Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 1499 anmeldelser
  • Renslighet 8,3
  • Fasiliteter 7,1
  • Beliggenhet 7,1
  • Romkomfort/standard 7,9
  • Ansattes arbeid 8,0
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter

KUEH fra Malaysia
Forretningsreisende
Premier twin rom
Opphold på én natt i mai 2016
Breakfast Not Many Choice
Location okay
Skrevet 19 mai 2016

Ray fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe king
Opphold på én natt i mai 2016
Big room size, Comfy bed
Room size is big and comfortable bed. Cleanliness in bathroom could be improved. Facility like lift only 1 working instead of 4 units at the same time. But so far I have never encounter long waiting or pack of people in the lift.
Skrevet 19 mai 2016

Muhammad fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe twin rom
Opphold på 2 netter i mai 2016
poor front desk
to much hidden cost.
Skrevet 09 mai 2016

mohamad fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe king
Opphold på 2 netter i mai 2016
Staff not good and well trained
They charged me transport which i didnt book and use. The receptionist took 1 hour to find out and refund my money.oh my god what a lame and low service staff!
Skrevet 08 mai 2016

CHEE fra Malaysia
Forretningsreisende
Premier
Opphold på 2 netter i mai 2016
Good location
Good location,friendly staff, value for money
Skrevet 07 mai 2016

IR. fra Malaysia
Familie med små barn
Superior suite
Opphold på én natt i mai 2016
Excelent
Not much food and choices for breakfast. The waiter/waitress not having good hospitality and courtesy. Need more train.
Skrevet 06 mai 2016

Trista fra Malaysia
Forretningsreisende
Opphold på 4 netter i mai 2015
Clean, Comfortable, Spacious
Specious room, clean and comfortable for business traveler.
Skrevet 05 mai 2016

Halmee fra Malaysia
Familie med små barn
Premier
Opphold på 2 netter i april 2016
Good
Good
Skrevet 26 april 2016

Ngar fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe king
Opphold på én natt i mai 2015
Comfortable, Clean & Good Service
Good Choice to stay here.
Skrevet 22 april 2016

Poh fra Singapore
Forretningsreisende
Deluxe king
Opphold på 2 netter i april 2016
Affordable rates, Nice rooms and Professional staff
M Hotel is near to the city center and it has the quality services from professional staff. Just the internet via WIFI was a little slow, or else Facilities will be 5 stars....
Skrevet 19 april 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: