2015
Hebat 8.5
berdasarkan 6122 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 6122 ulasan
  • Kebersihan 8.7
  • Kemudahan 7.9
  • Lokasi 9.0
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.5
  • Perkhidmatan 8.6
  • Berbaloi dengan harga 8.5
  • Makanan/Tempat Makan 7.6
Saring ikut

Anders dari Denmark
Pasangan
Deluxe
Menginap 2 malam di Jun 2016
short stay
Nice clean hotel. Staff are nice and polite. Its close to shopping
Diulas 01 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

아라 dari Korea Selatan
Pengembara solo
Deluxe
Menginap satu malam di Jun 2016
oh my god..
It looks nice and its right next to Ayala mall. Bathroom was clean but water wasn't flushed well... I arrived at hotel on Saturday night. Near the hotel, maybe some clubs are there, so very noisy until 3 or 4 a.m. We(I and my friends) couldn't get sleep!!! Also, didn't request for pick-up service but the driver just came to the airport to pick us up, and he didn't tell me anything about payment.. so I couldn't go to sleep until 3 a.m because of that happening. However, Quest Hotel kept asking me for payment-they just kept saying "if you don't pay for pick-up service, we need to pay....." like this. I couldn't understand why I had to pay for it, but you know, that was not that big money for me, so I just gave them $10. I was upset with their irresponsible attitude.
Diulas 01 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

sheila dari Filipina
Pasangan
Deluxe
Menginap 2 malam di Jun 2016
Nice location
Love the location but no matrimonial bed despite early advise in booking.
Diulas 30 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Emily dari Filipina
Pasangan
Deluxe
Menginap 2 malam di Februari 2016
Across McDonald's, Ayala
The hotel stands across Ayala mall, with a flyover in between. Eating out is easy and so is getting around town. The spacious lobby gives a sweeping welcome but room-wise, the furnishings and bathroom essentials are less grand.
Diulas 30 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

EFREN dari Filipina
Pasangan
Premier Deluxe
Menginap 2 malam di Jun 2016
Room 738 June 24 to 26, 2016
The bath in our room did not have a door. Every time we take shower, the floor outside the bath is wet. The floor towel was not enough to prevent danger of slipping over the wet floor.
Diulas 30 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jimmie dari Amerika Syarikat
Pasangan
Deluxe
Menginap 2 malam di Mei 2016
Nice Hotel
See previous review
Diulas 30 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

john dari Amerika Syarikat
Pasangan
Deluxe
Menginap 2 malam di Jun 2016
this is a 3 star hotel
hotel is not bad, it justs cuts a lot of corners
Diulas 29 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

David dari Amerika Syarikat
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap 6 malam di Jun 2016
Great stay
When booking get the included breakfast.buffet very good and no other place nearby for breakfast. Attentive staff.
Diulas 27 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

NG dari Malaysia
Pengembara solo
Deluxe
Menginap 2 malam di Jun 2016
Location location location
Very good location
Diulas 27 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Karl dari Filipina
Pengembara bisnes
Bilik Deluxe Double atau Twin
Menginap satu malam di Jun 2016
Okay hotel
We book quest at times because the other hotel we stay at want give us an early check-in even if we pay extra! So we stay at quest before we transfer to our real hotel. We only did not stay longer here is because of the location it's not near our office. But next time I think I'll stay a Quest rather then Bayfront!
Diulas 25 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: