Veldig bra 7,7
basert på 2959 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 2959 anmeldelser
  • Renslighet 7,9
  • Fasiliteter 7,1
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 7,7
  • Service 7,7
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 7,1
Sorter etter

shamirul fra Brunei Darussalam
Par
Superior med frokost
Opphold på 3 netter i mars 2016
Great
good location & close to beach & shopping mall
Skrevet 20 august 2016

Jimmy fra Indonesia
Par
Standard
Opphold på 2 netter i august 2016
Staff is not helpful
The staff is awful, no hospitality.
Skrevet 19 august 2016

Amanda fra Singapore
Reiste alene
Superior twin eller dobbeltrom
Opphold på 2 netter i juli 2016
friendly staff
Location was not as I expected, and the pool view was not exactly like how it was in the picture. Room was a decent size for 2 people, and was clean with vibrant colours. Breakfast was not too bad as well. Only downside for me was that, they lost a few of my clothing that i had sent to laundry and gotten most of it back only less than hour before i had to leave the hotel to the airport. And they still could not find one of my clothing.
Skrevet 06 august 2016

Ryan fra Indonesia
Gruppe
Standard
Opphold på 2 netter i juli 2016
the room is to small for standard room
the standard room is small than another hotel..
Skrevet 02 august 2016

SEONKYE fra Sør-Korea
Par
Dobbeltrom Standard
Opphold på 3 netter i juli 2016
nice locatin to beach and kuta and legian. nice staff.
1 minute walk to beach. good location to look aound kuta and legian. nice and very kind staff. room is smaller than I thought. nice place compared to the price.
Skrevet 02 august 2016

sasza fra Taiwan
Gruppe
Standard
Opphold på 2 netter i juli 2016
Good for low budget
The room too small
Skrevet 21 juli 2016

Sute fra Indonesia
Familie med små barn
Superior med frokost
Opphold på 2 netter i juli 2016
Like the location
The location very ear with kuta beach and they have connecting room as we stay with 3 kids and 4 adults.
Skrevet 18 juli 2016

hong fra Indonesia
Familie med små barn
Deluxe dobbeltrom
Opphold på 2 netter i juli 2016
Good location, other than that it was okay.
Small room, breakfast is so-so not too many options. There was leak from the ceiling, hopefully from AC, not from the bathroom above. No gym. Speedy wi-fi is a plus. If you're renting a car, you'll have trouble getting a parking spot.
Skrevet 15 juli 2016

Eric fra Indonesia
Familie med små barn
Dobbeltrom Standard
Opphold på 3 netter i juli 2016
Hotel With a good view
Nice location in front of the beach
Skrevet 13 juli 2016

Diana fra Indonesia
Familie med små barn
Standard
Opphold på én natt i juli 2016
Near with the beach
Just need 5 minute to reach the kuta beach
Skrevet 12 juli 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: