Sangat Bagus 8.0
berdasarkan 1269 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 1269 ulasan
  • Kebersihan 8.2
  • Kemudahan 7.1
  • Lokasi 8.1
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.1
  • Layanan Kakitangan 8.5
  • Berbaloi dengan harga 8.2
  • Makanan/Tempat Makan 6.9
Saring ikut

Patrick dari Australia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap 6 malam di Mac 2016
Great staff
Stayed with my partner and our daughter the staff were great bent over backwards to help us. Very friendly highly recommend.
Diulas 06 April 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

joseph dari Filipina
Pengembara bisnes
Standard
Menginap 2 malam di Mac 2016
clean room
Thank you for the room upgrade and for the surprise. It was a wonderful and memorable stay. Until next time.
Diulas 05 April 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Royson dari Filipina
Pengembara solo
Standard
Menginap satu malam di Mac 2016
Feeling truly welcome
I have stayed at Wellcome for numerous times already. It has always been my first choice everytime I go to Cebu City (either on official business, or on a simple pleasure urban trip outside of Manila) because of the excellent VALUE FOR MONEY considering the kind of room amenities they afford their guests, and the welcoming and warm kind of service from their staff. If you are not looking for a resort-type of a hotel within the city, Wellcome would be perfect for you. Also, it is located very near (a short walking distance) the Ayala Mall. If there would be one thing I hope the establishment could improve on, it would be the pricing and quality of their cafes, and roofdeck bar and restaurant.
Diulas 05 April 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

teresita dari Amerika Syarikat
Pengembara solo
Standard
Menginap 2 malam di Mac 2016
small rooms
good for one night stay.
Diulas 03 April 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kristin dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap 2 malam di Mac 2016
Nice Place
Accessible Loaction and Nice Rooms
It was a good stay with my family. We were here for my graduation. The place is clean and accessible to jeepneys and taxis. Walking distance to ayala mall. We would considere to stay here again.
Diulas 29 Mac 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kristin dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Standard
Menginap 2 malam di Mac 2016
Nice Hotel
Accessible location and Nice rooms
It was a good stay with my family. They upgraded our standard room to deluxe room for free. We were here for my graduation. The place is clean and accessible to jeepneys and taxis. Walking distance to ayala mall. We would considere to stay here again.
Diulas 29 Mac 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kristin dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap 2 malam di Mac 2016
Nice Place to Stay
Near Malls and Nice Rooms
It was a good stay with my family. We were here for my graduation. The place is clean and accessible to jeepneys and taxis. Walking distance to ayala mall. We would considere to stay here again.
Diulas 29 Mac 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

CHANG dari Korea Selatan
Pengembara solo
Standard
Menginap satu malam di Mac 2016
very good hotel
very kind place restrount
very good clean room
Diulas 21 Mac 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Georges dari Thailand
Pengembara solo
Rumah Deluxe Triple
Menginap 2 malam di Februari 2016
best rate quality price in Cebu
The roofdeck for a drink or for dinner, the staff availability, the cleanliness
Very good stay, It was perfect except the air conditioning noise during the night.
Diulas 06 Mac 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

RUSSELL dari Australia
Pasangan
Deluxe
Menginap 2 malam di Februari 2016
Dissatisfied
Had no hot water in room. Waited 5 hours for someone to attend and then was moved to another room with same problem. Breakfast was ok
Diulas 02 Mac 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: