Bra 7,0
basert på 343 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 343 anmeldelser
  • Renslighet 6,6
  • Fasiliteter 6,2
  • Beliggenhet 8,3
  • Romkomfort/standard 6,8
  • Service 7,2
  • Valuta for pengene 7,0
  • Mat/middag 6,4
Sorter etter

Janalle fra Filippinene
Forretningsreisende
Standard rom
Opphold på én natt i april 2016
Location is good
The price is right for the accommodation that you can get.
Skrevet 08 juli 2016

Jim fra Storbritannia
Par
Standard rom
Opphold på én natt i juni 2016
Disappointing room decor
I've stayed at Cherry Blossoms several times in the last couple of years. Most things are OK but the in room décor is tired (dirty walls and dull overall cream coloured paint) and need refurbishment. I have however been upgraded sometimes and the better rooms are OK.
Skrevet 27 juni 2016

elvira fra Filippinene
Par
Standard rom
Opphold på 2 netter i juni 2016
Good
Excellent breakfast
Skrevet 25 juni 2016

MARININA fra USA
Par
Standard rom
Opphold på én natt i juni 2016
a nice place to stay
it's convenient and close to shopping malls
Skrevet 22 juni 2016

William fra Australia
Forretningsreisende
Superior queen
Opphold på 2 netter i juni 2016
Cherry Blossoms
Excellent location for what we wanted, good selection at breakfast, friendly staff always willing to help, rooms are clean and a reasonable size and beds are comfy.... no complaints, will certainly stay there again
Skrevet 17 juni 2016

marc fra Filippinene
Familie med store barn
Superior queen
Opphold på 3 netter i juni 2016
Awful stay
Bed sheet old Foul smelling room No bottled water
Skrevet 17 juni 2016

maria fra Filippinene
Reiste alene
Superior queen
Opphold på 5 netter i februar 2016
more on mnu
add other menu for breakfast
Skrevet 14 juni 2016

mohammad fra Filippinene
Par
Superior queen
Opphold på én natt i juni 2016
a bit old, a bit expensive
the hallway at the top floor was too humid, and it was confusing
Skrevet 12 juni 2016

stephen fra USA
Forretningsreisende
Superior queen
Opphold på 3 netter i mai 2016
ROOM FROM HELL
THE STAFF SUCK THE ROOM HAD BUGS ALL OVER IT THIS PLACE IS VERY BAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skrevet 04 juni 2016

Maria fra Filippinene
Reiste alene
Standard rom
Opphold på én natt i mai 2016
Very friendly and accomodating staff
I really appreciate all the help the staff extended to me during my stay.
Skrevet 29 mai 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: