Veldig bra 7,9
basert på 596 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 596 anmeldelser
  • Renslighet 8,3
  • Fasiliteter 7,6
  • Beliggenhet 7,3
  • Romkomfort/standard 8,1
  • Service 8,1
  • Valuta for pengene 8,3
  • Mat/middag 7,5
Sorter etter

Huong fra Malaysia
Familie med små barn
Superior twin ved basseng
Opphold på én natt i mars 2016
A resort in the city centre
Greeneries & swimming pool in the midst of concrete jungle. Prompt room service before 12m, not available after that. Friendly staffs. Complimentary breakfast acceptable for 1 or 2 days but will get boring if longer stay due to limited variety. Near to the spring shopping mall.
Skrevet 31 mars 2016

Steven fra Singapore
Gruppe
Twin room with Pool Side View
Opphold på én natt i mars 2016
Great place
I've stayed at Basaga everytime I'm in Kuching for the last couple of years. Has never disappointed me.
Skrevet 29 mars 2016

Bee fra Malaysia
Forretningsreisende
Familie - sammenhengende rom
Opphold på 2 netter i mars 2016
Value for money, comfortable place
Very cozy place, comfortable place, will come back again!
Skrevet 20 mars 2016

James fra Storbritannia
Gruppe
Verandah deluxe - ingen barn adgang
Opphold på 6 netter i mars 2016
Hidden gem with loads of character
Ambience, quiet and relaxed
Visited for a family wedding. Wanted something a bit more traditional rather than a modern, high rise hotel. Basaga, although not perfect, was all and more than we were after and was a good base for a busy week in Kuching. Yes you can get better but for the money it was good value.
Skrevet 12 mars 2016

Martin fra USA
Par
Verandah deluxe - ingen barn adgang
Opphold på 2 netter i mars 2016
A garden with a hotel inside
Beautiful large trees surrounding the rooms and restaurant. Food at restaurant was very good. Eric treated us well and we can felt at home. The bathrooms need to be updated. Book a tour with Brandon, he knows his stuff.
Skrevet 10 mars 2016

CHENG fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe king i hovedhus
Opphold på 2 netter i mars 2016
Nice environment
Hotel is near to The Spring Mall, nice restaurant but it is value added if the property owner can set up a mini Gym Room.
Skrevet 07 mars 2016

CHENG fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe king i hovedhus
Opphold på 2 netter i januar 2016
Nice Homestay
Near to The Spring Shopping Mall and like the design and environment.
Skrevet 25 februar 2016

Lim fra Malaysia
Forretningsreisende
Courtyard rom med queen bed og dusj
Opphold på 9 netter i januar 2016
as expected
as expected
Skrevet 19 februar 2016

Lim fra Malaysia
Forretningsreisende
Courtyard rom med queen bed og dusj
Opphold på 5 netter i februar 2016
as expected for the price range
everything is as expected for this price range
Skrevet 19 februar 2016

szesun fra Malaysia
Par
Courtyard rom med queen bed og dusj
Opphold på 3 netter i februar 2016
City homestay
location, experience the kuching style homestay, cozy
Everything is good except it has been too much rain, and path connecting to room is not all sheltered. Water heater is not hot at all.
Skrevet 10 februar 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: