Hebat 8.2
berdasarkan 919 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 919 ulasan
  • Kebersihan 8.8
  • Kemudahan 8.0
  • Lokasi 8.6
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.6
  • Layanan Kakitangan 8.9
  • Berbaloi dengan harga 8.7
  • Makanan/Tempat Makan 5.7
Saring ikut

laurent dari Amerika Syarikat
Pasangan
Menginap 4 malam di September 2016
nice staff , close to the center
all good
Diulas 23 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Thomas dari Jerman
Pasangan
Menginap 4 malam di September 2016
Alright
The hotel is alright but they will charge you a lot of money for any transportation needed. So dont book any cab drivers in this hotel.
Diulas 22 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Vincent dari Denmark
Pasangan
Bilik Deluxe
Menginap satu malam di Julai 2016
Good experience
We used the hotel just for the night we arrived in bali. But it was perfect. Good welcoming and tips the day after to go further. It was clean, central, calm comfortable. But no breakfast.
Diulas 06 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jobeth dari Filipina
Pasangan
Deluxe Double
Menginap satu malam di Ogos 2016
This place is a hidden gem in kuta
Very relaxing place to stay, staff are reay friendly and accommodating, rooms are clean. Very recommendable.
Diulas 02 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Amalia dari Jerman
Pengembara solo
Bilik Superior
Menginap satu malam di Ogos 2016
Very clean and a good location, nice and quiet place.
The drains smelt, but the staff or hotel can't do anything about that
Diulas 26 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

SURYA dari Malaysia
Pengembara solo
Bilik Superior
Menginap satu malam di November 2015
Good Location
Nice place to stay and comfortable
Diulas 20 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

rose dari Filipina
Pengembara solo
Bilik Superior
Menginap satu malam di Ogos 2016
Nice place to stay
Place is nice and tucked in a little corner within the busy streets of Kuta. I was initially lost and thought that the hotel was far from the center. I just discovered that it was smack dab but nestled in a small corner. Shout out to one of the staff who helped me because I left late for airport. He used his motorcyle going to the airport although I have to walk and run to reach my flight on time. Still, very nice of them. I will definitely stay here again if I visit Bali again.
Diulas 18 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Patrick dari Jerman
Pasangan
Bilik Superior
Menginap 2 malam di Ogos 2016
Nice pool
No water for one night and in the morning
Diulas 15 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

ivanna dari Indonesia
Kumpulan
Bilik Superior
Menginap 4 malam di Mac 2016
Good value for money
The staff super friendly. The bed was good. You can borrow water heater and cup from the staff if you want to make some tea or coffee in the morning. You can also borrow hairdryer caused they didn't put it in the room. The down side is the bathroom smell so bad even though I already buy and put a toilet perfume in it. Overall it's a pleasant stay.
Diulas 13 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Dennis dari Australia
Pasangan
Bilik Superior
Menginap 2 malam di Ogos 2016
nice budget hotel
Would like to stay here again. In the heart of Kuta and very good for those who transit and do not want any extra cost for transportation because everything you can do by walking. Staff was very friendly and helpful.
Diulas 07 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: