Sangat Bagus 8.0
berdasarkan 1269 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 1269 ulasan
  • Kebersihan 8.2
  • Kemudahan 7.1
  • Lokasi 8.1
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.1
  • Layanan Kakitangan 8.5
  • Berbaloi dengan harga 8.2
  • Makanan/Tempat Makan 6.9
Saring ikut

Marden dari Filipina
Pasangan
Standard
Menginap satu malam di Mei 2015
okay and nice
nice , small room , clean
it was just okay
Diulas 01 Ogos 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Anantharajah dari Malaysia
Pelancong solo
Deluxe
Menginap 3 malam di Julai 2015
Breakfast was not good at all
Location (near Ayala mall), cleanliness, facilities
Good except the breakfast was really bad....
Diulas 29 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Ma dari Filipina
Keluarga dengan anak remaja
Standard
Menginap satu malam di Julai 2015
Location
Close to Ayala mall, Breakfast
It was good. we only stayed for a night to leave early to Bantayan Island. Th breakfast was very good and we made ourselves full. Swimmming pool is really small so we didnt swim.
Diulas 27 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Marsha dari Amerika Syarikat
Pasangan
Standard
Menginap 4 malam di Jun 2015
GREAT
Great staff, great food, great location
Veryyyyy good. Close to Ayala mall and free pick up
Diulas 26 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Isah dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap satu malam di Julai 2015
Great stay
Locaton, Kiddie Pool and Affordable Price
Stayed for a night in this hotel and it was good. My nieces enjoyed the small pool. It is walking distance to Ayala.
Diulas 22 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Maria dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap 2 malam di Disember 2014
Family getaway
Cleanliness, great service and comfort
Diulas 21 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Clifford dari Amerika Syarikat
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap 6 malam di Julai 2015
six day stay
the staff were always friendly and helpful. the room was a good size. Always plenty of hot water.
Our stay for six days was very good. We had booked a room for 3 people. Room size good bathroom good and both very clean. All the staff were very friendly and helpful always smiling. The breakfast was adequate. Overall, this hotel was a good choice and good value for money. Would stay there again.
Diulas 20 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

marvin dari Australia
Keluarga dengan anak remaja
Standard
Menginap 5 malam di Julai 2015
Pleasant stay
Good location close to Ayala Mall,Breakfast included,Comfortable rooms
Family of 5 enjoyed our stay of 5 nights
Diulas 16 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Volha dari Belarus
Pasangan
Standard
Menginap satu malam di Julai 2015
One night stay
-
The room had a locked door connecting to the other room. We asked to change the room, but they said no rooms were free at the moment, however later after trying our patience they finally got a room. Deluxe room was okey, big bed, amenities, clearness, enough space for two etc., but aircon could raise the dead from the grave, impossible to sleep when it's on. Doorman was very helpful, getting a taxi for us and carrying the baggage. Breakfast is a buffet, below average. The location of the hotel isn't really the best, with the construction nearby , but at the same time not far from city center. Would not recommend.
Diulas 16 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Aura dari Filipina
Kumpulan
Deluxe
Menginap satu malam di Mei 2015
Value for money
location, price, staff
Diulas 15 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan

PointsMAX
Bahasa
Program Kesetiaan A Program Kesetiaan A
Program Kesetiaan B

Klik PointsMAX pada Menu dan pilih program kesetiaan kegemaran anda.

2

Pilih tawaran mata ganjaran

Bilik Hotel A
Maklumat Bilik
Terima
5,000 mata ganjaran

Pilih bilik dan pilihan mata ganjaran untuk penginapan.

3

Masukkan ID keahlian

Negara pasport
ID Keahlian Program
1234

Masukkan nombor keahlian untuk program pilihan semasa membuat tempahan. Mata ganjaran kan ditambah ke akaun anda selepas anda mendaftar keluar.

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: