Sangat Bagus 8.0
berdasarkan 775 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 775 ulasan
  • Kebersihan 8.1
  • Kemudahan 7.0
  • Lokasi 8.0
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.2
  • Layanan Kakitangan 8.4
  • Berbaloi dengan harga 8.4
  • Makanan/Tempat Makan 7.2
Saring ikut

Eleanor dari Filipina
Kumpulan
Superior
Menginap 2 malam di Mac 2015
Very affordable hotel
Staff was very friendly and helpful, they know how to speak good English
Stay was awesome for the price
Diulas 25 Mac 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Matthew dari Amerika Syarikat
Pasangan
Superior
Menginap satu malam di Mac 2015
Cute
Location comfort cleanliness
I enjoyed it my stay. One of the better budget places I have ever been.
Diulas 15 Mac 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Hung dari Vietnam
Kumpulan
Superior
Menginap satu malam di Februari 2015
Good hotel
Friendly staff, good location, clean
These staffs are friendly & support. Room is also clean & comfortable. More than my expectation for this range of price. Good to try!
Diulas 03 Mac 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Brey dari Amerika Syarikat
Pasangan
Deluxe Pemandangan Bandar
Menginap 2 malam di Jun 2013
Pleasant
location, style, comfortability
a nice pleasant stay at a reasonable rate.
Diulas 09 Februari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Suhyun dari Amerika Syarikat
Kumpulan
Superior
Menginap satu malam di Januari 2015
poor bed condition, couldnt sleep well,
cheap
Diulas 26 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Taryn dari Australia
Pasangan
Superior
Menginap 2 malam di Januari 2015
A nice little place to stay
Location - in a safe area, Breakfast - yummy & fast service, Staff - happy to answer any questions/provide guidance
Nice and relaxing
Diulas 07 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Dang dari Vietnam
Pasangan
Superior
Menginap satu malam di Disember 2014
Good location
Location, clean, friendly
We spent only 1 night at the hotel. I think it's very good for couples or even a single travel to stay here. The hotel reaches very good location and easy to walk to any other old street in Ho Guom. Stuff very friendly also.
Diulas 01 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Senthil dari India
Pasangan
Superior
Menginap 2 malam di Disember 2014
Average hotel, okay for 1 night stay.
No hair dryer. Small room. But clean room
First of all the hotel seems new. So I like the cleanliness. However the basic room in 2nd floor is really uncomfortable. Becz the room seems smaller. No hair dryer. Water heater is bit slow. Room locking required special skills. Hotel might be good. Better try Deluxe rooms (Addl dollars).
Diulas 21 Disember 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kieran dari Ireland
Pasangan
Superior
Menginap satu malam di Disember 2014
Short stay
Comfort, clean, location
Good stay, nice clean rooms. A bit small though. Goid serves. Booked a private car to the airport through the hotel but it turned up nearly 45 minutes late. We nearly missed or flight because of that and it turned out not to be a private car but a regular taxi, so we are unsure as to whether we got ripped off or not.
Diulas 20 Disember 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Manesh dari India
Pasangan
Superior
Menginap satu malam di Disember 2014
Excellent Stay!
Staff Performance, Hotel Condition/Cleanliness, Location
It was very great experience to stay in Hanoi Serenity Hotel 2. It is great hotel with very good cost. Very friendly staff and location is very easy accessible from Hanoi Central Market.
Diulas 18 Disember 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan

PointsMAX
Bahasa
Program Kesetiaan A Program Kesetiaan A
Program Kesetiaan B

Klik PointsMAX pada Menu dan pilih program kesetiaan kegemaran anda.

2

Pilih tawaran mata ganjaran

Bilik Hotel A
Maklumat Bilik
Terima
5,000 mata ganjaran

Pilih bilik dan pilihan mata ganjaran untuk penginapan.

3

Masukkan ID keahlian

Negara pasport
ID Keahlian Program
1234

Masukkan nombor keahlian untuk program pilihan semasa membuat tempahan. Mata ganjaran kan ditambah ke akaun anda selepas anda mendaftar keluar.

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: