Hebat 8.2
berdasarkan 2819 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 2819 ulasan
  • Kebersihan 8.6
  • Kemudahan 7.5
  • Lokasi 8.6
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.4
  • Perkhidmatan 8.2
  • Berbaloi dengan harga 8.0
  • Makanan/Tempat Makan 7.4
Saring ikut

eric dari Brunei Darussalam
Keluarga dengan anak kecil
Bilik Superior King
Menginap 5 malam di Disember 2014
nicely spacious room
spacious room, nice big windows see through view
Diulas 15 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Randy dari Malaysia
Pasangan
Bilik Superior King
Menginap satu malam di Januari 2015
Quick Getaway at Hotel Pullman
The bed in the room was extremely comfortable, the staff were friendly, the hotel is just a stones throw away from the city centre
The overall experience of our stay at Pullman is generally great. However, there were a few matters which seems our of the norm - room slippers were only provided on request, bath foams / shampoos were of inferior quality (me just being picky), there weren't any toothbrush nor toothpaste in our room. Having that said, the staff were more than friendly when they assisted in placing our luggage into our room when it was ready as well as providing us with a late check out as our flight out of Kuching was in the early evening. All in all the team tries their best to accommodate our stay and this could be improved with the ready amenities within the room rather than having to request for it. Kudos =)
Diulas 13 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

John dari Australia
Pengembara bisnes
Bilik Superior King
Menginap 8 malam di Januari 2015
Dr John Aussie Academic was impressed
Location to CBD dinning Staff and cost
Safe place for guest Multicultural cuisine Expertise and positive attitude of all staff Pool facilities great 24 /7 for late arrivals Only minor suggestion from me a who is a self confession coffee diehard os a coffee pod machine for late night guests
Diulas 13 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Francis dari Malaysia
Pengembara solo
Bilik Superior King
Menginap 8 malam di September 2014
good
location clean friendliness
good
Diulas 12 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Tan dari Malaysia
Pengembara bisnes
Bilik Superior King
Menginap satu malam di Januari 2015
My Pullman Review
Comfortable bed, air condition is well maintained and spacious bathroom
Diulas 12 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

James dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Bilik Superior King
Menginap 2 malam di Januari 2015
Good location, price
Price, food, location
Diulas 12 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

James dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Bilik Superior King
Menginap 2 malam di Januari 2015
Good location, price
Price, food, location
Diulas 12 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

SHIFA dari Malaysia
Pengembara bisnes
Bilik Superior Twin
Menginap satu malam di Februari 2014
Nice
Comfort bed nice design
Diulas 11 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Benny dari Malaysia
Pengembara bisnes
Bilik Superior King
Menginap satu malam di Oktober 2014
service continue to amaze me after 3 years
wifi, love the rooms, and gym
1) the facilities are well maintain eg gym, spa and swimming pool after 3 years of my stays here. 2) room is very spacious and well kept. 3) will continue to stay here in my next trip.
Diulas 11 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Capt dari Belanda
Pengembara bisnes
Bilik Superior King
Menginap satu malam di Januari 2015
Pullman Kuchinh
rooms, staff, location
Perfect hotel for the business traveller, nice restaurants, good bar, nice band with the fat lady singing and good staff attitude Hotel is located on an elevated "hill" hence one could argue that the way back up the hill after sampling some of the Downtown Kuching delights is a steep challenge, otherwise, its a great place for the money
Diulas 09 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan

PointsMAX
Bahasa
Program Kesetiaan A Program Kesetiaan A
Program Kesetiaan B

Klik PointsMAX pada Menu dan pilih program kesetiaan kegemaran anda.

2

Pilih tawaran mata ganjaran

Bilik Hotel A
Maklumat Bilik
Terima
5,000 mata ganjaran

Pilih bilik dan pilihan mata ganjaran untuk penginapan.

3

Masukkan ID keahlian

Negara pasport
ID Keahlian Program
1234

Masukkan nombor keahlian untuk program pilihan semasa membuat tempahan. Mata ganjaran kan ditambah ke akaun anda selepas anda mendaftar keluar.

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: