Hebat 8.4
berdasarkan 1786 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 1786 ulasan
  • Kebersihan 8.5
  • Kemudahan 8.4
  • Lokasi 8.8
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.4
  • Perkhidmatan 8.3
  • Berbaloi dengan harga 8.6
  • Makanan/Tempat Makan 7.6
Saring ikut

Deidre dari Australia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap 2 malam di Julai 2016
Good hotel!
...
Diulas 18 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Sarah dari Amerika Syarikat
Kumpulan
Deluxe
Menginap 4 malam di Jun 2016
Great location
I thoroughly enjoyed my stay here, and my friends did as well! The location was great, just a few minutes walk to the beach and food. I loved that the hotel provided beach towels and a beach mat! The staff were great and responsive when we needed things. The lady at the activities desk was so helpful and nice. Staff were able to understand us, even though we only spoke English. I stayed at a hotel in Patong after staying here and I definitely regretted moving to a different area and different hotel. Would definitely stay here again and recommend to friends!
Diulas 13 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Rahman dari Afghanistan
Pelancong solo
Deluxe
Menginap satu malam di Jun 2016
Fabulous
It's one of the best hotels I booked in Thailand! would come back again as I have a chance!
Diulas 23 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Steven dari Australia
Pasangan
Deluxe Pemandangan Kolam
Menginap 8 malam di April 2016
ok at best
Great location but room was not to good
Diulas 05 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jongkon dari Thailand
Kumpulan
Bilik Deluxe Double atau Twin
Menginap satu malam di Mei 2016
Good Location, Beyond Expectation
The location was so nice -- just a couple minutes to the beach. Good service and kind support from staff. The room was comfortable -- spacious, big bed, big bathroom. I liked the swimming pool even though I didn't try. Definitely come back here again. Highly Recommend!!
Diulas 31 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

John dari New Zealand
Pasangan
Deluxe Pemandangan Kolam
Menginap 5 malam di Mei 2016
great stay
Great hotel value for money large room free mini bar and great breakfast and nice staff
Diulas 12 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

FADI dari Thailand
Pelancong solo
Deluxe
Menginap 7 malam di April 2016
Comments
Very small Gymnasium!!
Diulas 08 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Raul dari Filipina
Kumpulan
Deluxe Pemandangan Kolam
Menginap 8 malam di April 2016
5th Stay
5th stay here. Best value for money in the area. Perfect location, a few minutes walk to the beach, restaurants, mini-marts, you name it. It's close. It's starting to show some wear though, and a quick fixer-upper will do the trick.
Diulas 02 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Lim dari Singapura
Pasangan
Deluxe
Menginap 3 malam di April 2016
Best hotel
Went for a short 4 days 3 night stay at Sugar Marina Art. Everything was excellent. Highly recommended. 5 min to Karon beach.
Diulas 28 April 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Michelle dari Amerika Syarikat
Pasangan
Deluxe
Menginap 3 malam di April 2016
Perfect hotel in Karon
Very clean hotel, clean pool, breakfast was good with plenty to choose from. Best of all was the location walking distance to many restaurants, bars, and the beach. Would definitely stay here again.
Diulas 16 April 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan

PointsMAX
Bahasa
Program Kesetiaan A Program Kesetiaan A
Program Kesetiaan B

Klik PointsMAX pada Menu dan pilih program kesetiaan kegemaran anda.

2

Pilih tawaran mata ganjaran

Bilik Hotel A
Maklumat Bilik
Terima
5,000 mata ganjaran

Pilih bilik dan pilihan mata ganjaran untuk penginapan.

3

Masukkan ID keahlian

Negara pasport
ID Keahlian Program
1234

Masukkan nombor keahlian untuk program pilihan semasa membuat tempahan. Mata ganjaran kan ditambah ke akaun anda selepas anda mendaftar keluar.

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: