Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 104 ulasan
  • Kebersihan 7.9
  • Kemudahan 6.3
  • Lokasi 7.8
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.9
  • Perkhidmatan 8.3
  • Berbaloi dengan harga 7.9
  • Makanan/Tempat Makan 7.0
Saring ikut

Leonardo dari Singapura
Pasangan
Bilik Deluxe
Menginap 2 malam di Februari 2016
Nice hotel in Seminyak
location price
Staff are very accommodating and friendly.
Diulas 03 Mac 2016

Derek dari United Kingdom
Pasangan
Bilik Deluxe
Menginap 8 malam di Februari 2016
Great holiday
location, price and staff
Exceptional
Diulas 02 Mac 2016

Rajarshi dari India
Pasangan
Bilik Deluxe Double atau Twin
Menginap 4 malam di Februari 2016
not what I expected
Hi It was a good place for older people, and in terms of value for money was decent Liked the room but very disappointed with the pool, as well as overall layout of the place. Quite far from main road, but near the beach which is a plus
Diulas 12 Februari 2016

Raphael dari Jerman
Pasangan
Bilik Deluxe
Menginap 9 malam di Disember 2015
Pleasant stay in Seminyak, Bali
Great day trips with friendly drivers; nice pool which offers also shadow places below the palms; friendly helpful staff
Pleasant stay in Seminyak, Bali in Sarinande Hotel. The beach is quite near with a short walk of 5min. But we preferred to stay usually at the hotel pool as it offers also shadow places under the palms. The staff and the drivers were very friendly and helpful! Thanks for the great stay which we had during new year!
Diulas 05 Januari 2016

Philipp dari Austria
Pasangan
Bilik Deluxe
Menginap 2 malam di Julai 2015
Nice little hotel next to the beach
Location, friendly staff and great breakfast
It was our first day in Bali and we wanted to relax after our long flight. Sarinande Hotel was the perfect place for that. A 2 min walk and you are at the beach, which is less crowded than in Kuta and Legian. The breakfast buffet was off the top and the the one dinner we had was okay. The only negative aspect of our room was its location within the hotel right next to a busy street so it was very noisy at night. Would recommend it to anybody!
Diulas 12 Ogos 2015

Philip dari New Zealand
Pasangan
Bilik Deluxe
Menginap 3 malam di Julai 2015
Relaxed clean old world atmosphere
Beautiful garden peaceful friendly staff
Very good
Diulas 18 Julai 2015

Mats dari Sweden
Keluarga dengan anak remaja
Bilik Deluxe
Menginap 3 malam di Jun 2015
Sarinande
Perfect location, Fantastic personnel
Great as always!!
Diulas 22 Jun 2015

Dianne dari Australia
Pelancong solo
Bilik Deluxe
Menginap 4 malam di Jun 2015
Well priced hotel
Position staff rooms
Great place to stay, well priced and close to the beach lovely staff
Diulas 07 Jun 2015

Mark dari Australia
Pelancong solo
Super Deluxe
Menginap 3 malam di Mei 2015
OK
Staff, food and cleanliness
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Diulas 20 Mei 2015

Mark dari Australia
Pelancong solo
Super Deluxe
Menginap 2 malam di Mei 2015
OK
Staff, food and cleanliness
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Diulas 20 Mei 2015


1

Pilih program kesetiaan

PointsMAX
Bahasa
Program Kesetiaan A Program Kesetiaan A
Program Kesetiaan B

Klik PointsMAX pada Menu dan pilih program kesetiaan kegemaran anda.

2

Pilih tawaran mata ganjaran

Bilik Hotel A
Maklumat Bilik
Terima
5,000 mata ganjaran

Pilih bilik dan pilihan mata ganjaran untuk penginapan.

3

Masukkan ID keahlian

Negara pasport
ID Keahlian Program
1234

Masukkan nombor keahlian untuk program pilihan semasa membuat tempahan. Mata ganjaran kan ditambah ke akaun anda selepas anda mendaftar keluar.

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: