Veldig bra 7,6
basert på 673 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 673 anmeldelser
  • Renslighet 7,6
  • Fasiliteter 7,0
  • Beliggenhet 7,5
  • Romkomfort/standard 7,9
  • Ansattes arbeid 7,8
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 7,0
Sorter etter

Léa fra Australia
Par
Superior dobbeltrom
Opphold på 2 netter i april 2016
Very good
Very good accomodation
Skrevet 24 april 2016

Shu fra Malaysia
Familie med eldre barn
Superior double
Opphold på én natt i mars 2016
Not bad
Not bad
Skrevet 13 april 2016

zhang fra Kina
Par
Superior double
Opphold på én natt i mars 2016
good!
Pool, price, friendly staff, nice breakfast
Skrevet 27 mars 2016

Maria fra Filippinene
Gruppe
Superior twin
Opphold på 7 netter i mars 2016
Feels like you're home!
Excellent staff, excellent service, very clean facilities and surroundings - very very helpful people especially Budi!
Skrevet 27 mars 2016

Maria fra Chile
Gruppe
Superior twin
Opphold på 4 netter i januar 2016
Love the enviroment, all the staff was very kind
Staff, pool, rooms, food
Great
Skrevet 02 februar 2016

Johan fra Nederland
Forretningsreisende
Superior double
Opphold på én natt i januar 2016
Good hotel for a cheap price
Just very satisfied about the hotel and it s price
Skrevet 27 januar 2016

karen fra Storbritannia
Par
Superior double
Opphold på 4 netter i januar 2016
Nice pool but does need an update
pool, shuttle bus, staff
Nice hotel for the money. Pool is lovely but the hotel does need an update and i would say it is a 2 or 3 star by uk standards
Skrevet 18 januar 2016

Morgan fra Canada
Reiste alene
Superior twin
Opphold på én natt i januar 2016
Great Value
Pool, price, friendly staff, nice breakfast
One of the better hotels at this price range. Wifi good, location is farthest tip of south Ubud so you have to walk about 15 min to yoga barn and another 20 to market and hub of activities. Nice restaurants close by, Taco Casa. Breakfast included. Pool was clean. Sheets were clean but stained and bathroom smelly. With all this humidity it is a problem in all hotels (I checked reviews on the million+ rentals). Great value for $30 CAD. I woukd recommend for a day of two.
Skrevet 16 januar 2016

Shu fra Malaysia
Par
Superior double
Opphold på én natt i desember 2015
Friendly staff
Friendly staff
Not bad
Skrevet 12 januar 2016

Joanna fra USA
Reiste alene
Superior double
Opphold på 3 netter i januar 2016
Your Home away from Home
Comfortable, Location, Great Value
I thought I'd try a different place so I went next door to Agung Raka- terrible mistake! Wish I'd stayed at Casa Ganesha. Much more value at Casa Ganesha! Friendlier staff, better room. Great breakfast if you love me pancakes ;)
Skrevet 11 januar 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: