Veldig bra 7,8
basert på 3797 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 3797 anmeldelser
  • Renslighet 8,3
  • Fasiliteter 7,4
  • Beliggenhet 8,3
  • Romkomfort/standard 8,1
  • Service 8,0
  • Valuta for pengene 7,8
  • Mat/middag 6,4
Sorter etter

Hoi fra Kina
Par
Deluxe
Opphold på én natt i august 2016
Too close with the next building
Too close with the next buildings
Skrevet 19 august 2016

Derrick fra Filippinene
Forretningsreisende
Deluxe rom
Opphold på 3 netter i februar 2016
Good
Value for money
Skrevet 18 august 2016

christina fra Filippinene
Forretningsreisende
Superior
Opphold på 3 netter i juli 2016
it would be nice if they have breakfast in the hotel
everything is nice, it would be nice thought if they have a breakfast service . their hotel is a pokemon go stop haha
Skrevet 08 august 2016

verity fra Storbritannia
Reiste alene
Superior
Opphold på 8 netter i juli 2016
Rooms need attention
Staff excellent. Had to be moved twice due to problems with room then following large rain full our third room got soaked with rain water coming in through poor maintenance so we had to use our towels to try to soak up but carpet sodden!! Staff put clean towels down for the remaining 3 days of our stay which was not satisfactory but I was not offered another room so this ruined our stay but cannot fault staff.
Skrevet 08 august 2016

Susan fra Singapore
Gruppe
Superior
Opphold på 2 netter i juli 2016
Good
I have been to Hongkong many times, but this is my first time staying in Butterfly on Morrison Hotel. It's value for money and very convenient, just a short walk to MTR.
Skrevet 04 august 2016

CHAN fra Hongkong
Forretningsreisende
Superior
Opphold på én natt i juli 2016
nice location, a it old
the location is good and it takes 10 mins walk to Times Square.
Skrevet 01 august 2016

Janina-Maria fra Tyskland
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i juli 2016
Nice place to stay for young couples and singles
It was very nice and clean. Personal was helpfull too But if you have a lot electronic devices there might not be enough plugs. Or rather on very unprofitable places.
Skrevet 28 juli 2016

Marc fra USA
Reiste alene
Superior
Opphold på én natt i juli 2016
x
Xx
Skrevet 25 juli 2016

J fra Australia
Familie med små barn
Rom Pure Air Deluxe med trådløs telefon
Opphold på 3 netter i juli 2016
Nice interior with great view
Had a very good experience when we checked in. The staff were cheerful and attentive. We had a great view and love the complimentary mobile phone and mobile wifi. Lots of scratches in the lift and room. That just a minor issue. To get to the subway, we have to pass though a local market which was wet and smelly in hot summer. Other than that, it was a nice and pleasant place.
Skrevet 23 juli 2016

ANDREA fra Filippinene
Familie med eldre barn
Deluxe
Opphold på 5 netter i juli 2016
Great Value for Money
Will recommend this place if you are staying in Hong Kong. Very near the shopping areas and what I liked the most is that it has a lot of nearby restaurants and groceries. The free use of handy phone is also a plus.
Skrevet 23 juli 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: