dari Hong Kong
Pengembara solo
Menginap satu malam di Disember 2015
home away from home
the helpful manager, nearby bus terminal, adorable cat
I love Poi De Ping. It's such a warm place to stay. Luk and the cat are the nicest staff of the hotel.
Diulas 12 Disember 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kathy dari Amerika Syarikat
Pengembara solo
Double Standard
Menginap 14 malam di Oktober 2015
Great value, close to Bus Station & Star Ave Mall
Cleanliness, comfort, helpful staff
I really relaxed here. I felt very safe and once I discovered the bus terminal and Star Avenue Mall so close I had lots to do.
Diulas 28 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: