Cebu Parklane International Hotel
Cebu Parklane International Hotel
Se alle 33 bilder
Superior - Gjesterom Cebu Parklane International Hotel
Superior - Gjesterom
Se alle 33 bilder
Innvendig Cebu Parklane International Hotel
Innvendig
Se alle 33 bilder
Innvendig Cebu Parklane International Hotel
Innvendig
Se alle 33 bilder
Svømmebasseng Cebu Parklane International Hotel
Svømmebasseng
Se alle 33 bilder
PÅ KARTET Cebu Parklane International Hotel
PÅ KARTET
Glimrende
Beliggenhet
8,7
Se alle 33 bilder Cebu Parklane International Hotel
Se alle 33 bilder
Fjernet fra favoritter

Cebu Parklane International Hotel

Glimrende beliggenhet
- 420 meter fra bysentrum
- Det som er i nærheten
Glimrende
Basert på 3762 omtalerSe hva gjestene har skrevet
8,1
/
10
Glimrende service
8,2
89% ville anbefalt denne til en venn
Valuta for pengene7,9
Avstand til bysentrum1 km
Vurdering av beliggenhet8,7
Nærmeste flyplassMactan-Cebu internasjonale flyplass (CEB)
Avstand til flyplassen8,3 km
  • Flyplasstransfer

  • Gratis trådløst Internett på alle rom

  • Veksling av penger

  • Badestamp

Velg rom
8,1
Glimrende
Romkomfort og -kvalitet
Det er stor etterspørsel etter eiendommen!Bestilt 63 ganger denne uken | 7 reisende ser på denne eiendommen akkurat nå.
Boutique pluss rom (Boutique Plus Room)
Boutique pluss rom (Boutique Plus Room)
...
  • Romstørrelse: 45 m²/484 ft²
  • Utsikt: Byen
  • 1 king bed
Oppgi datoer for å se priser
Executive pluss rom (Executive Plus Room)
Executive pluss rom (Executive Plus Room)
...
  • Romstørrelse: 28 m²/301 ft²
  • Utsikt: Fjellet
  • 1 king bed
Oppgi datoer for å se priser
Parklane pluss rom (Parklane Plus Room)
Parklane pluss rom (Parklane Plus Room)
...
  • Romstørrelse: 25 m²/269 ft²
  • Utsikt: Byen
  • 1 enkeltseng og 1 dobbeltse...
Oppgi datoer for å se priser
Hjørnerom pluss rom (Corner Plus Room)
Hjørnerom pluss rom (Corner Plus Room)
...
  • Romstørrelse: 28 m²/301 ft²
  • Utsikt: Fjellet
  • 1 king bed
Oppgi datoer for å se priser
Deluxe
Deluxe
...
  • Romstørrelse: 25 m²/269 ft²
  • Utsikt: Byen
  • 1 queen bed
Oppgi datoer for å se priser
Superior
Superior
...
  • Romstørrelse: 23 m²/248 ft²
  • Utsikt: Byen
  • 1 queen bed
Oppgi datoer for å se priser
Hjørne (Corner)
Hjørne (Corner)
...
  • Romstørrelse: 28.7 m²/309 f...
Oppgi datoer for å se priser
Double standard (Double Standard)
Double standard (Double Standard)
...
  • Romstørrelse: 25 m²/269 ft²
Oppgi datoer for å se priser
Twin standard (Twin Standard)
Twin standard (Twin Standard)
...
  • Romstørrelse: 25 m²/269 ft²
Oppgi datoer for å se priser
Parklane Room with buffet breakfast
Parklane Room with buffet breakfast
...
  • Røykfrie gjesterom
  • Dusj og badekar
Oppgi datoer for å se priser
Har du spørsmål til Cebu Parklane International Hotel?
Inntil 30% avslag med Agoda medlemstilbud!

Prisene faller så snart du logger inn!

Logg inn nå
Mer om Cebu Parklane International Hotel

Mer om Cebu Parklane International Hotel

Oppsummering

Vis mer

Avstander og viktige steder i nærheten

Avstander måles som en rett linje. Faktisk reiserute kan være lenger.
Vis mindre

Hva de tilbyr

Vis mindre

I nærheten

Avstander måles som en rett linje. Faktisk reiserute kan være lenger.
Vis mer

Eiendommens regler

Vis mindre

Nyttige opplysninger

Vis mer

Verifiserte kundevurderinger

Vurderinger fra Agoda (3762)Vurderinger fra Booking.com (2094)
Renslighet8,2
Fasiliteter7,8
Beliggenhet8,7
Romkomfort og -kvalitet8,1
Service8,2
Valuta for pengene7,9
Skrevet av verifiserte gjester fra Agoda
Filtrer gjestkommentarer etter:
Språk
English
한국어
日本語
Deutsch
mer
Romtype
Deluxe
Superior
Parklane pluss rom
Hjørnerom pluss rom
mer
Viser 2840 verifiserte gjestekommentarer
12345
10,0
Ypperlig
Maria fra Norge
Familie med eldre barn
Superior
Opphold på 3 netter i juli 2018
Ypperlig”
Affordable, best staff
Skrevet 15 juli 2018
Dear Maria, Greetings from Cebu Parklane International Hotel! Thank you for choosing to stay with us recently. It was a pleasure to be of service to you. We hope to see you again soon. Please feel free to book ahead of time so we can reserve your favorite room! Daghang Salamat!
Svarte 16 juli 2018
Cebu Parklane International Hotel
10,0
Ypperlig
Maria fra Norge
Familie med eldre barn
DOUBLE SUPERIOR - ROOM ONLY
Opphold på én natt i juli 2018
Ypperlig”
Nye fine rom i 12 etasje
Skrevet 11 juli 2018
Dear Maria, Greetings from Cebu Parklane International Hotel! Thank you for choosing to stay with us recently. It was a pleasure to be of service to you. We hope to see you again soon. Please feel free to book ahead of time so we can reserve your favorite room! Daghang Salamat!
Svarte 16 juli 2018
Cebu Parklane International Hotel
8,0
Glimrende
Maria fra Norge
Familie med eldre barn
Deluxe
Opphold på én natt i juni 2018
Affordable hotel”
Affordable with friendly staff. The breakfast buffet has a large variety. Nice pool and gym. The restaurant in the 4th floor has live band in some days.
Skrevet 27 juni 2018
Dear Maria, Greetings from Cebu Parklane International Hotel! Thank you for choosing to stay with us recently. It was a pleasure to be of service to you. We hope to see you again soon. Please feel free to book ahead of time so we can reserve your favorite room! Daghang Salamat!
Svarte 02 juli 2018
Cebu Parklane International Hotel
8,7
Glimrende
Florita fra Norge
Gruppe
Superior
Opphold på 2 netter i desember 2015
brukbart”
betjeningen, rommene.spisesalen
oppholdet var ok
Skrevet 04 januar 2016
7,7
Veldig bra
Marichu fra Norge
Gruppe
Deluxe
Opphold på 2 netter i april 2014
God service”
Mat, ganske bra standard, rent
Overraskende bra. Kommer nok tilbake igjen
Skrevet 25 april 2014
8,7
Glimrende
Emil fra Norge
Par
Opphold på én natt i februar 2012
Helt nytt hotell med perfekt beliggenhet”
Helt nytt rom, balkong med nydelig utsikt, meget moderne.
vi bodde her 4 dager, nøt det store bassengområdet! hotellet var bare ferdiginnredet til og med 8 etasje, så det var lite gjester. kjøpesenteret ayala ligger rett over veien, med gode shoppingmuligheter og mange gode spisesteder. servicen fra de ansatte var topp. eneste minuset var maten fra romservice.
Skrevet 19 mars 2012
7,7
Veldig bra
Gunnar fra Norge
Familie med eldre barn
Opphold på 7 netter i juni 2010
Får det allerede”
Het ok hotell i den prisklassen. Sentral beliggenhet
Mye byggevirksomhet rundt hotellet,
Omgivelsene utenfor var kaotiske, både når det gjelder byggevirksomhet og trafikkforholdene.Vi hørte ikke mye til støyen utenfor inne på hotellet. Veldig hyggelig personale, og god service. Det som trekker ned er at det tok 1 -en time å gjøre opp for 4 rom. Vi fikk heller ikke med kvitteringene på mat/minibarkjøp.
Skrevet 10 juli 2010
7,3
Meget bra
BJORN fra Norge
Reiste alene
Opphold på 3 netter i mai 2010
OK hotell”
Pris er grei - god verdi for pengene.
Superior rommene er noe slitte
Inngangspartiet var noe skjemmet av anleggsarbeider på det tidspunkt jeg var der. Restauranten var bra, mange gode retter ved buffet middagen som hadde svært behagelig pris. Ansatte var generelt sett dyktige og vennlige. Rommene (jeg bodde på Superior) kunne virke noe mørke og slitte. AC var vanskelig å regulere nøyaktig. Bad og WC er OK. Jeg kan godt anbefale dette hotellet til de som ikke vil betale alt for mye for en grei standard på en sentral plassering.
Skrevet 23 mai 2010
9,2
Ypperlig
Bernadette fra Filippinene
Gruppe
Deluxe
Opphold på 3 netter i august 2018
Rest in the heart of the city”
The hotel has a perfect location in the heart of the city
Skrevet 15 oktober 2018
Dear Bernadette, Greetings from Cebu Parklane International Hotel. Thank you for choosing to stay with us recently. It was a pleasure to be of service to you. We hope to see you again soon. Please feel free to book ahead of time so we can reserve your favorite room! Daghang Salamat!
Svarte 17 oktober 2018
Cebu Parklane International Hotel
10,0
Ypperlig
muhammad fra Filippinene
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 3 netter i oktober 2018
Ypperlig”
Best customer service, my travelling bag was damaged, they even repair my bag so I can go back without hasstle.
Skrevet 13 oktober 2018
Dear Muhammad, Greetings from Cebu Parklane International Hotel! Thank you for choosing to stay with us recently. It was a pleasure to be of service to you. We hope to see you again soon. Please feel free to book ahead of time so we can reserve your favorite room! Daghang Salamat!
Svarte 15 oktober 2018
Cebu Parklane International Hotel
9,6
Ypperlig
Shareybee fra De forente arabiske emirater
Par
Rom
Opphold på én natt i august 2018
VERY GOOD!”
They were considerate when we requested to extend our check out time. Perfect!
Skrevet 13 oktober 2018
Dear Shareybee, Greetings from Cebu Parklane International Hotel! Thank you for choosing to stay with us recently. It was a pleasure to be of service to you. We hope to see you again soon. Please feel free to book ahead of time so we can reserve your favorite room! Daghang Salamat!
Svarte 15 oktober 2018
Cebu Parklane International Hotel
4,8
Michael fra Storbritannia
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 7 netter i oktober 2018
Tilfredsstillende”
I have stayed at this hotel many times on my frequent visits to Cebu but standards seem to have sadly slipped and the staff remain curt or poorly trained. Attention to detail lacking. The plus points are location (but many other hotels of similar grade in this location), restaurant food is usually quite good and when things go wrong, they deal with it promptly. Negative points are the year-long cosmetic renovations - I was awakened at 7.30am by electric drills and hammering and was moved to another room. Quite unacceptable that the hotel should put guests in rooms close to these renovations anyway! Aircon and TV broke down but were repaired fairly promptly. Restaurant begins to close its buffet 30 minutes before the scheduled time. Checkin is fine - checkout is a nightmare. If you need to work, bring your own table lamp as lighting is very poor. All in all, a disappointing experience. Fortunately, there are many other good hotels in the Ayala area
Skrevet 10 oktober 2018
Dear Michael, Greetings from Cebu Parklane International Hotel! Thank you for giving us an overall rating of 4.8 and for sharing your experience with us. We sincerely apologize for the circumstances you have encountered. In as much as we want to offer impeccable service to our valued guests like you, lapses and errors on operational issues are unavoidable. Please be assured that this matter was brought to the knowledge of the concerned department to be rectified. Again, please accept our apology. Daghang Salamat!
Svarte 17 oktober 2018
Cebu Parklane International Hotel
10,0
Ypperlig
Susan fra Filippinene
Par
Deluxe
Opphold på 6 netter i september 2018
Great Place to Stay”
I love the staff and the hotel itself. They are all very friendly and accomodating
Skrevet 10 oktober 2018
Dear Susan, Greetings from Cebu Parklane International Hotel! Thank you for choosing to stay with us recently. It was a pleasure to be of service to you. We hope to see you again soon. Please feel free to book ahead of time so we can reserve your favorite room! Daghang Salamat!
Svarte 15 oktober 2018
Cebu Parklane International Hotel
7,2
Meget bra
Sunwon fra USA
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 3 netter i oktober 2018
swimming pool ”
swimming pool is too small and no clean. Also there is noise because of remodeling
Skrevet 07 oktober 2018
Dear Sunwon, Greetings from Cebu Parklane International Hotel! Thank you for giving us an overall rating of 7.2 and for sharing your experience with us. It was a pleasure to be of service to you. We are pleased to inform you that the Hotel is currently in the process of undergoing renovations. May we sincerely ask for your kind understanding regarding the matter. Moreover, we hope to see you again soon. Daghang Salamat!
Svarte 08 oktober 2018
Cebu Parklane International Hotel
8,0
Glimrende
Anthony fra Qatar
Par
Superior
Opphold på 3 netter i september 2018
Veldig bra”
Stayed here several times and is always the same good standard and the security guys outside are always extremely pleasant and helpful. Very good location. Great breakfast and staff are very friendly. Pity there is no real bar the one on the 4th floor is partly open and too hot.
Skrevet 07 oktober 2018
Dear Anthony, Greetings from Cebu Parklane International Hotel! Thank you for choosing to stay with us recently. It was a pleasure to be of service to you. We hope to see you again soon. Please feel free to book ahead of time so we can reserve your favorite room! Rest assured that your comments are noted and are highly appreciated. Daghang Salamat!
Svarte 08 oktober 2018
Cebu Parklane International Hotel
8,8
Glimrende
Mark fra Filippinene
Reiste alene
Superior
Opphold på 2 netter i oktober 2018
Near Ayala. With Pool. Great WIFI service.”
Buffet is optional and this may translate to savings. There are a lot of mini-groceries and food stalls outside. Nice spool for relaxing with a small jacuzzi. The gym is also well equipped.
Skrevet 06 oktober 2018
Dear Mark, Greetings from Cebu Parklane International Hotel! Thank you for choosing to stay with us recently. It was a pleasure to be of service to you. We hope to see you again soon. Please feel free to book ahead of time so we can reserve your favorite room! Daghang Salamat!
Svarte 08 oktober 2018
Cebu Parklane International Hotel
10,0
Ypperlig
rizwan fra Kina
Forretningsreisende
Superior
Opphold på 2 netter i oktober 2018
Hotel is good , staff is coprative ,, location is good ,, and very clean ,, all is good ”
According to my opinion every thing is good
Skrevet 06 oktober 2018
Dear Rizwan, Greetings from Cebu Parklane International Hotel! Thank you for choosing to stay with us recently. It was a pleasure to be of service to you. We hope to see you again soon. Please feel free to book ahead of time so we can reserve your favorite room! Daghang Salamat!
Svarte 08 oktober 2018
Cebu Parklane International Hotel
4,8
han fra Taiwan
Par
Superior
Opphold på én natt i september 2018
Tilfredsstillende”
good breakfast not very clean room
Skrevet 01 oktober 2018
Dear Han, Greetings from Cebu Parklane International Hotel! Thank you for giving us an overall rating of 4.8 and for sharing your experience with us. We sincerely apologize for the circumstances you have encountered. In as much as we want to offer impeccable service to our valued guests like you, minor lapses and errors on operational issues are unavoidable. Please be assured that this matter was brought to the knowledge of the concerned department to be rectified. Again, please accept our apology and we look forward to your return stay soon. Daghang Salamat!
Svarte 04 oktober 2018
Cebu Parklane International Hotel
8,8
Glimrende
Yaron fra USA
Par
Twin standard
Opphold på én natt i september 2018
Gograded room was amazing ”
Great view , comfortable bed .
Skrevet 30 september 2018
Dear Yaron, Greetings from Cebu Parklane International Hotel! Thank you for choosing to stay with us recently. It was a pleasure to be of service to you. We hope to see you again soon. Please feel free to book ahead of time so we can reserve your favorite room! Daghang Salamat!
Svarte 04 oktober 2018
Cebu Parklane International Hotel
7,2
Meget bra
N fra Japan
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 2 netter i april 2018
Not bad”
I booked this hotel because Mandarin is full. Location is good. its near the one of the biggest mall in Cebu. Facility is ok, but no gym.
Skrevet 29 september 2018
Dear N, Greetings from Cebu Parklane International Hotel. Thank you for choosing to stay with us recently. It was a pleasure to be of service to you. We hope to see you again soon. Please feel free to book ahead of time so we can reserve your favorite room! Daghang Salamat!
Svarte 04 oktober 2018
Cebu Parklane International Hotel
12345
Dette er en populær eiendom. Unngå skuffelse!

Tilbake til søkeresultater

Tilbake til romutvalg

|

Lukk