Bestill nå: Champa Hotel Danang

Meget bra
Basert på 96 omtalerSe hva gjestene har skrevet
7,3

Verifiserte kundevurderinger

Vurderinger fra Agoda (96)Vurderinger fra Booking.com (24)
7,3
Meget bra
Basert på 96 omtaler
Type reisende
Renslighet7,1
Fasiliteter5,9
Beliggenhet7,2
Romkomfort og -kvalitet7,6
Service8,0
Valuta for pengene7,9
Skrevet av verifiserte gjester fra Agoda
Filtrer gjestkommentarer etter:
Språk
English
Tiếng Việt
한국어
简体中文
mer
Romtype
Deluxe trippel
Superior double
Superior twin
Sorter etter
Viser 94 verifiserte gjestekommentarer
8,3
Glimrende
Andre fra Storbritannia
Reiste alene
Superior double
Opphold på 3 netter i august 2015
Great good value for money + great location! ”
Welcoming staff and location
Was a very good week, highly recommended!
Skrevet 20 august 2015
8,0
Glimrende
Andre fra Vietnam
Reiste alene
Superior twin
Opphold på 2 netter i november 2014
Great short stay within beach proximity”
Reasonable, clean room with a view, helpful staff
Was here the 2nd time for a conference for 2 nights, location is great & close to the beach so I could take a walk. Friendly staff took me every where on their motobike. If you're on a budget this is the place. Highly recommend.
Skrevet 24 november 2014
6,3
Hyggelig
Byungkon fra Sør-Korea
Par
Superior double
Opphold på én natt i januar 2014
Difficult ti find. Isolated from city n beach..”
Budget hotel but was not enough .
The location are isolate and Dark at night. Difficult ti find and difficult to find taxi to go beach or town.
Skrevet 14 august 2014
6,7
Hyggelig
Rob fra Australia
Par
Superior twin
Opphold på 3 netter i februar 2014
Hotel fine, location poor.”
Cheap, clean and quiet.
We have no complaints about the hotel itself - it was cheap and clean, with friendly staff. However, the location leaves a bit to be desired. It's only a block from the beach, but there's very little else around beyond vacant lots and half-built hotels, with the staff unable to offer more than a "1km that way" suggestion to our hunt for amenities like an ATM or convenience store.
Skrevet 16 mai 2014
7,3
Meget bra
Kelly fra Storbritannia
Gruppe
Superior twin
Opphold på 3 netter i mars 2014
Cheap and cheerful ”
Close to the beach quiet area not too much traffic
The hotel was fine but basic. Nice big rooms. Helpful staff. Cleaned daily without asking. Near to the beach. Fine for a few days. And not too far from the city.
Skrevet 01 april 2014
7,7
Veldig bra
Trinh fra USA
Reiste alene
Deluxe trippel
Opphold på 2 netter i mars 2014
Nice spot close to the beach”
5 min walk to the beach, clean, new
Champa Hotel Danang is a new spot in the city and close to the beach. I feel the architect didn't do such a good job with the design of the room because the bathroom would always flood when I shower. Other than that minor nuisance, the hotel has good staff to help you with your needs.
Skrevet 31 mars 2014
3,0
Bing fra Malaysia
Familie med små barn
Superior twin
Opphold på én natt i mars 2014
Run-down Budget Hotel”
Location, Quick check in and quiet environment
The hotel is quite run-down. The furniture were old. We booked two rooms and both bathrooms have blockage to the floor traps. One of the rooms even have chewing gum on the wall! It is over-rated in review.
Skrevet 28 mars 2014
5,7
ALEX fra Storbritannia
Par
Superior double
Opphold på én natt i mars 2014
Very simple, small hotel”
Staff fufilled requests like buying milk for us and booking a taxi
I was a little bit disappointed after reading the other reviews. This is a SUPER BASIC hotel and not one that you'd want to spend more than a day in. It wasn't bad, it just wasn't what the reviews painted it as. It's fine if you are staying one night (we got to da nang late and left for hoi an the next morning). It's apparently near the beach but we never explored the area. it's on a very quiet street with building work as far as the eye can see in pretty much all directions.
Skrevet 25 mars 2014
8,3
Glimrende
Ian fra Storbritannia
Reiste alene
Superior double
Opphold på 2 netter i mars 2014
Really nice hotel close to the beach”
Staff, location, price
Very nice stay the manager Mr Leiu made every effort to ensure my stay was pleasant. Highly recommended
Skrevet 11 mars 2014
8,7
Glimrende
Jinou fra Kina
Reiste alene
Superior twin
Opphold på 2 netter i februar 2014
safe, valuable in price, very good hotel”
The Champa hotel close to beach, walk about 3~5 min to beach. Its very quiet in the night, even you can hear the sea bird sing. The staff was friendly, helpful and sweet. Its a nice hotel in Da Nang.
Skrevet 11 februar 2014
9,3
Ypperlig
Amgad fra Canada
Par
Superior double
Opphold på 6 netter i januar 2014
clean, safe, comfortable, close to great beach”
proximity to beach, clean, comfortable
very good, I would stay hear again. The staff were very friendly. The room are very clean and it's quite area less that 100 m to the beach
Skrevet 09 februar 2014
9,3
Ypperlig
Thi fra Vietnam
Familie med eldre barn
Superior twin
Opphold på én natt i desember 2013
It is very nice hotel with value money price.”
Clean and near the beach
Very pleasant! Although It may not be relevant for traveling in Year End because the beach has strong waves and cold; hence, we could not really swim there.
Skrevet 01 januar 2014
8,7
Glimrende
Andre fra Vietnam
Forretningsreisende
Superior double
Opphold på 2 netter i oktober 2013
Nice experience, comfy stay in Danang”
Good hotel, helpful staffs, near the beach
I'm satisfied with my stay, room was great & staffs were helpful, only 2 blocks to the beach.
Skrevet 05 november 2013
8,3
Glimrende
Douglas fra Australia
Familie med små barn
Superior twin
Opphold på 2 netter i oktober 2013
Nice hotel”
Staff, room, beach
Nice place. Clean and modern. Friendly and helpful staff. Close to the beach. A bit of a walk down the street to all the seafood restaurants, about 5-10 minutes. Once you're there then of course they are excellent Wifi in the rooms was erratic. Very quiet if that's what you're after. Buildings are interspersed with vacant lots around here, if you get the idea. No room balconies.
Skrevet 01 november 2013
8,7
Glimrende
Gabrielle fra Sør-Afrika
Par
Superior double
Opphold på 4 netter i oktober 2013
Our stay at Champa Hotel was very relaxing ”
Friendly and helpful staff, easy access to the beach, comfortable and relaxing
Champa Hotel is quaint and charming. We stayed in a double room that was cosy and comfortable. No sea view unfortunately but the beach and good restaurants were only 5 minutes away on foot. We were able to rent a scooter from the hotel which made traveling into the city very convenient. The staff was helpful and friendly, level of English was quite good.
Skrevet 17 oktober 2013
9,3
Ypperlig
Andreas fra Tyskland
Reiste alene
Superior twin
Opphold på 4 netter i august 2015
Großartiges Hotel für kleines Geld”
Zimmer, Angestellten, Preis
Bei meiner Ankunft war das gebuchte Doppelzimmer nicht verfügbar. Daraufhin wurde mir ein grösseres Zimmer für drei Personen ohne Aufpreis angeboten. Dieses Zimmer habe ich auch später nicht verlassen müssen. Zuerst hatte ich Bedenken wegen des sehr günstigen Preises, was sich aber als vollkommen unbegründet erwiesen hat. Die Qualität der Zimmer und des Hotels würden den doppelten Preis rechtfertigen, weshalb ich jeden Tag das Gefühl hatte ein super Schnäppchen gemacht zu haben :) Die Angestellten sind sehr nett und immer hilfsbereit. Leider sprechen, wie in Vietnam leider üblich, nur wenige Englisch. Vom Hotel sind es etwa 4 Minuten bis zum My Khe Beach. In der unmittelbaren Umgebung gibt es kleine Läden für die Alltagsdinge und viele gute Restaurants und Cafes.
Skrevet 19 august 2015
6,0
Murielle fra Frankrike
Par
Superior double
Opphold på 2 netter i januar 2016
On y va pour le prix ”
Proximité de la plage, le prix
L'endroit où ce trouve l'hôtel est en pleine transformation, ça construit de partout des hôtels de luxe. En ce qui concerne l'hôtel, le personnel ne parle quasiment pas anglais, vraiment limite, l'hôtel est très sonore, pas pression dans la salle de bain et une télécommande pour tout l'hôtel 😊😊 la plage est grande et belle , mais il y a beaucoup de vagues. Enfin , on y va pour le prix c'est tout.
Skrevet 16 januar 2016
5,6
SHIN fra Sør-Korea
Reiste alene
Deluxe trippel
Opphold på én natt i februar 2016
새벽비행기 대기 중 잠시 쉬어가는 숙소”
가족여행중 귀국비행기가 새벽이라 부모님과 함께 잠시 쉬어가려고 예약한 호텔입니다. 저렴한 호텔치고 청결도도 적당하고 씻고 잠깐 잠만자기엔 좋습니다. 매트릭스에 삐걱삐걱소리가 많이 나요. 근처에 큰 호텔이 몇개있어서 식당찾기도 어렵지않고 비치 근처라 잠시 산책하기도 좋았습니다. 비행기가 밤늦게거나 새벽이라면 계속 밖에 있는것보다는 저렴한 호텔에서 잠시 쉬어가는게 훨씬 덜 피곤하고 좋네요.
Skrevet 14 mars 2017
4,8
yoon fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior twin
Opphold på 2 netter i november 2015
산것 찾으시는분...”
싼가격을 합니다
Skrevet 14 september 2016
3,6
sukhee fra Sør-Korea
Familie med eldre barn
Deluxe trippel
Opphold på én natt i april 2016
복불복..”
친구가족과 방 3개를 썼는데. 1개의 룸은 대형바퀴벌레 날라 다니고, 1개의 1룸은 변기가 안 내려가고, 1개의 방은 에어콘이 먹통입니다. 각각의 방마다 가지고 있는 불편함이 있었네요. 안타깝습니다.
Skrevet 27 juli 2016
6,8
Hyggelig
eunyoung fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior double
Opphold på én natt i mai 2016
가까운 위치에 잠깐 자려고 들렀습니다”
가격은 저렴하고 직원도 친절합니다 다만 침대위에 벌레가 너무많이 기어다녀서 잠을 못잤습니다
Skrevet 09 mai 2016
6,8
Hyggelig
Ikjoon fra Sør-Korea
Familie med små barn
Deluxe trippel
Opphold på én natt i april 2016
야간 비행기 타기전에 이용했는데 가격에 맞는 환경”
뭐 가격이 저렴해서 크게 기대는 안했지만 역시 기대에 못 미칩니다. 우선 사진에 보이는 계단을 짐을 가지고 올라가야 하고요. 방은 컸는데 안에 시설은 넘 부실합니다. 뭐 샴프랑 바디젤은 1회용인데 뜯어지지도 않아 이빨 빠지는줄 알았고 냉장고도 없고 TV만 있습니다. 벌레 같은건 보이지 않았고 해변이 넘 멀지 않아서 해변에서 놀고 오기도 좋습니다.
Skrevet 11 april 2016
9,0
Ypperlig
Go fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior double
Opphold på 2 netter i januar 2016
깔끔하고 친절함”
가까운해변 청결 친절
깔끔하고 친잘해서 좋았고 해변과멀지않아 좋았음 다만 시내랑은 살짝거리가있음. 시내는 걸어가면 20분 차로 5분쯤걸림 그래도 도시가작아서 걸어갈만함 해변에 짱박히기 좋아하는분이면 강추 서비스 너무 좋았음 호텔대각선앞의 카페 맛남
Skrevet 31 januar 2016
10,0
Ypperlig
Hwang fra Sør-Korea
Reiste alene
Deluxe trippel
Opphold på én natt i desember 2015
Tốt nhất”
싸다 좋다 딱 조타
조타
Skrevet 26 desember 2015
6,7
Hyggelig
soonae fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior double
Opphold på én natt i desember 2015
나쁘지않음”
가격은 싸다.
시내에서 좀 떨어져 있지만 해변이랑 아주 가깝다. 가구는 낡았지만 상관없다. 가격대비 아주 괜찮지만 직원과 의사소통이 원활하지않다. 가장 큰 문제는 샤워실 물이 너무 쫄쫄쫄 나온다. 따뜻한물로 피로를 풀고 싶었는데 수압이 심하게약하다. 직원 호출했더니 어쩔수 없다고한다. 내 방만 그런지는 모르겠지만 여기 이틀 지내면서 하루는 방을 옮겼는데 두 곳 모두 수압이약하고 열쇠에 vip라고 써 있던 5층 방이 더 심했다. 그것만 빼면 가격대비 좋은 곳이다. 어쨌든 물이 나오긴 나오니까.
Skrevet 03 desember 2015
8,0
Glimrende
bo fra Sør-Korea
Familie med små barn
Deluxe trippel
Opphold på én natt i november 2015
새벽 비행기 타기 전에 휴식차 사용한 호텔”
저렴한 가격, 맛집 근처, 친절한 직원
새벽 비행기라 아기도 있고 해서 쉬었다가 갈 목적으로 방 2개를 예약했다. 방중 하나는 시설도 괜찮고 깨끗했다. 하지만 다른 하나는 좀 오래된 느낌이다. 그러나 가격을 생각하면 충분히 수긍할만하다. 따뜻한 물이 잘 나와서 씻기에 좋았다. 직원들도 친절하며, 해변 근처이다. 그리고 버거 브로스가 바로 근처라 비행기에서 먹으려고 테이크 아웃하기가 좋았다.
Skrevet 11 november 2015
8,3
Glimrende
Chiu fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior double
Opphold på 3 netter i oktober 2015
작은 관광호텔”
친절 따스함
저렴하지만 값어치 이상
Skrevet 10 oktober 2015
8,3
Glimrende
YUNSUN fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior double
Opphold på 3 netter i august 2015
저렴하고 깔끔한 호텔”
직원이 친절하다. 저렴하고 비치와 가깝다. 깔끔하다.
대체적으로 좋았딘
Skrevet 14 august 2015
6,4
Hyggelig
bei fra Kina
Reiste alene
Superior twin
Opphold på én natt i oktober 2016
应该不会再勉强自己住这便宜的了呵呵”
夜晚的前台无法沟通,白天的很好,酒店房间味道符合价位,幸好只住一天。
Skrevet 27 oktober 2016
8,8
Glimrende
HANRUI fra Kina
Reiste alene
Superior twin
Opphold på én natt i september 2016
前台服务好”
距离海滩很近,而且前台很耐心热情,房间大,就是看起来比较旧
Skrevet 25 september 2016
8,8
Glimrende
SHIXIAO fra Kina
Familie med små barn
Deluxe trippel
Opphold på 2 netter i juli 2016
离海边超近,吃饭也比较方便,性价比高”
离海边超近,5分钟到中国海滩,吃饭也比较方便,,在去海滩的路上,性价比高,家庭房很实惠,房间很大,天台可以晒衣服。住了3晚,很喜欢
Skrevet 27 juli 2016
8,0
Glimrende
SHIXIAO fra Kina
Familie med små barn
Deluxe trippel
Opphold på én natt i juli 2016
离海滩近,附近有餐馆,性价比不错”
离海滩近,大概5分钟到海边。往海滩方向走一小段就有餐馆,价格适中,酒店性价比不错,房间大,天台可以晒衣服,家庭房每晚近150人民币,我们三大一小,本来要收孩子的费用,商量后也免费入住了。原本只订了2晚,觉得还不错,就续订一晚。离主干道有200米距离。
Skrevet 27 juli 2016
8,0
Glimrende
Bingjie fra Kina
Reiste alene
Superior double
Opphold på 2 netter i oktober 2015
离海滩很近的地理位置,便宜的价格和干净的房间,高性价比。”
位置非常好,虽然街区比较破旧,但走200米就是一片非常漂亮的海滩。走到市中心也不远。附近有餐馆和咖啡店。房间干净、宽敞。
总的来说满意。价格便宜,性价比高。
Skrevet 15 oktober 2015
5,7
LANGNI fra Kina
Reiste alene
Deluxe trippel
Opphold på én natt i august 2015
还好”
服务员还可以 卫生还可以
没有热水
Skrevet 23 august 2015
7,0
Meget bra
BAOSHI fra Kina
Reiste alene
Superior double
Opphold på 2 netter i april 2014
员工服务很好”
员工很有好,服务到位,干净
开始有些不愉快,因为预定的房间与实际的房间又出入,经过与酒店员工沟通核实,最后换到了预定的房间;酒店就是有点偏,入住人少,不过员工服务很好,总体还是不错的。
Skrevet 08 juni 2014
8,0
Glimrende
jun fra Kina
Par
Superior double
Opphold på 3 netter i januar 2014
经济实惠,性价比高服务特别好~”
服务,离海边近,价钱便宜
Skrevet 21 januar 2014
2,4
Haruna fra Japan
Reiste alene
Superior double
Opphold på 4 netter i august 2016
とりあえず酷い”
もちろん写真のような綺麗な部屋ではありませんし、シャワーは水です。 部屋によるのかもしれませんが。Wi-Fiは繋がる時間帯と繋がらなくなる時間があります。コンセントの電気も同様です。充電ができない時があって苦労しました。 ベットのコイル?が酷いので背中が痛くて眠るのが大変でした。 初日に無料の水かとスタッフに確認したにも関わらず最終日にはきちんと請求されました。初日の事を説明するも、違うスタッフの為払えの一点張り。 対応もひどかったです。 ダナンはすごく良い街なので、ここで嫌な思いをしにこのホテルを選ぶ必要はないと思います。 価格だけをみて選ぶのであれば良いかもしれませんが、それでもまだ他に同じくらいの価格で良いところはあると思います。
Skrevet 28 august 2016
7,2
Meget bra
hisaaki fra Japan
Reiste alene
Superior double
Opphold på én natt i april 2016
ビーチに近い格安ホテル”
ビーチまで歩いて5分。周りにはおしゃれなカフェやレストランが多数。部屋のシャワーの勢いが弱いのが難点。
Skrevet 07 mai 2016
7,3
Meget bra
SUZUKI fra Japan
Reiste alene
Superior twin
Opphold på én natt i november 2015
なかなか快適!”
ホテルスタッフの対応! 部屋がきれい! レンタバイクがあるので良い!
近くにレンタサイクルがあり、Blue Mountainまで30分ほどで行ける!またレンタバイクを借りれば1日でいろいろなスポットを回りきれる!
Skrevet 24 november 2015
10,0
Ypperlig
Duyen fra Vietnam
Reiste alene
Superior double
Opphold på 2 netter i november 2016
Sach va an ninh”
Ks tuong doi duoc. Kha hai long
Skrevet 25 januar 2017
5,6
Kiều fra Vietnam
Par
Superior double
Opphold på 4 netter i oktober 2016
Không đúng chuẩn 2 sao”
Khá xa trung tâm, không sạch và mới như hình thể hiện, nhân viên vui vẻ nhiệt tình
Skrevet 21 oktober 2016
6,8
Hyggelig
Long fra Vietnam
Par
Superior twin
Opphold på én natt i oktober 2016
Địa điểm ổn - cơ sở vật chất cần làm mới”
Để khai thác tiếp khách sạn nên tân trang lại chút. Thái độ nhân viên tốt vị trí đẹp giá cả phải chăng.
Skrevet 19 oktober 2016
2,8
THANH fra Vietnam
Forretningsreisende
Superior double
Opphold på 9 netter i september 2016
Dịch vụ kém”
Ở cả nữa tháng, xuất hoá đơn đỏ lấy 15% thuế. Còn nói quy định khách sạn. Potay một quy định ko hiểu nổi.
Skrevet 12 oktober 2016
6,8
Hyggelig
Anh fra Vietnam
Reiste alene
Superior twin
Opphold på 2 netter i februar 2016
Fine”
Khách sạn sạch sẽ.
Skrevet 13 september 2016
4,4
Xuân fra Vietnam
Reiste alene
Superior double
Opphold på 2 netter i juli 2016
Chỉ đáng gọi là nhà nghỉ .Quá cũ không thể là ks 2★”
Đặt phòng 1 giường đôi thì xếp phòng 2 giường đơn. Phòng quá cũ nước quá yếu. Hôm sau chuyển đến Motel khác thì mọi thứ đều tuyệt vời hơn hẳn dù giá rẻ hơn.
Skrevet 01 august 2016
4,0
Hai fra Vietnam
Gruppe
Superior double
Opphold på én natt i juli 2016
Chất lượng dịch vụ”
1, Phòng ở nhỏ, chật ko đúng với ảnh quảng cáo của khách sạn. Phòng vệ sinh thì hỏng cửa. 2, Khách sạn cách xa ko nhìn thấy biển, nhưng lại để ảnh cảnh biển gây hiểu lầm khách sạn có view nhìn ra biển cho khách hàng. 3, Điều hòa cũ nên dùng ko thấy mát. 4, Thang máy quá bé và chậm. Khách sạn 2 sao nhưng chất lượng dịch vụ cung cấp ko khác gì nhà nghỉ bình dân. Thật sự là đáng thất vọng so với những gì quảng cáo
Skrevet 26 juli 2016
5,2
Quoc fra Vietnam
Par
Deluxe trippel
Opphold på 3 netter i mars 2016
Hơi thất vọng”
- Phòng như quảng cáo là hướng biển thì đúng là hướng biển nhưng quá xa => không thể thấy biển. - Ổ cắm điện trong phòng đã quá cắm quá nhiều dẫn đến rất lỏng => 3/5 không ăn điện - Tủ lạnh cắm điện nhưng không lên nguồn. - Khi đặt phòng là 3 người, thực tế khi check in là 2 người nhưng trên phòng chỉ có 1 đôi dép, yêu cầu thì đến chiều mới đem lên. - Phòng vệ sinh hơi có mùi nhẹ. Mình viết lên đây không phải để dìm mà để ks chú ý hơn thôi. Phòng mình ở là 304 nhé!
Skrevet 27 mars 2016
6,8
Hyggelig
Quang fra Vietnam
Par
Superior double
Opphold på 3 netter i mars 2016
Hài lòng”
Phòng khá bình thường, tiện nghi không sang trọng nhưng cũng không tệ, phòng khá nhỏ, nhưng với giá tiền như vậy là phù hợp. Nhân viên giải đáp rất thân thiện, tận tình, vui vẻ.
Skrevet 24 mars 2016
9,6
Ypperlig
Đại fra Vietnam
Familie med små barn
Deluxe trippel
Opphold på én natt i mars 2016
Tuyệt vời”
Tuyệt vời
Skrevet 16 mars 2016
7,6
Veldig bra
Nhài fra Vietnam
Par
Superior double
Opphold på 2 netter i mars 2016
Hài lòng”
phòng sạch sẽ, nhân viên thân thiện
Skrevet 07 mars 2016