2015
Veldig bra 7,8
basert på 6379 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 6379 anmeldelser
  • Renslighet 7,7
  • Fasiliteter 7,9
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,6
  • Service 7,5
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 7,5
Sorter etter

Cheow fra Singapore
Par
Deluxe med havutsikt
Opphold på 3 netter i august 2014
Nice location but bad smell of sewer
Location
Great location but lingering bad smell from the sewer. No international power adaptor in room. Hotel unable to provide. Staff not much help. Insisting that I go and buy my own adaptor from the streets.
Skrevet 10 september 2014

Choon fra Singapore
Reiste alene
Deluxe med balkong
Opphold på 2 netter i august 2014
Value for money!
Location, huge pool and spacious room
Good value for money. Room is spacious for 3 pax and hotel of close proximity to beach.
Skrevet 10 september 2014

sijie fra Kina
Reiste alene
Deluxe med balkong
Opphold på 2 netter i september 2014
gorgeous
location, view , service
very happy, good chice
Skrevet 09 september 2014

Joanne fra Australia
Par
Deluxe med bassengutsikt
Opphold på 7 netter i august 2014
Patong trip
Food at restauran. Pool. Close to beach
Rooms where not cleaned to a good standard. Room smelt of mould and shower leaked and sink leaked and blocked. Constant noise from workman during the day doing renovations. Tour desk was good and very helpful. Food was good. Fantastic pool and staff in restaurant and pool area excellant.
Skrevet 09 september 2014

ALI fra Bahrain
Familie med store barn
Deluxe med bassengutsikt
Opphold på 5 netter i august 2014
Good stay
Location, staff, swimming pool
Excellant
Skrevet 09 september 2014

gregory fra USA
Par
Opphold på 3 netter i juni 2014
hotel good food at beach
food, beach location, beach
The staff had slow check in, and did not have porter, but the food at diner was great, and great beach location, big nice pool...
Skrevet 08 september 2014

Devina fra Indonesia
Familie med store barn
Deluxe med balkong
Opphold på 3 netter i juli 2014
Good location, big room, great pool
Pool, room size, location
Really enjoy the pool.
Skrevet 08 september 2014

BONG fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Deluxe med bassengutsikt
Opphold på én natt i august 2014
so far so good
confinience, near the beach and around the centre
the room and the swimming pool was dirty
Skrevet 06 september 2014

Stacy fra Israel
Forretningsreisende
Deluxe med balkong
Opphold på én natt i september 2014
Rundown
Location pool
Rundown was once obviously very nice but need a big facelift to rooms and bathrooms
Skrevet 06 september 2014

paul fra Australia
Forretningsreisende
Opphold på 3 netter i september 2014
on the beach
location, cleanliness, comfort
Nice location for Patong Right on the beach and close to everything. Some rooms a bit noisy as they had a band each evening and though at the beach rooms only have views of the pool or no view at all. But the rooms are clean and comfortable and its not a bad place to stay if you want to stay in Patong that is.
Skrevet 05 september 2014


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: