Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 1499 anmeldelser
  • Renslighet 8,3
  • Fasiliteter 7,1
  • Beliggenhet 7,1
  • Romkomfort/standard 7,9
  • Ansattes arbeid 8,0
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter

Izwandi fra Malaysia
Par
Deluxe king
Opphold på 2 netter i august 2013
Great Stay
Room cleanliness, Friendly staff, Comfortable
It was a great stay. The hotel was close to shopping areas. And located in the middle of the city. It was easy to find restaurant nearby.
Skrevet 09 september 2013

Sharon fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior suite
Opphold på 3 netter i september 2013
Comfortable
Big room, big bathroom with bathtub
Comfortable, no complaint, big room and bathroom, big window overseeing town area n river view
Skrevet 08 september 2013

AZAIR fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe king
Opphold på 2 netter i august 2013
Comfortable stay
Near to shooping area, clean room and near to airport
Skrevet 06 september 2013

phan fra Indonesia
Gruppe
Deluxe king
Opphold på 3 netter i august 2013
convinience, impressive and friendly staffs
convinience, impressive and friendly staffs
pleasent and comfortable, comvinience and friendly staffs
Skrevet 04 september 2013

TAN fra Malaysia
Gruppe
Deluxe king
Opphold på 2 netter i august 2013
Comfortable room
Comfortable bed and big bathroom
Very new hotel with comfortable room and nice service.
Skrevet 03 september 2013

Kok fra Malaysia
Familie med store barn
Deluxe king
Opphold på 3 netter i juli 2013
comfortable standard 3-star city hotel.
large bathroom and room, comfortable beds, near to city but not in the midst of city, a mall connected to the hotel.
Skrevet 01 september 2013

Faizah fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe king
Opphold på 2 netter i august 2013
Very Good Condition in Hotel
room very good, clean and larger with reasonable price with enough equipment, excellent service by staff and provided parking, have swimming pool.
I like this hotel because the room very good, clean and larger with reasonable price with enough equipment, excellent service by staff and provided parking
Skrevet 29 august 2013

Sook fra Malaysia
Reiste alene
Deluxe king
Opphold på 3 netter i august 2013
Quality with affordablity
Nice design, Cleanliness and Centrally Located
Skrevet 28 august 2013

Tianpei fra Kina
Gruppe
Deluxe king
Opphold på én natt i juni 2013
Good hotel but bad location
Nice room, clean
The hotel itself was quite ok. The room was spacious and clean. We didn't talk much with the staff but they were quite ok during check in and check out. The only downside is the location. It was quite far from the city center and we had to take a cab.
Skrevet 27 august 2013

kok fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe king
Opphold på 3 netter i august 2013
very comfort
price is ok. affordable
Skrevet 27 august 2013


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: