Bestill nå: Camellia 5 Hotel

Meget bra
Basert på 48 omtalerSe hva gjestene har skrevet
7,1

Verifiserte kundevurderinger

Vurderinger fra Agoda (48)Vurderinger fra Booking.com (24)
7,1
Meget bra
Basert på 48 omtaler
Type reisende
Renslighet6,8
Fasiliteter5,9
Beliggenhet7,8
Romkomfort og -kvalitet7,6
Service7,2
Valuta for pengene7,5
Skrevet av verifiserte gjester fra Agoda
Filtrer gjestkommentarer etter:
Språk
English
Tiếng Việt
简体中文
日本語
mer
Romtype
Standard
Superior
Deluxe
Sorter etter
Viser 44 verifiserte gjestekommentarer
7,7
Veldig bra
Vernon fra Frankrike
Par
Standard
Opphold på én natt i januar 2012
Clean, basic and centrally located”
The staff were friendly and not too pushy with organised tours
the room was clean and came with a scorching hot shower. they offer a few simple choices for the included breakfast and the coffee mug which accompanies the meal is larger than one gets at several other places and at the cafés outside. the location is good (though there are a ton of hotels in the area) and all the city's attractions are walkable as is the night market and many restaurants and tour agencies. no complaints. good place, good price.
Skrevet 18 januar 2012
7,7
Veldig bra
David fra Østerrike
Gruppe
Standard
Opphold på 2 netter i august 2015
war okay”
24h offen, lage und sauber. aber sehr kleine zimmer, keine bettdecke, schwache ac und mangelhaftes englisch!
Skrevet 22 august 2015
10,0
Ypperlig
Florence fra Frankrike
Par
Standard
Opphold på én natt i januar 2018
Ypperlig”
Super accueil et écoute du personnel! Merci!
Skrevet 24 januar 2018
2,8
Justine fra Frankrike
Reiste alene
Standard
Opphold på 2 netter i mars 2016
hotel minable”
On nous a fourni la chambre la plus pourrie du monde... elle etait sale, vieille... nous avons failli avoir un gros probleme quand le climatiseur de la salle de bain s est mis a sentir le roussie. De plus nous avons payer finalement plus cher que prevu avec une conversion tres approximative... est-ce le fait d avoir reserver la chambre a moindre cout avec votre site qui a decide la proprietaire a nous taxer comme cela pour faire sa marge quand meme... Nous nous posons donc la question : est-ce une escroquerie La photo de presentation de l hotel ne correspond absolument pas a votre avatar. bref nous avons fait nos propres photos et sommes disposees a vous les transmettre au besoin... nous allons en tout cas le faire aupres du guide du routard qui conseille egalement cet hotel minable.....
Skrevet 15 mars 2016
5,0
Joseba fra Spania
Reiste alene
Standard
Opphold på 2 netter i mars 2015
La chica de la recepción me engaño vilmente ”
Contraté la visita de tres dias a halong bay en un barco de lujo con la directora del hotel. Me engaño. Todos los que estaban en mi barco habían contratado un barco intermedio y pagaron mucho menos que yo. Es una mentirosa. Me dijo que me conseguía un precio más barato por que estaba alojado en su hotel. No mas comentarios.
Skrevet 08 mars 2015
9,3
Ypperlig
Pedro fra Spania
Reiste alene
Standard
Opphold på 3 netter i september 2012
Hotel bien ubicado, amable y limpio.”
Práctico: todos los servicios a mano.
Me resultó un hotel muy conveniente. La habitación estaba limpia y lo mismo el baño. Aire acondicionado funcionando a la perfección, desayuno al uso de por aquí con dos o tres opciones para elegir, servicio para contratar tours y comprar billetes, WiFi en la habitación y el personal de recepción muy amable y atento. Y además barato ¿qué más se puede pedir? Muy recomendable
Skrevet 09 september 2012
6,0
Lee fra Sør-Korea
Forretningsreisende
Standard
Opphold på én natt i september 2014
just OK”
가격이 착함
Long Bien bus terminal에서 멀지않고 호안키엠 호수도 가까워 위치는 아주 좋습니다.
Skrevet 12 september 2014
5,2
SIQI fra Kina
Par
Standard
Opphold på én natt i januar 2016
一般”
一般
Skrevet 13 februar 2016
5,2
SIQI fra Kina
Par
Standard
Opphold på én natt i januar 2016
一般”
比较安静吧,在36行街,待了两天,每次回去都迷路。
Skrevet 13 februar 2016
7,3
Meget bra
XIAOXI fra Kina
Par
Standard
Opphold på 2 netter i februar 2015
山茶花5住宿评价”
有浴缸,门口服务生态度好,闹中取静
首先,说个缺点,这家酒店所有人的英语都不太好,老板凑合可以交流,但是口音很重,服务生只能靠肢体语言了,但是他们用热情的服务弥补了语言上的鸿沟。位置也还不错,走一走就可以到很热闹的地方。
Skrevet 06 mars 2015
8,3
Glimrende
TIANSHUO fra Kina
Reiste alene
Standard
Opphold på én natt i september 2012
位置不错在还剑湖旁,但房间内部很简陋。”
附近就是三十六行,吃饭出游很方便,离sinh tourist office 步行约15分钟
房间里比较潮湿,是家庭旅馆改建的。卫生一般,床垫是海绵的,睡起来不是很舒服,单人床真的很窄。不过话说回来,还算是一个不错的落脚地,价钱也很便宜。
Skrevet 07 oktober 2012
4,7
YUKI fra Japan
Reiste alene
Standard
Opphold på 4 netter i september 2012
安いので寝るだけにはOK”
朝食のフォーがおいしかった!
最上階に泊まったので静かだったが、エレベーターがないので登るのは少し大変。エアコンもついているので寝るだけで他は気にしないという人には安くていいと思う。朝食は確か10時までだが、9時半にごろに行ってももうフォーは売り切れだと言われてしまうので、フォーを食べたい人は早めに食堂に行ったほうがいい。旧市街の中にあるので観光や買い物には便利。ツアーデスクもやっているらしく、受付の女性がツアーや空港までのタクシーなどをすすめてくるが、高くふっかけてくるので注意。
Skrevet 26 oktober 2012
6,7
Hyggelig
TANAKA fra Japan
Forretningsreisende
Standard
Opphold på 13 netter i januar 2012
気軽なホテルでした。”
朝食にフォーがチョイス出来ました。
旧市街の中にあり、散策目的には便利。 ナイトマーケットやドンスワン市場も近く、 市内観光に向いていると思う。 室内設備はあまり期待しない方が良い
Skrevet 18 januar 2012
6,7
Hyggelig
TANAKA fra Japan
Forretningsreisende
Standard
Opphold på 5 netter i januar 2012
気軽なホテルでした。”
朝食にフォーがチョイス出来ました。
旧市街の中にあり、散策目的には便利。 ナイトマーケットやドンスワン市場も近く、 市内観光に向いていると思う。 室内設備はあまり期待しない方が良い。
Skrevet 18 januar 2012
7,3
Meget bra
TANAKA fra Japan
Forretningsreisende
Standard
Opphold på 5 netter i januar 2012
感じが良いホテルでした”
朝食メニューに、フォーが有った
旧市街の中に有るだけに、エレベーターが無く、高層階迄階段で上がるのは仕方がない。ナイトマーケットも近いので、ショッピングや市内観光の拠点としては、良いでしょう。高級感は無いので、高級感が希望の場合は、遠慮したほうが良いかもしれません。
Skrevet 17 januar 2012
2,0
Nhat fra Vietnam
Familie med små barn
Standard
Opphold på 2 netter i oktober 2016
Quá tệ”
Khách sạn cũ kỹ, chật chội, không sạch sẽ, vệ sinh kém. Sẽ không bao giờ trở lại khách sạn này. Khuyên các bạn khác nên nghiên cứu kỹ hoặc nhờ bạn bè xem trước phòng trước khi đặt.
Skrevet 31 oktober 2016
8,0
Glimrende
Thi fra Vietnam
Reiste alene
Standard
Opphold på én natt i desember 2015
tốt”
khá ok
Skrevet 24 mai 2016
6,3
Hyggelig
Viet fra Vietnam
Gruppe
Superior
Opphold på én natt i november 2015
KS vi tri tot nhung phong nho”
vi tri tot, nhan vien than thien tuy nhien phong nho qua
Skrevet 17 mars 2016
6,3
Hyggelig
Quang fra Vietnam
Par
Standard
Opphold på én natt i januar 2015
Đánh giá Camellia”
Nhân viên phục vụ nhiệt tình. Linh động trong việc sắp xếp thời gian check in và check out.
Skrevet 29 januar 2015
7,0
Meget bra
Quang fra Vietnam
Par
Standard
Opphold på én natt i januar 2015
Review Camellia ”
Nhân vien phục vu nhiệt tình. Linh dong trong thoi gian check in va check out. Vị trí trung tâm phố cổ thuân tiện đi dạo
Skrevet 29 januar 2015
8,7
Glimrende
THU fra Vietnam
Reiste alene
Standard
Opphold på 2 netter i juni 2014
hài lòng”
gần khu trung tâm, nhân viên thân thiện, giá hợp lý
Hài lòng
Skrevet 23 juni 2014
9,0
Ypperlig
Camilla fra Finland
Par
Standard
Opphold på 3 netter i oktober 2014
Erittäin hyvä palvelu”
Palvelu, sijainti, puhtaus.
suosittelen hotellia kaikille! Respan nainen on erittäin mukava ja avulias, puhuu englantia suht hyvin ja lähes mitä ikinä tarvitsetkaan se hoituu suoraan respasta, viisumit, pyykit, rahanvaihto yms. Muukin hotellin henkilökunta ovat tosi mukavia, ainoa puute on että eivät osaa englantia hyvin. Sopii kaikenlaisille matkustajille. Hinta/ laatu suhde on 5/5. Ei torakoita eikä ötököitä ole näkynyt. Emme kokeilleet hotellin ruokaa (aamiaismahdollisuus). Olimme erittäin tyytyväisiä.
Skrevet 28 oktober 2014
9,2
Ypperlig
Valentin fra Russland
Reiste alene
Standard
Opphold på 2 netter i juli 2016
Хороший новый отель ”
Отель хороший. Была заминка, с агоды не пришла бронь к ним в систему. Номеров не оказалось, но они вышли из положения, освободил менеджер отеля свой номер. В этом номере переночевал, а на утро меня переселили в более дорогой номер, с извинениями. Ребята молодцы, при чем решили вопрос в 4 утра) рекомендую!
Skrevet 22 juli 2016
10,0
Ypperlig
andrey fra Russland
Par
Standard
Opphold på én natt i september 2012
Все класно”
Тишина
Skrevet 16 september 2012