Rainbow Hotel and Serviced Apartment
Rainbow Hotel and Serviced Apartment
Lihat semua 15 gambar
Bilik Studio Double - Bilik Tetamu  Rainbow Hotel and Serviced Apartment
Bilik Studio Double - Bilik Tetamu
Lihat semua 15 gambar
Bilik Mandi Rainbow Hotel and Serviced Apartment
Bilik Mandi
Lihat semua 15 gambar
Bilik Mandi Rainbow Hotel and Serviced Apartment
Bilik Mandi
Lihat semua 15 gambar
Pemandangan luar Rainbow Hotel and Serviced Apartment
Pemandangan luar
Lihat semua 15 gambar
DI PETA Rainbow Hotel and Serviced Apartment
DI PETA
Sangat Bagus
Lokasi
7.1
Lihat semua 15 gambar Rainbow Hotel and Serviced Apartment
Lihat semua 15 gambar
Dibuang daripada Kegemaran

Rainbow Hotel and Serviced Apartment

Lokasi sangat baik
Ada soalan mengenai Rainbow Hotel and Serviced Apartment?
Baik
Berdasarkan 7 ulasanLihat ulasan tetamu
6.8
  • Pengangkutan lapangan terbang

  • Wi-Fi percuma semua bilik

  • pertukaran mata wang

  • penyaman udara

Pilihan bilik
Bilik Premium Double (Premium Double Room)
Bilik Premium Double (Premium Double Room)
...
  • Pemandangan: Bandar
  • 34 m²/366 kaki
  • 1 Katil Double
Masuk tarikh untuk lihat harga
Bilik Studio Double (Studio Double Room)
Bilik Studio Double (Studio Double Room)
...
  • Pemandangan: Bandar
  • 28 m²/301 kaki
  • 2 Katil Double atau 1 Katil...
Masuk tarikh untuk lihat harga
Bilik Studio Deluxe Double (Studio Deluxe Double Room)
Bilik Studio Deluxe Double (Studio Deluxe Double Room)
...
  • Pemandangan: Bandar
  • 30 m²/323 kaki
Masuk tarikh untuk lihat harga
bilik (Room)
bilik (Room)
...
    Masuk tarikh untuk lihat harga
    Studio Asas (Basic Studio)
    Studio Asas (Basic Studio)
    ...
      Masuk tarikh untuk lihat harga
      Studio
      Studio
      ...
        Masuk tarikh untuk lihat harga
        Bilik Premium (Premium Room)
        Bilik Premium (Premium Room)
        ...
          Masuk tarikh untuk lihat harga
          Rumah Kecil Dua-Bilik Tidur (Two-Bedroom Cottage)
          Rumah Kecil Dua-Bilik Tidur (Two-Bedroom Cottage)
          ...
            Masuk tarikh untuk lihat harga
            Ada soalan mengenai Rainbow Hotel and Serviced Apartment?
            Diskaun 30% dengan Tawaran Khas Agoda!

            Harga jatuh selepas anda masuk!

            Masuk sekarang
            Maklumat lanjut Rainbow Hotel and Serviced Apartment

            Maklumat lanjut Rainbow Hotel and Serviced Apartment

            Gambaran keseluruhan

            Tunjuk lebih banyak

            Jarak dan maklumat

            Jarak yang ditunjukkan adalah jarak lurus pada peta. Jarak perjalanan sebenar mungkin berbeza-beza.
            sembunyikan

            Apa yang ditawarkan

            sembunyikan

            Polisi tetamu Penginapan

            Tunjuk lebih banyak

            Maklumat Berguna

            Tunjuk lebih banyak

            Pengumuman

            Harap maklum sebarang perubahan dalam struktur cukai akibat polisi kerajaan akan menyebabkan semakan cukai, yang akan terpakai terhadap semua tempahan dan akan dicaj secara tambahan apabila mendaftar keluar.

            Ulasan pengunjung sebenar

            Ulasan Agoda (7)Ulasan Booking.com (12)
            6.8
            Baik
            Berdasarkan 7 ulasan
            Pilih Jenis Pengunjung
            Kebersihan6.6
            Kemudahan6.0
            Lokasi7.1
            Kualiti dan keselesaan bilik7.0
            Perkhidmatan7.1
            Berbaloi dengan harga6.9
            Disediakan oleh pengunjung sahih dari Agoda
            Tapis komen tetamu ikut:
            Jenis Bilik
            Bilik Studio Double
            Bilik Premium Double
            Saring ikut
            Tunjuk 5 komen dari tetamu sebenar
            6.8
            Baik
            Segran dari Afrika Selatan
            Pasangan
            Bilik Studio Double
            Menginap satu malam di November 2017
            Adequate space and clean rooms”
            We booked this hotel merely as a stopover on route to Bangalore. We merely used the hotel to shower and freshen up during our day visit and tours around Chennai. The rooms are large and air-conditioned and shower facilities adequate. Even though we did not stay at the hotel and used it to freshen up , the hotel management insisted we pay for a friend who accompanied us on the tours and used the apartment to freshen up. We paid an extra 600 rupees.
            Diulas 06 Disember 2017
            Dear Sir, Since we ensist you to pay for extra person dont give bad reviews.we know your stay was very comfortable. You check in at morning 09.00 am we allowed early check in and checkout at evening 6pm. You were using our service fully.Even thou you booked for studio type room small room,we have upgraded without any additional cost to Premium room since you 3 persons came at time of check in . Please dont give false information Thanks and Regards saravanaraj manager
            15 Januari 2018 Dijawab
            Rainbow Hotel and Serviced Apartment
            2.0
            Ashim dari Nepal
            Pengembara bisnes
            Bilik Premium Double
            Menginap 2 malam di November 2017
            worst hotel”
            I booked for 3night. couldn't stay for more than one. very dingy place. right in the middle of city - so couldn't get any sleep due to the traffic noise and vehicles honking all the time. pipes are leaking and water seepage through the walls. I checked out after the first night even though I had already paid for 3nights. never staying here again. if anyone is thinking of booking this look away
            Diulas 01 Disember 2017
            Dear sir, we are very sorry for your uncomfortable stay.The New trainee has allotted you the wrong room block room.After you check in very next day we were asked you to shift to other room but you refused . Our Apologise from bottom of our heart Thanks and Regards saravanaraj Manager
            15 Januari 2018 Dijawab
            Rainbow Hotel and Serviced Apartment
            6.0
            Raghunathan dari India
            Pengembara solo
            Bilik Studio Double
            Menginap 2 malam di September 2016
            OK for just 1 night”
            Could have been better - Staff requires more training
            Diulas 20 Oktober 2016
            dear Sir, Thanks for your valuable comments will rectified as per your comments
            14 November 2017 Dijawab
            Rainbow Hotel and Serviced Apartment
            8.0
            Hebat
            Kaveramma dari India
            Pengembara solo
            Bilik Studio Double
            Menginap 2 malam di Mac 2015
            Neat nice and big rooms”
            Cleanliness, restruant and neatness
            The stay was comfortable but both the days there was work going on and it was noisy. One place where we have to pay for water in the rooms(nothing comes free). The rooms were big and spacious. The staff at teh restruant are very polite and helpful.
            Diulas 23 April 2015
            6.3
            Baik
            Gothandaraman dari India
            Pengembara bisnes
            Bilik Studio Double
            Menginap satu malam di Julai 2014
            NIL”
            1 ) Good space 2) clean
            Overall is good
            Diulas 31 Julai 2014
            Penginapan ini popular. Jangan sampai terlepas!

            Kembali ke hasil carian

            Kembali ke pilihan bilik

            |

            Tutup