Veldig bra 7,8
basert på 1043 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 1043 anmeldelser
  • Renslighet 8,3
  • Fasiliteter 7,8
  • Beliggenhet 8,1
  • Romkomfort/standard 8,4
  • Ansattes arbeid 8,0
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

Adi fra Singapore
Småbarnsfamilie
Executive 1 soverom
Opphold på én natt i september 2016
Okay
Okay okay only
Skrevet 10 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

michael fra Singapore
Forretningsreisende
Studio premier
Opphold på 2 netter i september 2016
Unprofessional duty manager
The duty manager was so unprofessional in handing problem with my reservation. Keep pointing the fault lie with 3rd party (agoda). FYI Agoda is a representative of the hotel and all confirmation from agoda ....the hotel have to honor. It is the hotel job to iron out the issue with Agoda and not with the guest. The hotel Sales manager (Mei) have to step in to resolve the issue.
Skrevet 10 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Hon fra Malaysia
Forretningsreisende
Studio premier
Opphold på 3 netter i oktober 2015
Clean and tidy
Clean and tidy
Skrevet 08 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Siew fra Malaysia
Familie med store barn
Premier 2 soverom
Opphold på én natt i februar 2016
Small
for 2 bedroom apartment, the apartment is a bit small.
Skrevet 05 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

ooi fra Malaysia
Forretningsreisende
Studio premier
Opphold på én natt i august 2016
Value for money
The room is clean n big. Value for money. The breakfast still can be improved
Skrevet 04 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Pin fra Malaysia
Par
Studio premier
Opphold på 3 netter i februar 2016
Location not strategic
All about location
Skrevet 02 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Yew fra Singapore
Forretningsreisende
Studio premier
Opphold på 2 netter i august 2016
Friendly and Cheerful Staff
Good location. The staff are friendly, helpful and cheerful.
Skrevet 01 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Hong fra Malaysia
Par
Studio premier
Opphold på 2 netter i august 2016
Nice
Still very good. Love this hotel.
Skrevet 31 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

helmi fra Malaysia
Forretningsreisende
Studio premier
Opphold på 5 netter i mars 2016
Nice Location
Friendly hosts, warm welcome, meticulously appointed accomodation, excellent food - overall a high quality establishment which we would readily recommend.
Skrevet 28 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

helmi fra Malaysia
Forretningsreisende
Studio premier
Opphold på 2 netter i august 2016
Strategic Location, Near to shopping complex and with great staff
Lovely hotel! So enjoyed my stay. Clean, simple decorated. Staff is kind and helpful. Breakfast. Very comfy beds. Good aircond. Near to Ammennities and Spring Shopping Mall
Skrevet 28 august 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: