Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Bagus



daripada 141 ulasan
  • Kebersihan 7.1
  • Kemudahan 5.1
  • Lokasi 7.7
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.2
  • Layanan Kakitangan 8.5
  • Berbaloi dengan harga 8.1
  • Makanan/Tempat Makan 5.8
Saring ikut

Nur dari Malaysia
Kumpulan
Deluxe Double
Menginap 2 malam di Mei 2013
penginapan menarik dengan harga ditawarkan
lokasi mudah, berdekatan tempat makan, akses kepada semua tempat
berpuas hati dengan layanan petugas. kami tidak menemui lokasi hotel, tetapi dengan bantuan petugas, kami tiba pada waktu yang tepat. juga dibantu oleh petugas untuk ke tempat2 menarik di kuching. akan disyorkan kepada kawan2.
Diulas 14 Mei 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Mohd dari Malaysia
Kumpulan
Standard Double
Menginap 2 malam di April 2013
Berbaloi-baloi
Lokasi,bersih,mesra
We stay in this hostel 2 days,the room is large to fit 3 of us.The room is fully furnished.Stay here was a pleasant stay..the location is great,easy to locate and you have a private parking..
Diulas 11 April 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Hasina dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe Double
Menginap 3 malam di Disember 2012
Mesra pelanggan dan kebersihan bilik
keadaan bilik yang bersih dan selesa
Selesa, hotel baharu dan bersih. Sangat sesuai untuk pasangan atau keluarga yang ingin berjimat. Penginapan tidak jauh dari tempat membeli belah dan restoran serta gerai.
Diulas 10 Disember 2012
Adakah ulasan ini membantu anda?

maziana dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Deluxe Double
Menginap 2 malam di November 2012
Perkhidmatan yang baik
kualiti hotel dan kebersihan bilik yang bagus
Walaupun ketibaan di kuching jam 1 pagi, kehadiran kami di hotel masih ditunggu dengan baik. Disebabkan kesilapan pihak hotel menyemak tempahan bilik, pihak hotel menyewakan bilik di hotel yang berdekatan. Staf hotel memberikan bantuan yang sebaik mungkin dan layanan yang baik beserta dengan senyuman.
Diulas 27 November 2012
Adakah ulasan ini membantu anda?

Khalijah dari Malaysia
Pasangan
Standard Double
Menginap 3 malam di Oktober 2012
Hotel sederhana & harga sangat berpatutan
Dekat dengan Waterfront dan komplex membei belah dan pasar.
Selesa, hotel baru dan bersih. Sangat sesuai untuk pasangan yang ingin berjimat. Dari bilik, boleh nampak waterfront cuma ada sedikit nyamuk. Boleh jalan ke tempat membeli belah dan restoran serta gerai makan tidak jauh dari tempat penginapan.
Diulas 29 Oktober 2012
Adakah ulasan ini membantu anda?

Karmen dari Amerika Syarikat
Pengembara solo
Standard Double
Menginap satu malam di September 2016
so-so for the price
needs a bigger blanket and more amenities provided
Diulas 23 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Yew dari Malaysia
Pengembara solo
Deluxe Twin
Menginap 4 malam di Ogos 2015
Budgeted Stay
Overall satisfactory.
Diulas 12 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

sally dari Malaysia
Pengembara solo
Deluxe Double
Menginap 4 malam di Ogos 2015
On budget stay
Overall satisfactory
Diulas 02 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Andrii dari Ukraine
Pasangan
Standard Double
Menginap 3 malam di Mei 2016
Disappointing
We booked Standard Double. After check-in, room which was proposed to us - was totally different and worst, in comparing with that, which we seen on the images. First 5 minutes, man on the reception tried to convince us, that all rooms looks the same bla-bla-bla. Only, after I showed pictures of the room from the agoda - he agreed to change room. So, be careful during check-in. And several comments: 1. Hair dryer - I didnt find it. 2. Complimentary bottled water - I didnt find water in the room :) When I asked about the water on reception, I had to pay for water. 3. We stayed in this hotel 3 nights, and no one has ever offered to clean the room or change the towels
Diulas 07 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

HUILING dari Malaysia
Pasangan
Bilik Standard Double
Menginap 2 malam di April 2016
Good location
A good location for this hotel. More improvement should be done on the cleanliness. The plug in my room is not functioning well and only have one plug. Your car may get block by other's car on the parking lot. At night the parking lot was occupied by the the customers of the restaurant it had bothered me as I had to wait for 15 min to get the parking lot.
Diulas 05 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan

PointsMAX
Bahasa
Program Kesetiaan A Program Kesetiaan A
Program Kesetiaan B

Klik PointsMAX pada Menu dan pilih program kesetiaan kegemaran anda.

2

Pilih tawaran mata ganjaran

Bilik Hotel A
Maklumat Bilik
Terima
5,000 mata ganjaran

Pilih bilik dan pilihan mata ganjaran untuk penginapan.

3

Masukkan ID keahlian

Negara pasport
ID Keahlian Program
1234

Masukkan nombor keahlian untuk program pilihan semasa membuat tempahan. Mata ganjaran kan ditambah ke akaun anda selepas anda mendaftar keluar.

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: