Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 629 anmeldelser
  • Renslighet 7,7
  • Fasiliteter 5,7
  • Beliggenhet 7,2
  • Romkomfort/standard 7,7
  • Ansattes arbeid 7,9
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 6,4
Sorter etter

Peter fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe queen single
Opphold på én natt i desember 2013
comfortable and stress free
big rooms, internet, friendly service
no issues, stay was comfortable and hassle free. the view of the river and surrounding are was nice. very relaxing.
Skrevet 21 desember 2013

loh fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe twin
Opphold på én natt i desember 2013
The air conditional was noisy
car park, breafast
Too noisy of the air conditional during operate. Bad smell in room. The wash room space is limited especial during on toilet, it was face to the wall.
Skrevet 20 desember 2013

Yiaw fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe twin
Opphold på én natt i desember 2013
Fast check-in, friendly staff.
Reasonable rate, clean.
Skrevet 15 desember 2013

Judy fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe twin
Opphold på 2 netter i november 2013
Good location
Location, shopping, business
The location is good, but the shopping center (Hock Lee) closed early. No night life here...... We need to go quite far to find the food stall for our supper. the food court in the shopping center closed early also. The room was big and clean, comfortable bed, nice hotel, will bring family member together next time.
Skrevet 10 desember 2013

len fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe queen single
Opphold på én natt i desember 2013
nice nice nice
nice nice nice
nice nice nicenice nice nicenice nice nicenice nice nicenice nice nice
Skrevet 10 desember 2013

Laura fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe twin
Opphold på 2 netter i april 2013
OK
Big room
It was good. The room was clean and nice. Small shopping complex on ground floor. Nothing to really shout about :)
Skrevet 09 desember 2013

hui fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe queen single
Opphold på én natt i desember 2013
the room in dirty conditions
the room is counted comfortable, location is good and easy to get the foods
Skrevet 06 desember 2013

Bob fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe twin
Opphold på 3 netter i november 2013
Value for money city hotel
value for money, location
pleasant stay with easy access to connected mall and Kuching city centre.
Skrevet 05 desember 2013

TAN fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe queen single
Opphold på 3 netter i november 2013
nice hotel
clean, comfortable room and friendly staff
Skrevet 05 desember 2013

YAP fra Malaysia
Reiste alene
Deluxe queen single
Opphold på én natt i oktober 2013
Comfortable and convenient.
Centrally located, easy to find food and price reasonable.
Very comfortable and no complaint. Will come again next time in Kuching. I find it easy to access to the town centre from this hotel. The price is also reasonable given the location and room size. I will recommend for those who wants to visit Kuching to stay in this hotel. It is also clean and tidy. The building is also in good condition.
Skrevet 04 desember 2013


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: