So Hostel
So Hostel
Lihat semua 45 gambar
1 Orang dalam Asrama 8 Katil – Campur - Katil So Hostel
1 Orang dalam Asrama 8 Katil – Campur - Katil
Lihat semua 45 gambar
Pemandangan dalam So Hostel
Pemandangan dalam
Lihat semua 45 gambar
Pemandangan dalam So Hostel
Pemandangan dalam
Lihat semua 45 gambar
Laluan Masuk So Hostel
Laluan Masuk
Lihat semua 45 gambar
DI PETA So Hostel
DI PETA
Hebat
Lokasi
8.5
Lihat semua 45 gambar So Hostel
Lihat semua 45 gambar
Dibuang daripada Kegemaran

So Hostel

Lokasi terbaik
- 330m dari pusat bandar
- Lihat tarikan berhampiran
Sangat Bagus
Berdasarkan 783 ulasanLihat ulasan tetamu
7.7
/
10
Hebat berbaloi dengan harga
8.1
Berbaloi dengan harga8.1
Jarak ke pusat bandar1 km
Rating lokasi8.5
Lapangan terbang terhampirLapangan Terbang Antarabangsa Chiang Mai (CNX)
Jarak ke lapangan terbang3.9 km
  • Wi-Fi percuma semua bilik

  • penyaman udara

  • pertukaran mata wang

  • pengemasan harian

Pilihan bilik
7.8
Sangat bagus
Keselesaan bilik & kualiti
1 Orang dalam Asrama 6 Katil dengan Bilik Air Kongsi – Campur (1 Person in 6-Bed Dormitory with Shared Bathroom - Mixed)
1 Orang dalam Asrama 6 Katil dengan Bilik Air Kongsi – Campur (1 Person in 6-Bed Dormitory with Shared Bathroom - Mixed)
...
  • Saiz bilik: 25 m²/269 kaki
  • Pemandangan: Bandar
  • 1 Katil Single
Masuk tarikh untuk lihat harga
1 Orang dalam Asrama 6 Katil dengan Bilik Air Kongsi – Perempuan Sahaja (1 Person in 6-Bed Dormitory with Shared Bathroom - Female Only)
1 Orang dalam Asrama 6 Katil dengan Bilik Air Kongsi – Perempuan Sahaja (1 Person in 6-Bed Dormitory with Shared Bathroom - Female Only)
...
  • Saiz bilik: 25 m²/269 kaki
  • Pemandangan: Bandar
  • 1 Katil Single
Masuk tarikh untuk lihat harga
1 Orang dalam Asrama 8 Katil dengan Bilik Air Kongsi – Perempuan Sahaja (1 Person in 8-Bed Dormitory with Shared Bedroom - Female Only)
1 Orang dalam Asrama 8 Katil dengan Bilik Air Kongsi – Perempuan Sahaja (1 Person in 8-Bed Dormitory with Shared Bedroom - Female Only)
...
  • Saiz bilik: 25 m²/269 kaki
  • Pemandangan: Bandar
  • 1 Katil Single
Masuk tarikh untuk lihat harga
1 Orang dalam Asrama 8 Katil – Campur (1 Person in 8-Bed Dormitory - Mixed)
1 Orang dalam Asrama 8 Katil – Campur (1 Person in 8-Bed Dormitory - Mixed)
...
  • Saiz bilik: 25 m²/269 kaki
  • Pemandangan: Bandar
  • 1 Katil Single
Masuk tarikh untuk lihat harga
1 Orang dalam Asrama 12 Katil – Campur (1 Person in 12-Bed Dormitory - Mixed)
1 Orang dalam Asrama 12 Katil – Campur (1 Person in 12-Bed Dormitory - Mixed)
...
  • Saiz bilik: 40 m²/431 kaki
  • Pemandangan: Bandar
  • 1 Katil Single
Masuk tarikh untuk lihat harga
Bilik Twin (Twin Room)
Bilik Twin (Twin Room)
...
  • Saiz bilik: 25 m²/269 kaki
  • Pemandangan: Bandar
  • 2 Katil Single
Masuk tarikh untuk lihat harga
Keluarga (Family)
Keluarga (Family)
...
  • Saiz bilik: 40 m²/431 kaki
  • Pemandangan: Bandar
  • 1 Katil Double
Masuk tarikh untuk lihat harga
Bilik Superior (Superior Room)
Bilik Superior (Superior Room)
...
  • Saiz bilik: 25 m²/269 kaki
  • Pemandangan: Bandar
  • 1 Katil Double
Masuk tarikh untuk lihat harga
Bilik Eksekutif (Executive Room)
Bilik Eksekutif (Executive Room)
...
  • Saiz bilik: 25 m²/269 kaki
  • Pemandangan: Bandar
  • 1 Katil Single dan 1 Katil ...
Masuk tarikh untuk lihat harga
Standard
Standard
...
  • Saiz bilik: 25 m²/269 kaki
  • Pemandangan: Bandar
  • 1 Katil Double
Masuk tarikh untuk lihat harga
Ada soalan mengenai So Hostel?
Diskaun 30% dengan Tawaran Khas Agoda!

Harga jatuh selepas anda masuk!

Masuk sekarang
Maklumat lanjut So Hostel

Maklumat lanjut So Hostel

Gambaran keseluruhan

Tunjuk lebih banyak

Jarak dan maklumat

Jarak yang ditunjukkan adalah jarak lurus pada peta. Jarak perjalanan sebenar mungkin berbeza-beza.
sembunyikan

Apa yang ditawarkan

sembunyikan

Berhampiran

Jarak yang ditunjukkan adalah jarak lurus pada peta. Jarak perjalanan sebenar mungkin berbeza-beza.
Tunjuk lebih banyak

Polisi tetamu Penginapan

sembunyikan

Maklumat Berguna

Tunjuk lebih banyak

Ulasan pengunjung sebenar

Ulasan Agoda (783)Ulasan Booking.com (294)
7.7
/
10
Kebersihan7.7
Kemudahan7.2
Lokasi8.5
Kualiti dan keselesaan bilik7.8
Perkhidmatan7.3
Berbaloi dengan harga8.1
Disediakan oleh pengunjung sahih dari Agoda
Tapis komen tetamu ikut:
Bahasa
English
简体中文
ภาษาไทย
한국어
lebih banyak
Jenis Bilik
1 Orang dalam Asrama 8 Katil – Campur
1 Orang dalam Asrama 12 Katil – Campur
1 Orang dalam Asrama 6 Katil dengan Bilik Air Kongsi – Campur
1 Orang dalam Asrama 8 Katil dengan Bilik Air Kongsi – Perempuan Sahaja
lebih banyak
Tunjuk 714 komen dari tetamu sebenar
12345
10.0
Sangat Hebat
Andrea dari Amerika Syarikat
Pengembara solo
Standard
Menginap 4 malam di September 2018
Central”
Clean and central location. They helped me book a day trip to Chiang Rai and a bus to Pai
Diulas 01 Oktober 2018
4.4
Cyril dari India
Pengembara solo
Bilik Superior
Menginap 2 malam di Januari 2018
Not worth it”
SO hostel is so not worth it. I don't think they are interested in their business anymore. The staff doesn't care, and they are not very friendly. The room is very basic, but well, that's what I paid for so not complaining about that. I stayed there for 2 nights, didn't enjoy it at all. It was quite isolated cause nobody else seemed to be around. They have these nice bikes parked outside the hostel, I asked to rent one and they wanted a deposit and the rent was more expensive than the bike I could rent just around the corner, who by the way, did not ask me for a deposit. So I am at the hostel I am staying at, and they have my details and my luggage, but they need a deposit, and a stranger street bike rental company does not. Maybe they ran into some people who stole their bike.
Diulas 18 Julai 2018
4.4
Kiki dari Malaysia
Pengembara solo
Standard
Menginap 2 malam di Mac 2018
The location is good near night market”
The room bedsheets is dirty
Diulas 28 Mac 2018
6.8
Baik
Hermine
Kumpulan
Bilik Eksekutif
Menginap 5 malam di Februari 2018
Good hostel”
Nice hostel. Clean and modern. Well located to visit old city center. Private room are ok but matress and pillow are bad. In front of a pagoda so monk ring bells early in the morning.
Diulas 25 Februari 2018
7.2
Sangat Bagus
Chow dari Malaysia
Kumpulan
1 Orang dalam Asrama 6 Katil dengan Bilik Air Kongsi – Campur
Menginap 2 malam di Januari 2017
Still good despite the bathroom needs some fixing”
I enjoyed the stay here on our first visit hence I cam back. The dorm is good although some sound from the sturdy metal bunker beds. There was one stall of toilet under repair during our stay and the cleanliness could be improved. I find the place a little dusty.
Diulas 31 Disember 2017
4.8
Ho dari China
Kumpulan
Bilik Superior
Menginap 3 malam di Disember 2017
Boleh diterima”
Hot water supply is unstable
Diulas 31 Disember 2017
5.2
SUTTHILAK dari Thailand
Pengembara solo
1 Orang dalam Asrama 8 Katil – Campur
Menginap satu malam di Disember 2017
70”
Pls. Clean the rest room more and room.
Diulas 29 Disember 2017
5.2
Kai dari Malaysia
Pengembara solo
Bilik Superior
Menginap 5 malam di Disember 2017
Overall was just ok. Good location.”
Slow water pressure. Bad smell in toilet.
Diulas 26 Disember 2017
8.4
Hebat
Felicia dari Kanada
Kumpulan
1 Orang dalam Asrama 12 Katil – Campur
Menginap satu malam di Disember 2017
Hebat”
Pros: The staff is very nice. Location is key (between night bazaar and old city) Common area is big and there's free instant coffee and fridge/stove Cons : can get noisy at night bathrooms are old and they don't clean them very often
Diulas 24 Disember 2017
10.0
Sangat Hebat
preeyaporn dari Thailand
Kumpulan
Keluarga
Menginap satu malam di Disember 2017
Sangat Hebat”
-
Diulas 18 Disember 2017
9.6
Sangat Hebat
Ryan dari Amerika Syarikat
Pasangan
Bilik Superior
Menginap 5 malam di Januari 2017
Excellent Choice!”
We stayed here for a few days, and loved it! There are tons of bars and restaurants within a few blocks, and the Night Market is a short walk from here. Would definitely stay here again!
Diulas 16 November 2017
7.2
Sangat Bagus
Iwan dari Indonesia
Pengembara solo
1 Orang dalam Asrama 8 Katil – Campur
Menginap satu malam di November 2017
Cheap Hostel”
Just fine if just stay for 1 or 2 nights. They must concern about the cleanness special the dorm & shower room.
Diulas 09 November 2017
10.0
Sangat Hebat
Minh dari Vietnam
Kumpulan
1 Orang dalam Asrama 8 Katil – Campur
Menginap 2 malam di November 2017
nice decoration, secured and clean”
We were there in 4 days. the room is very clean. Every room has a electronic key to entry. They have a big shared room in G floor with kitchen and laundry area. the hostel is close to night market. You should book this hostel to enjoy the living around. Will be there next time
Diulas 08 November 2017
2.4
jivara dari Thailand
Kumpulan
Bilik Twin
Menginap 5 malam di Ogos 2017
Boleh diterima”
bed not to good /bath room shower not much water i have to stay in the shower for a while and also house keeping so so rude not smile that ok i do understand but when i try to say hi or thanks you never anything back alway look away from us . never say good morning or hi no training manner very disappointing never go back there again and will never tell my friends all anyone go there but reception are nice and helpful polite
Diulas 23 Ogos 2017
6.0
CHIA dari Taiwan
Pengembara solo
Standard
Menginap satu malam di April 2017
Alright”
This place has so many potential. But it's just way too quiet. Barely see anyone here
Diulas 02 Mei 2017
7.6
Sangat Bagus
Wenny dari Indonesia
Kumpulan
Bilik Twin
Menginap 3 malam di April 2017
If you need to save money”
If you are travelling as backpacker and need to save money while having a place which is strategic enough, So Hostel is recommended. The location is within walking distance to Tha Pae gate, Ping river, Night Bazaar, and night market. Perfect for shopping or enjoying all the wetness of Songkran festival. What's best is, the road to So Hostel is accessible despite of road block of Songkran, therefore easy to travel around with taxi or tour shuttle. 711 or non branded convenience store are nearby so it is easy to get stuffs. ATM is right in front of the hostel in case you need extra money. The only downside is the bathroom. Shower water pressure is very weak, and there is no drainage outside the shower pod.
Diulas 19 April 2017
5.2
wei dari Malaysia
Pasangan
Bilik Eksekutif
Menginap 2 malam di Januari 2017
Window open you see can touch the next building wall”
check in as common, is a back pack hostel, i book the fimaly room 1 king bed 1 queen bed, but the bed all lick together, mean the room is extremely small, toilet is always wet, because air block. the scary part is window open, you can touch the next building wall, i believe other small room is without window. Good location only.
Diulas 18 April 2017
9.6
Sangat Hebat
Aitana dari Sepanyol
Pengembara solo
1 Orang dalam Asrama 8 Katil – Campur
Menginap 3 malam di April 2017
Great for the value”
I staid during Songkran festival and it was great! Very big, ande clean. I recommend it. :)
Diulas 17 April 2017
9.6
Sangat Hebat
Rosa dari Thailand
Pengembara solo
1 Orang dalam Asrama 8 Katil – Campur
Menginap 3 malam di Mac 2017
Best hostel I've stayed so far”
I really enjoyed my stay at the hostel, the staff is very friendly, the rooms clean and I loved the chilling area where I met a lot of nice backpackers during my stay. There is a kitchen where you can have free coffee and tasty cookies. It isn't located in the very center, but very close to the main attraction of the city, the night market. Totally worth the money and I would always come again.
Diulas 04 April 2017
8.8
Hebat
Ricardo dari Belgium
Pasangan
Bilik Superior
Menginap 3 malam di Mac 2017
Hostel but like a hotel”
Very nice hostel in Chiang Mai. It's located very close to the night bazar, what is very convenient because you'll probably go there more than once. The double room with private bathroom is very good so nothing to complain. Note: bring your repellent because the mosquitos are everywhere in Chiang Mai, even inside the room.
Diulas 18 Mac 2017
12345
Penginapan ini popular. Jangan sampai terlepas!

Kembali ke hasil carian

Kembali ke pilihan bilik

|

Tutup