2015
Bra 7,5
basert på 1743 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 1743 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 8,9
  • Romkomfort/standard 7,6
  • Service 7,4
  • Valuta for pengene 7,4
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter

MD fra Bangladesh
Forretningsreisende
Studio executive
Opphold på én natt i august 2016
full managed
clean, full decorated, as small service apartment everything is good here, including location.
Skrevet 23 august 2016

chi fra Hongkong
Par
Studio
Opphold på én natt i august 2016
Very convenient
Close to mtr station n harbour city, a lot of restaurants nearby The kitchen is well equipped The design of toilet is for disability, which is a nice idea, but the basin is too small
Skrevet 18 august 2016

Tony fra Canada
Par
Studio
Opphold på én natt i august 2016
Needs an update badly. Good location in tst but seriously run down. Couldn't wait to get out of there
Skrevet 11 august 2016

WAI fra Singapore
Reiste alene
Studio
Opphold på 2 netter i juli 2016
Good room
Have been staying there twice, Love the room.
Skrevet 04 august 2016

Samuel fra Filippinene
Forretningsreisende
Studio executive
Opphold på én natt i august 2016
Great for mobility in HK (proximity to transportation and shopping areas)
Would have been great if the hotel had facilities for breakfast. While there were restaurants nearby it was raining heavily that day thus highly inconvinient to go outside
Skrevet 03 august 2016

Siew fra Singapore
Reiste alene
Studio
Opphold på 4 netter i juli 2016
Good location
Near to TST MTR, though small but it's good for two pax. A bit tough to find though as the signboard isn't very obvious.
Skrevet 01 august 2016

Bernard fra Filippinene
Par
Studio
Opphold på 2 netter i juli 2016
Housekeeping and room cleaness bad
Housekeeping awful
Skrevet 17 juli 2016

Roderick fra Singapore
Par
Studio executive
Opphold på 2 netter i juli 2016
Small but not bad
Apartment style small hotel
Skrevet 13 juli 2016

Nini fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Studio
Opphold på 4 netter i juli 2016
great value
Great location, clean and quiet
Skrevet 09 juli 2016

Dorothea fra Singapore
Reiste alene
Studio
Opphold på 3 netter i juni 2016
Wasted Gem
It has a very good cousin service apartments in Malaysia which attracted me to try the Hong Kong one but was quite disappointed with the state of the property. It is old, toilet felt like a hospital toilet. With shower curtains unable to keep out water in the rest of the bathroom making it very well and unpleasant. Nonetheless location is great n staff professional. Would love to go back if they sprunce up the place more.
Skrevet 09 juli 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: