2015
Hebat 8.5
berdasarkan 2584 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 2584 ulasan
  • Kebersihan 8.7
  • Lokasi 8.2
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.7
  • Layanan Kakitangan 8.7
  • Berbaloi dengan harga 8.7
  • Makanan/Tempat Makan 7.8
Saring ikut

Pei dari Malaysia
Kumpulan
Deluxe
Menginap 2 malam di April 2013
Good for short stay
friendly staff, clean room, worht the price
Diulas 23 Disember 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

douglas dari Amerika Syarikat
Keluarga dengan anak kecil
Suite Keluarga
Menginap 3 malam di Disember 2013
Incredible service
The staff, convenience, & quality facility
The manager and staff were there for us for every single need of the 5 nights that we stayed at this wonderful hotel. We will definitely be staying here again. Fantastic service!!
Diulas 23 Disember 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

TSZ dari Hong Kong
Pengembara solo
Deluxe
Menginap 2 malam di Disember 2013
quality service plus good breakfast
breakfast , friendly staff , attentive service
overall Rising Dragon Palace is a nice place to stay . the staff is attentive, and they suggest me some good restaurant nearby . The only sad thing for me is that i can not adjust the temperature of my shower , the water is too hot .
Diulas 22 Disember 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

De dari Singapura
Kumpulan
Deluxe
Menginap 3 malam di Disember 2013
Great Experience!
Clean room, Spacious, Comfortable bed
I would definitely go back there again if I were to go back to Hanoi. Love the spa facilities and open air restaurant at the top. A relatively small hotel but rooms are comfortable and value for money! There is also wifi in the room! Liked the room a lot! :)
Diulas 22 Disember 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Huynh dari Vietnam
Kumpulan
Deluxe
Menginap 2 malam di Disember 2013
Good to stay
Center, clean, good
Near the center, best price, good staff, the receptionist is nice
Diulas 22 Disember 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

chate dari Thailand
Pengembara solo
Deluxe
Menginap 2 malam di Disember 2013
Great value for money. Friendly staff.
Great breakfast. Nice room with all amenities and attentive staff.
Diulas 22 Disember 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

gary dari Singapura
Pengembara solo
Deluxe
Menginap satu malam di Disember 2013
stay was comfortable
breakfast, staff polite
my stay was comfortable, staff very good and polite. take care of customer well.
Diulas 22 Disember 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Gary dari United Kingdom
Pengembara solo
Deluxe
Menginap 3 malam di Disember 2013
ideal hotel for short stay
location/friendly staff/hotel quality
very good hotel for price.staff very helpfull for arranging day trips and further travel arrangements ie flights/hotel bookings
Diulas 21 Disember 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Ng dari Singapura
Kumpulan
Deluxe
Menginap 4 malam di Disember 2013
Great Stay.
Friendly and helpful staff, great room, good location
Hotel, though small, has great staff. They were friendly, smiley and very helpful all the time. Room was very clean, new with separate toilet and bathroom. But toilet and bathroom doors are made of frosted glass -- not for the ultra shy and conservative. TV has good selections of channels. I enjoyed my stay here. Very impressed with the high quality of service. They even reminded me to put on my jacket when I walked out of the hotel door in the morning as it was chilly outside. And they spoke good English too! Very good value for money. I highly recommended this hotel.
Diulas 20 Disember 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Pansy dari Singapura
Kumpulan
Keluarga
Menginap satu malam di Disember 2013
comfortable, easy access to shopping areas
helpful staff, convenient location, clean rooms
comfortable stay. hotel a stone's throw away from attractions. would be better if breakfast variety was larger.
Diulas 19 Disember 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: