Veldig bra 7,7
basert på 2466 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 2466 anmeldelser
  • Renslighet 7,9
  • Fasiliteter 6,3
  • Beliggenhet 7,1
  • Romkomfort/standard 8,2
  • Service 8,1
  • Valuta for pengene 8,1
  • Mat/middag 6,9
Sorter etter

SIAU fra Malaysia
Par
Deluxe
Opphold på 3 netter i april 2016
Good
Strategic place...easy find to food and staff is very friendly...
Skrevet 03 mai 2016

NOELLE fra Malaysia
Gruppe
Deluxe
Opphold på 3 netter i april 2016
I wouldn't be back; unless they renovate the hotel.
This is my second times booked Alfresco Hotel. Compare with 5 years ago, the hotel has not well maintained. The room is smelly, aircon is leaking, furniture look old and 1 of out 4 rooms that i booked is dirty. Don't be expected too high, it is totally not same as per picture. If you really want to book, i would suggest to book the premier room. The premier room is much more better to deluxe and grand deluxe room. My two cents. Thank you.
Skrevet 22 april 2016

pookie fra Thailand
Par
Deluxe
Opphold på 3 netter i april 2016
good location good staff
just good
Skrevet 21 april 2016

Mirian fra Spania
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i april 2016
happy new year
J
Skrevet 19 april 2016

Rahim fra Singapore
Par
Deluxe rom - spesialtilbud
Opphold på 2 netter i april 2016
Helpful staff
our room aircon didnt work well, staff Nat, kindly allow us to change room with a working aircon
Skrevet 18 april 2016

Stephen fra Malaysia
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i april 2016
Wonderful accomodation
This hotel caught my eye because of the price and the pool on the roof. The location is also good, not too far from the Patong beach but i would strongly advise to rent a scooter.
Skrevet 11 april 2016

Loh fra Malaysia
Par
Deluxe rom - spesialtilbud
Opphold på 4 netter i mars 2016
Hotel is good
Wi-Fi, location, service
Lobby no aircond & toilet
Skrevet 26 mars 2016

Roy fra Filippinene
Gruppe
Deluxe
Opphold på 2 netter i mars 2016
room is nice!
i love the pool at the roofdeck! a bit noisy at night coz you can hear the cars outside. but overall i like the place!
Skrevet 25 mars 2016

Rozlan fra Malaysia
Par
Deluxe rom - spesialtilbud
Opphold på 2 netter i mars 2016
Good place to stay
Despite have to wait for quite sometimes for our room to be cleaned, overall it was a nice place to stay
Skrevet 21 mars 2016

Oleg fra USA
Reiste alene
Deluxe rom - spesialtilbud
Opphold på 2 netter i mars 2016
Just enough for a two day stay.
Easy access to Patong central but also easy to pickup for tours, etc.
Skrevet 16 mars 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: