2015
Hebat 8.5
berdasarkan 6129 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 6129 ulasan
  • Kebersihan 8.7
  • Kemudahan 7.9
  • Lokasi 9.0
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.5
  • Perkhidmatan 8.6
  • Berbaloi dengan harga 8.5
  • Makanan/Tempat Makan 7.6
Saring ikut

Elizabeth dari Australia
Pengembara solo
Deluxe
Menginap 3 malam di Januari 2016
excellent, the staff were very good, friendly.
cleanliness, friendly and feel very safe/
Diulas 22 Februari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

richard dari Amerika Syarikat
Keluarga dengan anak kecil
Suite Junior
Menginap 4 malam di Februari 2016
Great stay
The Quest has very helpful friendly staff that go out of their way to make your stay enjoyable!
Diulas 22 Februari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Evan dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap satu malam di Februari 2016
Nice hotel
Location
Good location but small room, small toilet and bath. Breakfast buffet average and takes a while for it to be refilled.
Diulas 22 Februari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

sung dari Korea Selatan
Pasangan
Deluxe
Menginap satu malam di September 2015
reasonable price and perfect location
so close Ayala mall that one of landmark in cebu. reasonable price i willing to stay that hotel when i back to cebu again. and clean gym but small
Diulas 21 Februari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Charisa dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap 2 malam di Januari 2016
Nice hotel
Friendly stuffs and very helpful
Is not bad at all!! Me and my family enjoyed it so much!! I love the stuffs very smiley and friendly..
Diulas 19 Februari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Juliana dari Singapura
Pasangan
Deluxe
Menginap 4 malam di Julai 2015
old place
location, convenient, easy access
Diulas 18 Februari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

PETER dari Australia
Pasangan
Deluxe
Menginap 7 malam di Februari 2016
Better than some 4 star hotels
Service, security and location
Magnificent! After discovering this hotel some years back, we now book nowhere else but Quest hotel every time we visit Cebu. Something else I just found out after I fell ill, Quest has an in-house medico/nurse who can assess and assist you when you need advise or help. They don't ignore you and let you suffer. My husband only asked to borrow a hot water bottle for me. The next thing, they rang back and advised us that they are sending up their resident nurse to assess the situation and to provide assistance if needed. Just as well. As it turned out, I needed hospitalisation. Spent 2 nights in hospital, happy to be back in the comfort of Quest hotel room after being released.
Diulas 18 Februari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

CHRISTIAN dari Filipina
Pasangan
Deluxe
Menginap satu malam di Februari 2016
n/a
N/a
Diulas 17 Februari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

JOHN dari Amerika Syarikat
Pengembara solo
Deluxe
Menginap 10 malam di Februari 2016
freindly staff every thing was good
location massage food
every thing was good
Diulas 17 Februari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

alexander dari Filipina
Pasangan
Bilik Deluxe Double atau Twin
Menginap satu malam di Januari 2016
Nice hotel
Clean room, good location, value for money
It was a good one , the front desk are nice and accomodating, the location is at the center,
Diulas 16 Februari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan

PointsMAX
Bahasa
Program Kesetiaan A Program Kesetiaan A
Program Kesetiaan B

Klik PointsMAX pada Menu dan pilih program kesetiaan kegemaran anda.

2

Pilih tawaran mata ganjaran

Bilik Hotel A
Maklumat Bilik
Terima
5,000 mata ganjaran

Pilih bilik dan pilihan mata ganjaran untuk penginapan.

3

Masukkan ID keahlian

Negara pasport
ID Keahlian Program
1234

Masukkan nombor keahlian untuk program pilihan semasa membuat tempahan. Mata ganjaran kan ditambah ke akaun anda selepas anda mendaftar keluar.

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: