Ypperlig 9,1
basert på 30 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Ypperlig



fra 30 anmeldelser
  • Renslighet 9,6
  • Fasiliteter 10,0
  • Beliggenhet 7,9
  • Romkomfort/standard 9,6
  • Ansattes arbeid 9,7
  • Valuta for pengene 8,3
  • Mat/middag 9,8
Sorter etter

KYU fra Sør-Korea
Par
Double
Opphold på én natt i mai 2013
best resrauarnat hotel ever seeen
romance, restaruant, welcoming
beautiful place for honymooners.. restaurant serves vest food spa and rounge comfortable
Skrevet 07 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

Stephen fra USA
Par
Deluxe
Opphold på én natt i januar 2013
Great hotel - service with a smile
restaurant, residential neighborhood background
loved our stay in the hotel. treated well, very private and exclusive. A little bit away from city center but great living in barcelona feeling
Skrevet 03 februar 2013
Var denne ontalen nyttig?

Stephen fra USA
Par
Double
Opphold på 3 netter i januar 2013
great hotel in quiet residential area and location
location, restaurant, service, quiet nice rooms
perfect location for another more quiet side of barcalona. location is right next to a subway line and tourist bus. restaurant is perfect. because the hotel is small in size, very quiet home feel compared to central barca. One thing i enjoyed was the perfect service offered at this hotel and the small residential feel of actually living in barca
Skrevet 27 januar 2013
Var denne ontalen nyttig?

Marianne fra Danmark
Par
Deluxe
Opphold på én natt i september 2015
Luksus
Super service, dejligt værelse og fantastisk madoplevelse
Virkelig godt
Skrevet 14 september 2015
Var denne ontalen nyttig?

Anton fra Tyskland
Par
Deluxe
Opphold på 4 netter i juni 2015
Sehr gutes Stadthotel
Schalldichte Fenster sorgen trotz der Lage an verkehrsreicher Kreuzung für absolut ruhige Zimmer, die Sauberkeit des gesamten Hotels ist äußerst angenehm und das Personal ist sehr freundlich und hilfs
Wir waren zum zweiten Mal im ABaC Hotel und weden es beim nächsten Barcelona-Aufenthalt wieder buchen. Das Hotel ist mit der U-Bahn sehr gut zu erreichen und der Hop-on-Hop-off-Bus hält direkt am Hotel. Das Hotel hat einen schönen Garten, in dem man auf der Terrasse frühstückt. Das Frühstück ist im Geschmack als auch in der Qualität sehr gut, jedoch im Preis (31 Euro) einiges zu teuer. Das Personal beim Frühstück entspricht nicht dem sonst hohen Standard des Hotels - so waren beide zum Frühstück angestellten Beschäftigte nicht sehr freundlich und benutztes Geschirr wurde während des Frühstücks sehr spät oder an einem Morgen garnicht abgeräumt. Das Frühstück werden wir nicht wieder buchen - es ist, wie bereits erwähnt, überteuert.
Skrevet 26 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Elena fra Sveits
Par
Deluxe
Opphold på én natt i september 2015
Une tres belle experience
spa - restaurant - confort de la literie
Tres bon sejour avec quelques points negatifs ... L aspirateur est passe juste dans les couloirs de la salle du petit dejeuner pendant que l on dejeune. Au niveau du restaurant, il n est pas admisible qu un employe reprimande un autre employe a cote des clients
Skrevet 06 september 2015
Var denne ontalen nyttig?

Philippe fra Frankrike
Par
Double
Opphold på 2 netter i juli 2015
Grande table, superbe hôtel
Cuisine de très haut niveau, environnement luxueux, SPA magnifique
Parfaitement bien
Skrevet 01 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

KARL fra Frankrike
Par
Deluxe
Opphold på 5 netter i desember 2013
Hôtel de luxe à 15 min du centre en métro
hôtel grand luxe dans quartier calme, au pieds du terminus métro L7, petite capacité (15 chambres), restaurant gourmet
Points forts : hôtel 5 etoiles, petite capacité (15 chambres) et au calme, chambre de luxe à la déco design, literie très confortable, vue sur jardin. Mise à dispo d'une machine nespresso et capsules café offertes. Accès gratuit et illimité au Spa (hammam, jacuzzi à jet). Au pieds d'un métro L7, à 15 min du centre de Barcelone, train toutes les 6 min même tard le soir. Restauration très haut de gamme, tendance cuisine moléculaire. Personnel très agréable (parlant anglais mais pas trop français) et très disponible et très serviable Points négatifs: hammam trop chaud car peu utilisé, parking de l'hôtel payant (40€ Par jour).
Skrevet 02 januar 2014
Var denne ontalen nyttig?

Miguel fra Spania
Par
Double
Opphold på én natt i oktober 2015
EXCEPCIONAL
INSTALACIONES-TRANQUILIDAD-AMABILIDAD
Skrevet 13 oktober 2015
Var denne ontalen nyttig?

Ildefonso fra Spania
Forretningsreisende
Superior
Opphold på én natt i juli 2015
tambien se puede morir de exito
no se
Problemas en la habitacion Trato regular
Skrevet 24 juli 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: