2015
Glimrende 8,5
basert på 2584 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2584 anmeldelser
  • Renslighet 8,7
  • Beliggenhet 8,2
  • Romkomfort/standard 8,7
  • Ansattes arbeid 8,7
  • Valuta for pengene 8,7
  • Mat/middag 7,8
Sorter etter

Adam fra Canada
Reiste alene
Deluxe med byutsikt
Opphold på 3 netter i mars 2013
Great place to stay!!!
Location, location, location
Recommend to all! Perfect little gem, staff was great! Victor is a great member of that staff:)
Skrevet 22 mars 2013
Var denne ontalen nyttig?

bruce fra Australia
Par
Deluxe med byutsikt
Opphold på 2 netter i mars 2013
exceptional staff
Staff, location, rooftop restaurant
A pleasant hotel centrally located, with extremely helpful staff all with good English. A nice low key, well priced rooftop restaurant a real plus. Breakfast buffet good.
Skrevet 22 mars 2013
Var denne ontalen nyttig?

Jason fra Storbritannia
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i mars 2013
Great value and service
Service, comfortable bed , Breakfast
I would recommend this hotel to anyone, the staff were super friendly and efficient, the room was stylish and comfortable and the breakfast was great. 4 star quality for 40 dollars a night!
Skrevet 21 mars 2013
Var denne ontalen nyttig?

Thomas fra USA
Forretningsreisende
Opphold på én natt i mars 2013
Staff was very nice, room and value average
location was good
Room that they gave me was totally different than the room I booked. Room I stayed in was small, smelled moldy and was swarming with mosquitos. Morning staff were very apologetic when I was checking out.
Skrevet 21 mars 2013
Var denne ontalen nyttig?

Abdulmalik fra Saudi-Arabia
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 3 netter i mars 2013
It was nice & comfortable to stay in this hotel.
clean, friendly staff & quite.
Skrevet 21 mars 2013
Var denne ontalen nyttig?

Parul fra India
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i mars 2013
Excellent stay
Good food, comfortable room, great location
Skrevet 20 mars 2013
Var denne ontalen nyttig?

Teresa fra Australia
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i februar 2013
Very enjoyable
Clean, friendly staff and walking distance to all attractions in Hanoi
Skrevet 19 mars 2013
Var denne ontalen nyttig?

soo fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på én natt i september 2012
value for money,quiet and the location is very goo
value for money,quiet,clean.
Skrevet 19 mars 2013
Var denne ontalen nyttig?

soo fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe med byutsikt
Opphold på én natt i september 2012
value for money,quiet and location is very good.
clean,comfort,quiet.
Skrevet 19 mars 2013
Var denne ontalen nyttig?

Jimmy fra USA
Par
Deluxe
Opphold på én natt i mars 2013
Staff, location and room quality = Excellent value
Staff, room quality, locaton
This hotel was just a step above budget in price, so we didn't have extremely high expectations, but this turned out to be one of the best hotels of our six month visit to SE Asia. The rooms, services and breakfast were to the standard of a boutique hotel, and the staff made our visit extra enjoyable. Toan and Bao Anh were so helpful and welcoming when we arrived early in the morning, and they and the rest of the staff went out of their way to be helpful throughout our stay. Highly recommended.
Skrevet 18 mars 2013
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: