Veldig bra 7,9
basert på 594 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 594 anmeldelser
  • Renslighet 8,3
  • Fasiliteter 7,6
  • Beliggenhet 7,3
  • Romkomfort/standard 8,1
  • Service 8,1
  • Valuta for pengene 8,3
  • Mat/middag 7,5
Sorter etter

Ferdolin fra Malaysia
Gruppe
Verandah deluxe - ingen barn adgang
Opphold på én natt i juni 2014
Not worth the price paid
Unique deco, almost nature-like settings, vintage buildings
Nothing to shout about. The Verandah Room bathroom door almost collapsed. Breakfast was scarce.
Skrevet 06 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Ferdolin fra Malaysia
Gruppe
Courtyard rom med queen bed og dusj
Opphold på én natt i juni 2014
Below expectation
Unique Courtyard Room with outdoor shower, a bit on the nature-style stay, and away from hustle-bustle of traffic
Courtyard Room have strong dampness smell, TV rack is provided but no TV, Swimming pool under maintenance, breakfast not many choices.
Skrevet 06 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

CYNTHIA fra Malaysia
Par
Verandah deluxe - ingen barn adgang
Opphold på én natt i september 2014
Best place to stay
quiet , fresh, worth for the money
its was the best place i ever been i kuching...its really make my holiday perfect...
Skrevet 24 september 2014
Var denne ontalen nyttig?

Eka fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe king i hovedhus
Opphold på 4 netter i april 2014
good ambience
peaceful
its was good
Skrevet 22 september 2014
Var denne ontalen nyttig?

MOHAMAD fra Malaysia
Reiste alene
Verandah deluxe - ingen barn adgang
Opphold på 3 netter i august 2014
An oasis in the centre of a city.
Location, landscape, secluded.
A quick hideout from the hustle bustle of a city, yet very close to anything a city can offer.
Skrevet 02 september 2014
Var denne ontalen nyttig?

Choong fra Malaysia
Gruppe
Deluxe king i hovedhus
Opphold på 3 netter i august 2014
Basaga
Colonial feel
Skrevet 28 august 2014
Var denne ontalen nyttig?

Cze fra Malaysia
Reiste alene
Deluxe king i hovedhus
Opphold på 3 netter i august 2014
Dirty dingy room
Entrance, Lobby & Restaurant areas
When I arrived, I immediately liked the entrance and lobby area - homely décor & lush plants. Unfortunately my room upstairs was a big disappointment. The furnishings were sparse and quite ugly. The room and bathroom were dirty. The bathroom was tiny. The floor rugs were filthy. The towels had black marks. The shower did not have hot water. Breakfast was saved by the view of surrounding lush plants.
Skrevet 28 august 2014
Var denne ontalen nyttig?

Elaine fra New Zealand
Par
Deluxe king i hovedhus
Opphold på 4 netter i juli 2014
Fantastic holiday
Friendly, helpful staff, nice pool, good restaurant.
This is one of the nicest places I have stayed in. It is a place to relax . The rooms are large and comfortable.tThe outdoor area and pool are attractive and well maintained. The staff could not have been more friendly and helpfully, assisting us to organise the outings we wanted. We will be back.
Skrevet 07 august 2014
Var denne ontalen nyttig?

choon fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior twin ved basseng
Opphold på én natt i januar 2014
average good
nice environment
Skrevet 04 august 2014
Var denne ontalen nyttig?

Sarah fra Storbritannia
Par
Deluxe king i hovedhus
Opphold på 3 netter i juni 2014
Nice rooms but no aircon
Design of the rooms, good amount of foliage about, good food
The stay was fine, nothing special but comfortable. The receptionist was very slow and unhelpful. Food was good but very expensive - I guess because of the captive market.
Skrevet 16 juli 2014
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: