Ypperlig 9,2
basert på 100 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Ypperlig



fra 100 anmeldelser
  • Renslighet 9,6
  • Fasiliteter 10,0
  • Beliggenhet 9,3
  • Romkomfort/standard 9,2
  • Service 9,1
  • Valuta for pengene 8,9
  • Mat/middag 8,8
Sorter etter

Susan fra Tyskland
Par
Deluxe rom
Opphold på 2 netter i november 2014
Beatifull Location in the wineyards
Room, Location, atmosphere
Beautifull wineyards with high comfort rooms and a realy nice atmosphere. Breakfast with a too little choice compared to other 4 or 5 Star hotels. Dinner was too expensive for the value.
Skrevet 09 november 2014

Laura fra USA
Par
Courtyard rom
Opphold på én natt i november 2014
Great Wineland Hotel
Beautiful setting, well appointed room and good food. A special experience.
We had a fantastic stay and wished we could have spent another night.
Skrevet 07 november 2014

Ed fra USA
Par
Courtyard rom
Opphold på 3 netter i september 2014
Great hotel
Wine food comfortable
Auperb
Skrevet 24 september 2014

Martin fra Storbritannia
Par
Classic rom
Opphold på 5 netter i juli 2014
Really enjoyable hotel.
Location - views - staff
A good place to stay. Our room was very comfortable with lovely views. The balcony was large and it was good to sit out with a bottle of Asari wine.
Skrevet 11 september 2014

Almero fra Sør-Afrika
Forretningsreisende
Courtyard rom
Opphold på én natt i august 2014
Excellent
Excellent Service, Excellent Food, Excellent decor!
Stay was Excellent! I will definitely stay there again, and I have already recommended it to all my Family, Friends & Colleagues.
Skrevet 10 september 2014

Guy fra Israel
Familie med eldre barn
Classic rom
Opphold på 2 netter i september 2014
great stay
food, views and great staff
Just great!
Skrevet 09 september 2014

Marlana fra Sør-Afrika
Par
Classic rom
Opphold på 4 netter i august 2014
Luxury with view
Views, comfort, privacy
The accommodation at Asara was superb! Stunning views, privacy and great food. If you want some tranquility in the winelands but still only be 10 minutes from the centre / hub of Stellenbosch, this is the place to stay. This is our new favorite spot in Stellenbosch and will be back.
Skrevet 17 august 2014

Omar fra Saudi-Arabia
Par
Opphold på én natt i august 2014
Love it
Location and luxury suite
Awesome but the Garden view wasn't good
Skrevet 15 august 2014

Omar fra Saudi-Arabia
Par
Executive suite
Opphold på én natt i august 2014
MUST try it
Luxury suite, View
Wonderful and amazing
Skrevet 15 august 2014

Declan fra Storbritannia
Par
Courtyard rom
Opphold på 7 netter i juli 2014
A great place to stay for touring the Western Cape
Location, Wine and Service
We loved it!
Skrevet 11 august 2014


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: