2015
Bra 7,5
basert på 1746 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 1746 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 8,9
  • Romkomfort/standard 7,6
  • Service 7,4
  • Valuta for pengene 7,4
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter

Kai fra Hongkong
Par
Studio
Opphold på 2 netter i juli 2016
Nice one to stay in Tsim Sha Tsui
got upgraded to a bigger room due to some issue of the room I booked...everything's fine and the staff is very nice.
Skrevet 25 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Eric fra Filippinene
Par
Studio
Opphold på 2 netter i august 2016
Okey
Okey but it could have been better
Skrevet 24 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

MD fra Bangladesh
Forretningsreisende
Studio executive
Opphold på én natt i august 2016
full managed
clean, full decorated, as small service apartment everything is good here, including location.
Skrevet 23 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

chi fra Hongkong
Par
Studio
Opphold på én natt i august 2016
Very convenient
Close to mtr station n harbour city, a lot of restaurants nearby The kitchen is well equipped The design of toilet is for disability, which is a nice idea, but the basin is too small
Skrevet 18 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Tony fra Canada
Par
Studio
Opphold på én natt i august 2016
Needs an update badly. Good location in tst but seriously run down. Couldn't wait to get out of there
Skrevet 11 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

WAI fra Singapore
Reiste alene
Studio
Opphold på 2 netter i juli 2016
Good room
Have been staying there twice, Love the room.
Skrevet 04 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Samuel fra Filippinene
Forretningsreisende
Studio executive
Opphold på én natt i august 2016
Great for mobility in HK (proximity to transportation and shopping areas)
Would have been great if the hotel had facilities for breakfast. While there were restaurants nearby it was raining heavily that day thus highly inconvinient to go outside
Skrevet 03 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Siew fra Singapore
Reiste alene
Studio
Opphold på 4 netter i juli 2016
Good location
Near to TST MTR, though small but it's good for two pax. A bit tough to find though as the signboard isn't very obvious.
Skrevet 01 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Bernard fra Filippinene
Par
Studio
Opphold på 2 netter i juli 2016
Housekeeping and room cleaness bad
Housekeeping awful
Skrevet 17 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Roderick fra Singapore
Par
Studio executive
Opphold på 2 netter i juli 2016
Small but not bad
Apartment style small hotel
Skrevet 13 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: