Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 629 anmeldelser
  • Renslighet 7,7
  • Fasiliteter 5,7
  • Beliggenhet 7,2
  • Romkomfort/standard 7,7
  • Service 7,9
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 6,4
Sorter etter

Ping fra Malaysia
Par
Deluxe leilighet 1 soverom
Opphold på én natt i august 2014
Clean Nice Convenient,
Clean Nice Convenient,
Clean Nice Convenient, New hotel with good facilities, with shopping malls.
Skrevet 30 oktober 2014

Heng fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe twin
Opphold på én natt i september 2014
good location, convenience
shopping mall in down, easy to shopping
Skrevet 30 oktober 2014

Salinawati fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe leilighet 1 soverom
Opphold på én natt i mai 2014
pleasant stay
nice and clean room, friendly staff
pleasant stay
Skrevet 29 oktober 2014

Kenneth fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe twin
Opphold på én natt i oktober 2014
Not much to ask for. Just needed a clean room
clean, internet, air conditioning
Not much to ask for. Just needed a clean room and good air conditioning. The location is great as its just walking distance to my office.
Skrevet 23 oktober 2014

JAMES fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe queen single
Opphold på én natt i desember 2012
Not bad
Location parking
Nice rooms but the decor is a bit out of date. Needs modern touch. It's in between the 70-80s design. Boring and dull.
Skrevet 21 oktober 2014

Wai fra Singapore
Forretningsreisende
Deluxe queen single
Opphold på én natt i mars 2014
Image of the hotel
Clean, morden,good service.
I'm quite satisfy with the service provided, hotel is clean. Staff are nice. I likes the overall feeling of the hotel. I got nothing much to complaint about the hotel. With the price I'm paying I'm very happy with the stay I have. No complaint about the hotel so far I have stay in Kuching.
Skrevet 20 oktober 2014

Stephen fra Malaysia
Par
Deluxe twin
Opphold på 4 netter i oktober 2013
Nice
Cleanness, Friendly Worker
Comfortable & convenient
Skrevet 15 oktober 2014

KA fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe queen single
Opphold på 2 netter i september 2014
Comfortable
Comfortable, clean and friendly staff
Overall teh hotel is ok.
Skrevet 14 oktober 2014

Burhan fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe queen single
Opphold på én natt i september 2014
comfortable and good environment for meeting
Facilities, location and environment
Basically i'm enjoying during stay in this hotel
Skrevet 13 oktober 2014

linchen fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe leilighet 1 soverom
Opphold på én natt i oktober 2014
best location
best location, best rate, good service
the rate is good only the tv channel is lazy, the room facility no well maintain,the kitchen is lazy and dirty, the location is good
Skrevet 11 oktober 2014


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: