Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 978 anmeldelser
  • Renslighet 7,1
  • Fasiliteter 6,3
  • Beliggenhet 8,1
  • Romkomfort/standard 7,5
  • Service 7,2
  • Valuta for pengene 7,5
  • Mat/middag 5,6
Sorter etter

Noor fra Malaysia
Reiste alene
Superior rom
Opphold på én natt i mai 2016
Nice view!
No complaints from the guest as this is a wonderful place to stay!
Skrevet 29 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

AHMAD fra Malaysia
Par
Superior rom
Opphold på én natt i mars 2016
Great Stay
Recommended!
Skrevet 25 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kethy fra Brunei Darussalam
Par
Superior dobbeltrom
Opphold på 2 netter i juli 2016
Good location
The room was good however it's smell bit moldy, some part of the wall worn off, cleaner didnt clean the room properly and cleaner didnt throw some rubbish out. The hotel is walking distance to Pullman, SpringMall, restaurants and bars. The swimming pool is not deep!!
Skrevet 19 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

LEE fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior rom
Opphold på 2 netter i juli 2016
satisfaction
happy with my stay
Skrevet 18 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

SENG fra Malaysia
Par
Superior rom
Opphold på 2 netter i juli 2016
3
lobby at 4th floor, not convenient
Skrevet 18 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Julia fra Malaysia
Gruppe
Deluxe leilighet med 2 soverom
Opphold på 4 netter i april 2016
Great Location
The location of the hotel is superb. Walking distance to the waterfront and seafood restaurants. Hotel need a lot of refurbishment and maintenance as it appears quite run down.
Skrevet 14 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Emma fra Malaysia
Familie med eldre barn
Deluxe leilighet med 2 soverom
Opphold på 4 netter i juli 2016
Aidilfitri @ Ariva
The 2-bedroom apartment (for 4) suited our needs, and with only one extra person with us-making it 5 pax, they could have waived the trifling RM10 that was charged for the extra person for breakfast because the breakfast spread could definitely use a total overhaul. Apparently, the management of the coffeehouse is separate from the hotel, which is a bit puzzling. Staff were helpful and overall it was smooth. Rooms were a bit outdated but good enough for decent accommodation. A good breakfast spread would have made the difference though.
Skrevet 13 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Obarieeh fra Malaysia
Par
Superior rom
Opphold på én natt i juli 2016
Recommend
Nice and compatible
Skrevet 13 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Agusdasa fra Indonesia
Familie med små barn
Superior rom
Opphold på én natt i juli 2016
.
.
Skrevet 10 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Sheryl fra Filippinene
Familie med små barn
Premier 2 soverom
Opphold på 2 netter i mars 2016
Comfortable and convenient
The suite was very spacious. I have no complaints about the room but the breakfast could be improved.
Skrevet 23 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: