Hebat 8.2
berdasarkan 2817 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 2817 ulasan
  • Kebersihan 8.6
  • Kemudahan 7.5
  • Lokasi 8.6
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.4
  • Perkhidmatan 8.2
  • Berbaloi dengan harga 8.0
  • Makanan/Tempat Makan 7.4
Saring ikut

RASHID dari Malaysia
Pengembara bisnes
Bilik Superior King
Menginap satu malam di Ogos 2016
Doesn't not reflect Pullman Standard
1. spacious room but poorly decorated. Bare wall 2. Request room for two but given only one slippers 3. No tooth brush no lotion provided 4. TV channel extremely limited and reception quality is very bad 5. WIFI not working 6. Staff very good and pleasant
Diulas 16 Ogos 2016

wong dari Malaysia
Pengembara solo
Bilik Superior King
Menginap 4 malam di Ogos 2016
Unsatisfied
Wifi not working, sauna not working
Diulas 16 Ogos 2016

Pay dari Malaysia
Pengembara bisnes
Bilik Superior King
Menginap satu malam di Ogos 2016
Nice, clean Hotel
This hotel is located in the centre of Kuching, easy access to everywhere. Walking distance to tosspot seafood restaurants, very convenient.
Diulas 15 Ogos 2016

Benedict dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Bilik Superior Twin
Menginap 3 malam di Ogos 2016
Will visit again
Next time
Diulas 10 Ogos 2016

Byron dari Malaysia
Pengembara bisnes
Bilik Superior Twin
Menginap 2 malam di Mac 2016
Big room and cosy
Nice & cosy, easy access to surrounding retails and shopping
Diulas 10 Ogos 2016

david dari United Kingdom
Pasangan
Bilik Superior Twin
Menginap 2 malam di Ogos 2016
Pullman Kuching
Staff very slow. Breakfast not that good. Resteraunt at night for dinner was average. The internet not working for the whole 2 days of stay.
Diulas 09 Ogos 2016

norehan dari Malaysia
Pengembara solo
Bilik Superior King
Menginap 4 malam di Ogos 2016
Not a 5 Star at all
Service suck..do look into the many reviews..most complaints are shut off by the word sorry...way too many sorry..zero improvement..
Diulas 08 Ogos 2016

Jonathan dari Brunei Darussalam
Pasangan
Bilik Superior Twin
Menginap 3 malam di Disember 2015
Friendly
Staff is friendly and hotel is really central of town and walking distance to most of the location ppl would visit
Diulas 07 Ogos 2016

Windson dari Malaysia
Pengembara bisnes
Bilik Superior Double
Menginap satu malam di Ogos 2016
Feedback
So far I'm quite happy staying with this hotel. Front desk staffs are well train and good and breakfast buffet serve variety of food. The only thing I would suggest is if they would provide free shuttle service to nearby shopping mall would be perfect.
Diulas 07 Ogos 2016

Mark dari Malaysia
Pasangan
Bilik Deluxe King
Menginap satu malam di Ogos 2016
Poor breakfast buffet
Breakfast buffet at Puzzle was poor. Average amount of choices and taste was lacking. Also, I had my Deluxe double room being upgraded to Executive King due to full booking of deluxe rooms. I don't mind the FOC upgrade but what bugs me is that this actually shows they didn't properly handle my booking request. I was lucky enough that they would upgrade me. What if I was downgraded? Please do not let this thing happen again. Other than these blemishes, my stay was great.
Diulas 06 Ogos 2016


1

Pilih program kesetiaan

PointsMAX
Bahasa
Program Kesetiaan A Program Kesetiaan A
Program Kesetiaan B

Klik PointsMAX pada Menu dan pilih program kesetiaan kegemaran anda.

2

Pilih tawaran mata ganjaran

Bilik Hotel A
Maklumat Bilik
Terima
5,000 mata ganjaran

Pilih bilik dan pilihan mata ganjaran untuk penginapan.

3

Masukkan ID keahlian

Negara pasport
ID Keahlian Program
1234

Masukkan nombor keahlian untuk program pilihan semasa membuat tempahan. Mata ganjaran kan ditambah ke akaun anda selepas anda mendaftar keluar.

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: