2015
Glimrende 8,1
basert på 6669 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 6669 anmeldelser
  • Renslighet 8,5
  • Fasiliteter 7,7
  • Beliggenhet 8,9
  • Romkomfort/standard 8,4
  • Ansattes arbeid 8,3
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 6,7
Sorter etter

CHONG fra Malaysia
Familie med store barn
Superior queen rom
Opphold på 3 netter i januar 2016
Great hotel and nice location
Room is nice and very comfortable bed.
Skrevet 21 september 2016

Bee fra Singapore
Reiste alene
Executive
Opphold på én natt i september 2016
Good location
Hotel was near TST Mtr, exit A2. Full toiletries in the room. A lot of eateries nearby. Room was spacious and clean!
Skrevet 19 september 2016

Steven fra Storbritannia
Par
Superior
Opphold på 5 netter i september 2016
Clean, easy to find, helpful staff
A good place to stay, walking distance to Victoria Harbour and a 5 minute walk to metro station. Staff were helpful and we would stop here again.
Skrevet 19 september 2016

Eileen fra Singapore
Småbarnsfamilie
Superior
Opphold på 2 netter i september 2016
Worth a stay!
Location is good and accessible to TST MTR . Very friendly staff! Strong WIFI connection!
Skrevet 19 september 2016

Kenneth fra New Zealand
Reiste alene
Opphold på én natt i august 2016
Great
Fantastic location
Skrevet 18 september 2016

Wan fra Singapore
Gruppe
Superior
Opphold på 3 netter i september 2016
recommended
Good location and easy to find. Staff are helpful and rooms are clean. Would definitely consider staying here again if i revisit Hong Kong.
Skrevet 18 september 2016

zong fra Kina
Reiste alene
Superior
Opphold på 4 netter i mars 2011
great
great
Skrevet 17 september 2016

Siak fra Singapore
Forretningsreisende
Superior
Opphold på én natt i september 2016
Very nice rooms and great location
The staffs very friendly and the rooms are clean
Skrevet 16 september 2016

zheng fra Macao
Par
Superior
Opphold på én natt i august 2016
Good
Good
Skrevet 15 september 2016

kah fra Singapore
Småbarnsfamilie
Superior
Opphold på 2 netter i desember 2015
Good Location. Excellent Staff service.
Booked it at "better price". Thus, Value for $. Later found out prices had increased tremendously especially (the result of ..? due to many positive reviews perhaps) With the increase in price, I will not say it is Value for $ anymore. WILL ONLY STAY IF PRICE IS RIGHT : ) However, must really commend the staff service is very good. Excellent staff service.
Skrevet 15 september 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: