Glimrende 8,6
basert på 2067 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2067 anmeldelser
  • Renslighet 9,0
  • Fasiliteter 8,2
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 9,0
  • Ansattes arbeid 9,0
  • Valuta for pengene 8,6
  • Mat/middag 8,1
Sorter etter

Kari fra New Zealand
Par
Opphold på 3 netter i juli 2016
Nice hotel
Nice hotel
Skrevet 20 juli 2016

Keith fra Bhutan
Familie med små barn
Opphold på 5 netter i juli 2016
Good
Good
Skrevet 15 juli 2016

fra Hongkong
Familie med små barn
Opphold på 2 netter i juli 2016
Far from the Patong beach THB 1000 per car per trip. Waterpark, outdoor pool, restuarant and room i
The major problem of this resort is the transportation. Patong (THB1000) Airport (THB500) Phuket down town (shuttle THB300 per person)
Skrevet 13 juli 2016

Ben fra Australia
Familie med eldre barn
Opphold på 4 netter i juli 2016
Comfortable rooms with friendly staff
Nice clean hotel with big room with balcony. Uphill walk can be tricky for older people. Didn't affect us much as there were Taxis always near hotel entrance. Only had to walk up twice during the stay. Breakfast was good Recommend dedicated tuktuk to take people up and down anytime instead of twice a day shuttle. Overall a great hotel
Skrevet 11 juli 2016

Soetikno fra Indonesia
Familie med små barn
Opphold på 6 netter i juni 2016
excellent
Need to promote more about the location (Kata Beach), since that the strong point of the hotel compare with other big hotel
Skrevet 10 juli 2016

FU fra Singapore
Par
Opphold på 3 netter i juni 2016
Good for Money
Room is clean and spacious. Staff is polite and helpful. Breakfast is very tasty but did not change for our 3-days stay. Recommended, especially for young couples.
Skrevet 06 juli 2016

Suresh fra Hongkong
Par
Opphold på 3 netter i juni 2016
Awesome
Will come back again
Skrevet 04 juli 2016

Beatrice fra Kina
Familie med små barn
Opphold på 5 netter i juni 2016
Nice hotel nice staff
The staff is super nice and baby friendly. Despite that my husband felt sick after one breakfast, we do not blame the hotel ignorance as it maybe the hot weather and he is the only sick person within the family. The staff are super nice and helpful, we a impressed at one point they bring our kids little dolls when they saw one of our kid is crying. We hope they can improve in music quality at the pool though. Facility is not perfect but good enough. We will be back to this hotel again!
Skrevet 26 juni 2016

Niorn fra Thailand
Familie med eldre barn
Opphold på én natt i juni 2016
Excellent service I would recommend this hotel
Impressive services. Staff was fantastic!
Skrevet 20 juni 2016

jimmy fra Singapore
Familie med små barn
Opphold på 3 netter i juni 2016
Good hotel with excellent service
Nice ambenice with excellent staff service
Skrevet 17 juni 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: