Porcelain Hotel by JL Asia
Porcelain Hotel by JL Asia
Lihat semua 42 gambar
Bilik Standard Single – Dilarang Merokok - Bilik tetamu Porcelain Hotel by JL Asia
Bilik Standard Single – Dilarang Merokok - Bilik tetamu
Lihat semua 42 gambar
Lobi Porcelain Hotel by JL Asia
Lobi
Lihat semua 42 gambar
Lobi Porcelain Hotel by JL Asia
Lobi
Lihat semua 42 gambar
Pemandangan dalam Porcelain Hotel by JL Asia
Pemandangan dalam
Lihat semua 42 gambar
DI PETA Porcelain Hotel by JL Asia
DI PETA
Hebat
Lokasi
8.8
Lihat semua 42 gambar Porcelain Hotel by JL Asia
Lihat semua 42 gambar
Dibuang daripada Kegemaran

Porcelain Hotel by JL Asia

Lokasi terbaik
- di dalam pusat bandar
- Lihat tarikan berhampiran
Sangat Bagus
Berdasarkan 10603 ulasanLihat ulasan tetamu
7.2
/
10
Sangat Bagus kebersihan
7.5
82% mahu mengesyorkan kepada rakan
Berbaloi dengan harga6.9
Jarak ke pusat bandar1 km
Rating lokasi8.8
Lapangan terbang terhampirLapangan Terbang Antarabangsa Changi (SIN) - Singapura
Jarak ke lapangan terbang18.2 km
82%

mahu mengesyorkan kepada rakan

Penginapan Pilihan Agoda

  • 100 m ke pengangkutan awam

  • Pengangkutan lapangan terbang

  • Wi-Fi percuma semua bilik

  • penyaman udara

Pilihan bilik
Penginapan ini diminati ramai!Ditempah 17 kali sejak 24 jam lepas | 43 pengunjung sedang melihat penginapan ini sekarang
Standard Queen, Non-Smoking
Standard Queen, Non-Smoking
...
  • Saiz bilik: 10 m²/108 kaki
  • Pemandangan: Tanpa Tingkap
  • 1 Katil Queen
Masuk tarikh untuk lihat harga
Superior Twin Tidak Merokok (Superior Twin Non- Smoking)
Superior Twin Tidak Merokok (Superior Twin Non- Smoking)
...
  • Saiz bilik: 14 m²/151 kaki
  • Pemandangan: Jalan
  • 2 Katil Single
Masuk tarikh untuk lihat harga
Bilik Standard Single – Dilarang Merokok (Standard Single Room - Non-Smoking)
Bilik Standard Single – Dilarang Merokok (Standard Single Room - Non-Smoking)
...
  • Saiz bilik: 8 m²/86 kaki
  • bilik larangan merokok
  • 1 Katil Single
Masuk tarikh untuk lihat harga
Queen Deluxe Larangan Merokok (Deluxe Queen Non-Smoking)
Queen Deluxe Larangan Merokok (Deluxe Queen Non-Smoking)
...
  • Saiz bilik: 14 m²/151 kaki
  • Pemandangan: Jalan
  • 1 Katil Queen
Masuk tarikh untuk lihat harga
Queen Eksekutif Larangan Merokok (Executive Queen Non-Smoking)
Queen Eksekutif Larangan Merokok (Executive Queen Non-Smoking)
...
  • Saiz bilik: 16 m²/172 kaki
  • bilik larangan merokok
  • 1 Katil Queen
Masuk tarikh untuk lihat harga
Superior Queen Non-Smoking
Superior Queen Non-Smoking
...
  • Saiz bilik: 12 m²/129 kaki
  • bilik larangan merokok
  • 1 Katil Queen
Masuk tarikh untuk lihat harga
Double Deluxe
Double Deluxe
...
  • Saiz bilik: 14 m²/151 kaki
Masuk tarikh untuk lihat harga
Double Standard
Double Standard
...
  • Saiz bilik: 12 m²/129 kaki
Masuk tarikh untuk lihat harga
Bilik Superior (Superior Room)
Bilik Superior (Superior Room)
...
  • bilik larangan merokok
  • pancuran
Masuk tarikh untuk lihat harga
Bilik Superior (Superior Room)
Bilik Superior (Superior Room)
...
  • bilik larangan merokok
Masuk tarikh untuk lihat harga
Ada soalan mengenai Porcelain Hotel by JL Asia?
Diskaun 30% dengan Tawaran Khas Agoda!

Harga jatuh selepas anda masuk!

Masuk sekarang
Maklumat lanjut Porcelain Hotel by JL Asia

Maklumat lanjut Porcelain Hotel by JL Asia

Gambaran keseluruhan

Tunjuk lebih banyak

Jarak dan maklumat

Jarak yang ditunjukkan adalah jarak lurus pada peta. Jarak perjalanan sebenar mungkin berbeza-beza.
sembunyikan

Apa yang ditawarkan

sembunyikan

Berhampiran

Jarak yang ditunjukkan adalah jarak lurus pada peta. Jarak perjalanan sebenar mungkin berbeza-beza.
Tunjuk lebih banyak

Polisi tetamu Penginapan

sembunyikan

Maklumat Berguna

Tunjuk lebih banyak

Ulasan pengunjung sebenar

Ulasan Agoda (10603)Ulasan Booking.com (1793)
7.2
/
10
Kebersihan7.5
Kemudahan6.7
Lokasi8.8
Kualiti dan keselesaan bilik7.0
Perkhidmatan7.1
Berbaloi dengan harga6.9
Disediakan oleh pengunjung sahih dari Agoda
Tapis komen tetamu ikut:
Bahasa
English
ภาษาไทย
繁體中文 (香港)
简体中文
lebih banyak
Jenis Bilik
Bilik Standard Single – Dilarang Merokok
Standard Queen, Non-Smoking
Superior Queen Non-Smoking
Superior Twin Tidak Merokok
lebih banyak
Tunjuk 9438 komen dari tetamu sebenar
12345
2.0
bong dari Indonesia
Pengembara bisnes
Standard Queen, Non-Smoking
Menginap satu malam di Mei 2013
lokasi yg strategis”
lokasi yg strategis,lokasi yg strategis,lokasi yg strategis
lokasi yg staretegis dekat dgn stasiun china town.selain dr itu sama sekali tdk ada faktor yg mebuat nilai tambah hotel ini.kamarnya terlalu sempit.sangat amat tdk value for money sedikit pun.amat sangat tdk layak dikatakan hotel!!!!!!!!ada wifinya.....that's it!
Diulas 28 Jun 2013
6.0
benyamin dari Indonesia
Keluarga dengan anak kecil
Queen Deluxe Larangan Merokok
Menginap 3 malam di Jun 2013
kurang memuaskan kamar yang sempit ”
proses check out dan check in yang cepat
kurang memuaskan tidak sebanding dengan harga yang diberikan acnya tidak dingin tapi boleh juga lokasinya dekat mrt station banyak food court jadi mudah tidak sulit untuk mencari tempat makan
Diulas 25 Jun 2013
8.0
Hebat
Anwar dari Indonesia
Keluarga dengan anak kecil
Superior Twin Tidak Merokok
Menginap 4 malam di Jun 2011
Hotel dengan lokasi strategis”
Free wifi sampai ke area kamar2
Kami bermalam selama 4 malam. Hotel cukup bersih, cuma sayang kamar tidur aqak kecil. Tapi walau agak kecil, tapi tertata cukup rapi dan cukup nyaman. Kamar mandi bersih dan cukup luas. karna terpisah daerah kering & shower room, sehingga cukup nyaman. Staff cukup ramah dan sangat membantu. Ada free wi fi dengan signal cukup kuat hingga menjangkau sampai ke dalam kamar
Diulas 19 Julai 2011
5.6
Doria dari Portugal
Pasangan
Standard Queen, Non-Smoking
Menginap 2 malam di Oktober 2018
No next time”
I would absolutely not recommend this hotel to others. The only pro is the location, really close to dining area and MRT station and it is surrounded by many cafes and bars. The cons are innumerable: rooms have no window plus central air ventilation turns off at 9:30pm every night (felt so uncomfortable during shower), no wardrobe, with only 4 hangers but only two little hooking place on the wall and only one little sofa with no backrest which at least we can put our towels. Our towels had to put on the little sofa having parts lay down on the floor and still wet the next morning... Only provides toothbrush, toothpaste, shampoo, shower gel, and, of coz, tissues, nothing more. Glad that we only stayed for 2 nights. NO NEXT TIME.
Diulas 19 Oktober 2018
2.0
Hui dari Taiwan
Pasangan
Queen Eksekutif Larangan Merokok
Menginap 3 malam di Oktober 2018
Soso”
No
Diulas 19 Oktober 2018
8.0
Hebat
Mr.
Pasangan
Queen Deluxe Larangan Merokok
Menginap 3 malam di Oktober 2018
Smaller Rooms”
Pros :- Prime Location, Nearest Metro, Center Point Of City. Cons:- No Food, Rooms are Small,
Diulas 18 Oktober 2018
9.6
Sangat Hebat
chularat dari Thailand
Pasangan
Standard Queen, Non-Smoking
Menginap 3 malam di Oktober 2018
Service mind”
Good service 24hrs. / clean / can leave my luggage no charge / near MRT and chinatown
Diulas 17 Oktober 2018
8.0
Hebat
Koh dari Malaysia
Pengembara solo
Bilik Standard Single – Dilarang Merokok
Menginap 2 malam di Oktober 2018
Good location but tiny bed. ”
Good location but bed tiny.
Diulas 17 Oktober 2018
6.8
Baik
Sheen dari Filipina
Pasangan
Double Standard
Menginap 3 malam di Oktober 2018
Rooms were too small”
Immediately upon entering the room we couldnt fit! I mean the rooms were small for a hotel. Ive stayed in the area and we were thinking of transferring to another hotel or even a hostel just to have a good sleeping space.
Diulas 17 Oktober 2018
5.6
Koonteera dari Thailand
Keluarga dengan anak kecil
Standard Queen, Non-Smoking
Menginap 3 malam di Oktober 2018
Over all is ok but Room is very small”
Diulas 17 Oktober 2018
10.0
Sangat Hebat
Nitipat dari Thailand
Pasangan
Standard Queen, Non-Smoking
Menginap 3 malam di Oktober 2018
Close to MRT”
Less than 200m. to MRT Chinatown. There is a hair dryer. but room little bit narrow
Diulas 16 Oktober 2018
7.6
Sangat Bagus
Marie dari Filipina
Kumpulan
Standard Queen, Non-Smoking
Menginap 4 malam di Oktober 2018
Very good location. ”
Pros- hot shower Cons- fewer cable channels
Diulas 14 Oktober 2018
8.0
Hebat
peter dari United Kingdom
Pengembara solo
Superior Queen Non-Smoking
Menginap satu malam di Oktober 2018
Value”
Great staff, great location, good value by Singapore standards
Diulas 14 Oktober 2018
10.0
Sangat Hebat
Patcha
Kumpulan
Superior Twin Tidak Merokok
Menginap 3 malam di September 2018
Good Location, Nice room.”
Good Location, Nice room if compare with the price. Walk just a minute to MRT Chinatown Station.
Diulas 12 Oktober 2018
7.2
Sangat Bagus
Magnus dari Sweden
Pengembara solo
Queen Deluxe Larangan Merokok
Menginap 3 malam di Februari 2018
Close to China town”
I spent 3 night on this hotel. For once, I booked a room with no window, simply to save some money. They hotel is in China town and close to the subway, which was my reason for choosing this hotel. I have nothing to complain about. I didn't book breakfast so I can't say anything about it. I mainly used the room for sleeping as I wanted to explore Singapore as much as possible on my first stay there.
Diulas 06 Oktober 2018
7.6
Sangat Bagus
Rommel dari Singapura
Pasangan
Standard Queen, Non-Smoking
Menginap satu malam di September 2018
Good location for an affordable price”
Checkin has no hassle, location is good and an affordable price.
Diulas 04 Oktober 2018
10.0
Sangat Hebat
Ashley dari Singapura
Pengembara solo
Superior Queen Non-Smoking
Menginap satu malam di September 2018
good hotel in good location”
within walking distance to mrt and buzzing with activities all around.
Diulas 03 Oktober 2018
4.4
Muhammad dari Singapura
Pasangan
Standard Queen, Non-Smoking
Menginap satu malam di September 2018
Unwillingness to serve ”
Room was not as spacious as illustrated in the pictures. Staff were horrendous. Check-in was done quickly and unwillingly and displayed no interest in explaining terms or facilities available. I had overslept and requested for a late-check out since they offered and charged by the hour. However when a call was made to front-desk, was cut off in the middle of my request and was told very quickly that there were no rooms available and hence not possible. So I looked at Agoda and actually the hotel listed having four similar rooms available. Made a booking for another night, went down to process my new booking, the same staff didn’t even seemed apologetic at all that he had lied. Terrible service rendered, noticed as well that staff were quite rude, appeared impatient and raised their voice slightly, to other travellers when they had requested to collect their baggage’s from storage.
Diulas 01 Oktober 2018
4.8
Muhammad dari Singapura
Pasangan
Standard Queen, Non-Smoking
Menginap satu malam di September 2018
Staffs unwilling to serve”
Room was not as spacious as illustrated in the pictures. Staff were horrendous. Check-in was done quickly and unwillingly and displayed no interest in explaining terms or facilities available. I had overslept and requested for a late-check out since they offered and charged by the hour. However when a call was made to front-desk, was cut off in the middle of my request and was told very quickly that there were no rooms available and hence not possible. So I looked at Agoda and actually the hotel listed having four similar rooms available. Made a booking for another night, went down to process my new booking, the same staff didn’t even seemed apologetic at all that he had lied. Terrible service rendered, noticed as well that staff were quite rude, appeared impatient and raised their voice slightly, to other travellers when they had requested to collect their baggage’s from storage.
Diulas 01 Oktober 2018
6.4
Baik
Bobby dari Singapura
Pasangan
Queen Deluxe Larangan Merokok
Menginap satu malam di September 2018
Baik”
Service of staff and cleanliness should improve since it is not a budget hotel
Diulas 01 Oktober 2018
12345
Penginapan ini popular. Jangan sampai terlepas!

Kembali ke hasil carian

Kembali ke pilihan bilik

|

Tutup