Veldig bra 7,7
basert på 63 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 63 anmeldelser
  • Renslighet 7,8
  • Fasiliteter 7,7
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Service 8,3
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,2
Sorter etter

Michael fra Australia
Par
Leilighet 1 soverom med havutsikt
Opphold på 3 netter i mars 2016
Great value for money
A quick walk to the Port of Airlie or $5 cab ride into town, staff are happy and helpful, lastly the rooms are spacious for the price.
Our stay was great. We arrived after office hours and everything was taken car of regards to getting into our room. Highly recommended.
Skrevet 08 mars 2016

Steven fra Australia
Par
Suite med 1 soverom, havutsikt og boblebad
Opphold på én natt i februar 2016
Needs an update
Quiet, ? ?
Feel that this resort is ready for an update into the 21st century, room was very pokey for an apartment style place, staff were helpful and friendly though.
Skrevet 23 februar 2016

Melanie fra Australia
Familie med små barn
Leilighet 1 soverom med havutsikt
Opphold på én natt i februar 2016
good all rounds
Good appartment nothing flashy but has everything you need for a comfortable stay.
Skrevet 22 februar 2016

Xiao fra Kina
Forretningsreisende
Leilighet 1 soverom med havutsikt
Opphold på 3 netter i februar 2016
Valuable accomodation
Location
Nice beach good service perfect location
Skrevet 20 februar 2016

YEONSEONG fra Sør-Korea
Par
Leilighet 1 soverom med havutsikt
Opphold på 3 netter i november 2015
relax time with vista
pool spa view
it was really amazing!!!! I had the jacuzzi in the bathroom with the ocean view
Skrevet 20 januar 2016

YEONSEONG fra Sør-Korea
Familie med små barn
Spa 1 soverom
Opphold på 3 netter i oktober 2015
lovely apartment
price view location
it was happy with the price. Loved the spa with the ocean view! Room is quite small
Skrevet 20 januar 2016

YEONSEONG fra Sør-Korea
Gruppe
Leilighet 1 soverom med havutsikt
Opphold på 3 netter i desember 2015
Good value for money
great view close to beach clean accomodation
hotel is not too bad the beds are fine, the kitchen and living is fine, the balcony has a wonderful view
Skrevet 08 januar 2016

Ming fra Malaysia
Par
Suite spa
Opphold på 3 netter i november 2015
Studio apartment like with great location
Spacious room, clean rooms, good location
The hotel is at a good location and it is a 2 min drive to Airlie Beach town. if you walk, it is about 1km and nearby there are good swimming spots. Also note that it isn't a hotel per se, and you should prepare your own shampoo and body wash if you're staying more than 1 night. Best part is they provide washing machines and dryers for you to wash your clothes!
Skrevet 20 november 2015

Epenesa fra New Zealand
Par
Leilighet 1 soverom med havutsikt
Opphold på 4 netter i november 2015
amazing birthday holiday with my fiance
Clean ; view ; spacious
I would highly recommend to everyone! it is amazing and was a very memorable trip for my fiance and i! we would definitely be booking here again when we visit again next year!
Skrevet 20 november 2015

Alexander fra Sverige
Familie med små barn
Leilighet 1 soverom med havutsikt
Opphold på 3 netter i oktober 2015
Ok place, close to the reefboats
Close to the reedboat jetty
Close to the reef boats, but small rooms and bad beeds
Skrevet 05 november 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: