Veldig bra 7,8
basert på 1046 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 1046 anmeldelser
  • Renslighet 8,3
  • Fasiliteter 7,8
  • Beliggenhet 8,1
  • Romkomfort/standard 8,4
  • Ansattes arbeid 8,0
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

helmi fra Malaysia
Forretningsreisende
Studio premier
Opphold på 2 netter i august 2016
Strategic Location, Near to shopping complex and with great staff
Lovely hotel! So enjoyed my stay. Clean, simple decorated. Staff is kind and helpful. Breakfast. Very comfy beds. Good aircond. Near to Ammennities and Spring Shopping Mall
Skrevet 28 august 2016

Fathilatul fra Malaysia
Forretningsreisende
Studio premier
Opphold på én natt i august 2016
excellence service & location
staff servis and good location
Skrevet 28 august 2016

Shanmugam fra Malaysia
Forretningsreisende
Studio premier
Opphold på én natt i august 2016
Simply super n worth of money
Breakfast should hv more options.
Skrevet 28 august 2016

Tay fra Malaysia
Forretningsreisende
Studio premier
Opphold på én natt i august 2016
Good location
Cant check in earlier must be at least 2pm and must check out at 12 noon
Skrevet 27 august 2016

FEI fra Malaysia
Gruppe
Studio premier
Opphold på 2 netter i august 2016
Great hotel
Hotel location is good as it is in front of 'The Spring' shopping mall. Hotel staffs are friendly and overall environment of the hotel is pleasant. Room is clean and spacious with fully furnish amenities from kitchenette to dressing table. However, late check-out is pretty strict.
Skrevet 25 august 2016

ABDUL fra Malaysia
Forretningsreisende
Studio premier
Opphold på 2 netter i august 2016
Value for Money
Very nice hotel apartment..
Skrevet 25 august 2016

Sabli fra Brunei Darussalam
Par
Executive 1 soverom
Opphold på 2 netter i august 2016
Pol Sabli
very helpful and friendly receptionist, room is clean and cleaning staff friendly, kitchen is great.
Skrevet 24 august 2016

Muhamad fra Malaysia
Forretningsreisende
Premier 2 soverom
Opphold på én natt i august 2016
New modern, sleek, tidy accomodation in the center of bussiness area
I like the cleanliness, modern n minimum interior, cozy furniture, very friendly staff, etc. Less like with the dining hall n verity of food served
Skrevet 24 august 2016

nick fra Malaysia
Forretningsreisende
Studio premier
Opphold på 4 netter i august 2016
value for money
clean and nice room, excellent staff, shopping mall just opposite, few cafe just below the hotel, breakfast normal but overall value for money.
Skrevet 23 august 2016

SAN fra Malaysia
Par
Studio premier
Opphold på én natt i juni 2016
Overall satisfactory
Overall is okay,good view, check in time is too late, need wait till 3pm toilet is clean but too small, breakfast is moderate
Skrevet 23 august 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: