Veldig bra 7,9
basert på 32 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 32 anmeldelser
  • Renslighet 8,3
  • Fasiliteter 8,5
  • Beliggenhet 8,3
  • Romkomfort/standard 8,0
  • Service 8,6
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter

Alexandra fra Sveits
Reiste alene
Standard
Opphold på 4 netter i oktober 2014
Very friendly and helpful staff - nice room
helpful staff, location, room size
Amazing place - it was a pleasure to stay here. Though not the newest furniture, the room was large and had everything a traveller needs. Even a nice balcony with view on the Sea. The beach and the shops are very close, no more than 5 minutes to Airlie Beach Lagoon. Please note: Food / Dining cannot be rated, as I have not eaten here.
Skrevet 05 november 2014

Jason fra Australia
Forretningsreisende
Standard
Opphold på én natt i desember 2013
conveniently located
reasoinable price , convenient location , kitchenette
Skrevet 15 desember 2013

cherry fra Storbritannia
Par
Standard
Opphold på 2 netter i oktober 2013
Very Central, Comfortable and Welcoming
Location, Comfort, Friendly
Had a great stay in this Motor Lodge. Very comfortable with friendly and informative staff. Easy access to the central area of town. Close to shops, restaurants.
Skrevet 18 oktober 2013

Jason fra Australia
Forretningsreisende
Standard
Opphold på én natt i oktober 2013
affordable and centrally located
central location, affordable price , kitchenette facilities
Skrevet 13 oktober 2013

Katherine fra Storbritannia
Par
Standard
Opphold på én natt i september 2013
good for the whitsundays, clean room
location, location location!!!!
Really friendly staff, ideally located for sailing the Whitsunday Islands. Staff stored our luggage for 3 days for free for us which was good of them. And we got a free room upgrade. Located away from the busy night life too!!
Skrevet 03 oktober 2013

Jason fra Australia
Familie med små barn
Selvbetjent studio
Opphold på én natt i september 2013
affordable overnight stay
convenient location, good size , clean
Skrevet 29 september 2013

Jason fra Australia
Forretningsreisende
Standard
Opphold på én natt i september 2013
affordable overnight stay
central location, affordable , clean
Skrevet 08 september 2013

Emmaly fra Australia
Gruppe
Selvbetjent studio
Opphold på 7 netter i august 2013
excellent stay for boys trip
clean, friendly, central
Excellent place got a room upgrade to ocean view perfect stay for boys trip :)
Skrevet 29 august 2013

Hsiao fra Taiwan
Par
Standard
Opphold på 2 netter i august 2013
Owner was very helpful but facility was old
Hospitable owner; good location; affodable rate
We booked a room with garden view; however, there was really no view. Our room was right by the entrance with just a sliding door but no window or balcony. The light on the hallway was left on at night and it really bothered me and my husband as the curtain for the sliding glass door was thin and could not block the light. The owner was very nice and help us get on a plane tour with another family that also stayed at their property.
Skrevet 19 august 2013

Mengyuan fra Kina
Par
Standard
Opphold på 3 netter i august 2013
good value for money
very friendly and helpful staff, good location and easy access to airport
Skrevet 17 august 2013


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: