Veldig bra 7,8
basert på 1043 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 1043 anmeldelser
  • Renslighet 8,3
  • Fasiliteter 7,8
  • Beliggenhet 8,1
  • Romkomfort/standard 8,4
  • Ansattes arbeid 8,0
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

CHIN fra Malaysia
Par
Studio premier
Opphold på 2 netter i juli 2016
Satisfied
With the price you can get an studio room with kitchen facilities. Room condition is good. Toilet shower part is kinda small space but overall is satisfied. Air condition is cold enough. I stayed for two times and both times the room i got is also at the end of the walkway. Strategic location. nearby food stall and mall.
Skrevet 22 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Mohd fra Malaysia
Forretningsreisende
Studio premier
Opphold på én natt i august 2016
VALUE FOR MONEY
VALUE FOR MONEY
Skrevet 22 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Mohd fra Malaysia
Forretningsreisende
Studio premier
Opphold på 4 netter i august 2016
VALUE FOR MONEY
VALUE FOR MONEY
Skrevet 22 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Mun fra Malaysia
Reiste alene
Studio premier
Opphold på én natt i august 2016
Comfort stay
New and good..Overall satisfactory
Skrevet 21 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Tony fra Malaysia
Forretningsreisende
Executive 2 soverom
Opphold på én natt i august 2016
Clean & Comfort Room
Walking distance to The Spring, clean and comfort room, friendly staff.
Skrevet 18 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Pui fra Singapore
Par
Studio premier
Opphold på 2 netter i august 2016
I love the facilities & equipment prepared for the clients but i dislike the hotel breakfast
Overall I kinda enjoyed my 3days stay at citidines but I am very disappointed with the breakfast provided. Is was awful to taste & not appetizing. As a prestigious hotel, the breakfast provided must be kept clean, fresh & delicious. I discovered some insects were flying inside one of the buns/bread cover thus I felt totally turn off to dine o had my breakfast there again. You should revise seriously on this matter...
Skrevet 18 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Choon fra Malaysia
Forretningsreisende
Studio premier
Opphold på 2 netter i august 2016
Nice Hotel
Everything is all right except found ants in our room. Overall is a good stay.
Skrevet 17 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Teh fra Malaysia
Forretningsreisende
Executive 2 soverom
Opphold på 2 netter i august 2016
Nice Hotel to stay
Room is clean and facilities well maintain. Will stay again for my next visit to Kuching.
Skrevet 17 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Khee fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Executive 1 soverom
Opphold på 2 netter i august 2016
Nice layout and spacious
When we were there, the AC malfunctioned. However, the team came and solved it quickly. Thank you
Skrevet 15 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Gek fra Malaysia
Par
Studio premier
Opphold på én natt i august 2016
n/a
Value for money
Skrevet 09 august 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: