2015
Sangat Bagus 8.0
berdasarkan 765 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 765 ulasan
  • Kebersihan 8.2
  • Kemudahan 7.8
  • Lokasi 7.9
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.4
  • Perkhidmatan 8.4
  • Berbaloi dengan harga 7.8
  • Makanan/Tempat Makan 7.4
Saring ikut

Soon dari Singapura
Pelancong bisnes
Deluxe
Menginap 4 malam di Ogos 2016
Great service
They all frontline and backend staff been very supportive and help in one way or another. Thanks for making my stay in Metro Manila wonderful.
Diulas 10 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Soon dari Singapura
Pelancong bisnes
Deluxe
Menginap 4 malam di Ogos 2016
Excellent stay
Dear all at Hotel Jen, You guys been wonderful to me and my guests during our stay since last Friday to yesterday morning. Best regards Lionel
Diulas 10 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Ramon dari Filipina
Keluarga dengan anak remaja
Deluxe
Menginap 2 malam di Julai 2016
Great stay
It was the first time I used this hotel. Being someone particular with hotel comfort, this is a great place to stay in again
Diulas 01 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Manoj dari Sri Lanka
Pelancong bisnes
Kelab - Pemandangan Bandar
Menginap 2 malam di Julai 2016
Very good
Good location, and easy to get in and out of. Very good breakfast, great view & facilities at the club lounge. Well trained staff. Most likely my new location in Manila!
Diulas 29 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

R dari Amerika Syarikat
Pasangan
Pemandangan Laut Deluxe
Menginap satu malam di Julai 2016
One night in Manila in transit
Decent hotel
Diulas 21 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Todd dari Amerika Syarikat
Pasangan
Bilik Deluxe Pemandangan Teluk
Menginap 2 malam di Julai 2016
Hotel Jen is awful
The hotel picture on any hotel site is not same in person this hotel is musty, dirty I wouldn't recommend this hotel. It's amazing that this hotel rated 4star it's should been 1or 2 star only I hate this hotel..
Diulas 17 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jeanne dari Amerika Syarikat
Keluarga dengan anak kecil
Kelab - Pemandangan Bandar
Menginap 5 malam di Jun 2016
Good for family. Great food options.
Great hotel. Food selection at breakfast was great. We were in the club level and the staff was friendly and accommodating. The pool and the gym were not updated, it would have been an excellent rating.
Diulas 06 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Margaret dari Filipina
Keluarga dengan anak remaja
Deluxe
Menginap satu malam di Julai 2016
Not that satisfied
Got 2 rooms. Our room's carpet had some ketchup stains. The other room's toilet didn't have a bidet unlike ours. Overall though, gave us a relaxing stay.
Diulas 04 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

JongHyeok dari Filipina
Keluarga dengan anak remaja
Deluxe
Menginap 2 malam di Jun 2016
good
Good
Diulas 22 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Yu dari Kanada
Pelancong bisnes
Kelab - Pemandangan Bandar
Menginap 2 malam di Jun 2016
Good all around
Breakfast wasn't the best I've had at hotels of this level.
Diulas 21 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: